Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mám hroznou radost miláček tu autorizaci udělal
jupíííííííííí teď bude konečně klid.
Budeme to muset nějak oslavit až přijede domů, možná si skočíme na nějakou dobrou baštu třeba…
S tím uzamčení tématu je mi to celkem jedno, no aspoň vy co vás někdo šmíruje budete mít klid, takže já jsem celkem pro… jen jsem se chtěla zeptat, to se pak budeme muset nějak speciálně přihlásit nebo jak to funguje, jsem v tomhle taková trochu natvrdlá…
Mondi, to je super, že Tvá drahá polovička uspěla!!!!!!! Pořádně to oslavte!!!!!!
Ibbu, já myslela, že jako uděláš jedny za 14 dní, další za dalších 14 dní a další za daších 14 dní… A nějak jsem si to nedovedla představit… Takhle to máš krásně rozložené a nemáš takový stres, jestli všechno stihneš…
Rosi, tak to bych byla teda fakt dobrá
ale tak vetsina mých spolužáků dělala max. 2 státnice a to pak vychází třeba 2 dny po sobě (ale přijde mi že na PF je to docela síla - oproti kamarádkám na Zemědělce nebo na Strojárně) - no takhle to snad s Helenkou zvládneme ![]()
Monďo - manžovi gratulka - a na baštu si zajděte, oslava je potřeba! ![]()
a já myslím že když to bude zamčený tak my, co jsme na seznamu se sem dostaneme normálně
Ibbu, my jsme tenkrát měli 2 státnice v květnu a 2 v červnu a k tomu většinou ještě obhajoby diplomky. Jenomže to bylo denní studium a mohli jsme se věnovat jenom tomu… Ale pěkně mě z toho hrabalo!!!! Takže jsem se zařekla, už nikdy více!!!! A teď jsem už pěkně líná, když jsme chodili do jakéhosi kursu AJ, který pořádalo NIDV a měli jsme mít závěrečný test + nějaká témata, stěží jsem se dokopala, abych se něco učila…
Takže ještě jednou, máš můj obdiv ![]()
Páni, člověk chvíli tady nekouká a pak nestačí dočítat. ![]()
Koukám, že tady všichni jsou strašně aktivní. Jinak my taky malovali, teda spíš manža maluje jak nejsme doma, už má hotový pokojíček a ukecala jsem ho na žlutou bravu. ![]()
Rosanko podprdy ta paní fakt šije skvělé, především pro ty co mají fakt mega kozy jako já.
To v obchodě normální mateřskou podprsenku fakt těžko seženu, bo ti výrobci nějak nepočítají že když jsou větší prsa tak musí být pořádná ramínka, což fakt většinou nejsou. Tak že ta paní šije opravdu kvalitní, vystužená ramínka, tak že podprda dobře drží. Jinak cena je kolem 300 kč.
Což v obchodě fakt nekoupím, když už je nějaký výrobce co dělá dobré podprdy, tak cena je hoooodně vysoká. ![]()
No a už nevím co tu kdo dalšího psal.
Katy, já v průběhu těhu zatím sotva dorostla do Béčka, takže konečně mám pocit, že už můžu nosit podprsenku
Co jsem koukala na netu, tak jsem měla zase pocit, že začínají od C. Tak uvidím, snad něco seženu…
Tak z oslavy nic nebude apoň pro dnešek, miláček přijel, najedl se a musel jet něco vyztužit k rybníku, prý hlásí přívalové deště tak aby tam nenastal nějaký problém…
Tak se musím pochlubit, objednala jsem si tu
u do postýlky, plus přebalovací podložku, dudlíky, žínky, teploměr do vaničky a vložky do podprdy, tak už mám aspoň něco… teď jsem jen zvědavá jak to bude vypadat až to příjde.
Holky vy co studujete máte můj obdiv, já už bych na to asi neměla, hrozně jsem od školy zlenivěla se něco učit, i když mě to tenkrát docela bavilo…
Jinak s tou podprdou jsem na tom tak podobně, konečně mám pocit, že tam něco mám, takže si užívám bujnějších tvarů… zatím
Teda Mondi, ty ses rozjela!!!! objednávala jsi všechno tam co tu soupravu do postýlky?
Jéjej, přívalové deště? Doufám, že se nám to vyhne!!! Raději ještě mrknu na počasí.....
Holky, přeju dobrou noc, zítra jdu na kontrolu, musím se na to pořádně vyspat
Nééé, já chodím normálně takhle brzy spát ![]()
Rosi , jsi zlato
děkuju!
![]()
ikdyž taky jste to měli perný - no já to mám zařízený tak že dělám denní studium (dálkově to totiž v ČB nejde) ale tím že mám všechno splněný tak nemusím nikam jezdit …
ale zkomplikovala jsem si to sama - kdybych si to dodělala v klidu mohla jsem se ťeď věnovat miláčkovi (ikdyž, co je dneska jednoduchý, co?) ![]()
a učení mi taky nějak nejde - nechce se mi ![]()
Jo všechno tam, bylo to bez poštovnýho, tak ať už konečně něco mám…
No já doufám že žádný deště nebudou, dneska tady celý den svítilo sluníčko, i když teď už se zatahuje…
Rosi - dobrou noc a zítra držím palce na tu kontrolu!!!KAtko , ale ta cena je fakticky super - za 300,– !!! já mám normálně D a kupuju podprdu minimálně za 500,– (a když chci aby aspoň trošku vypadala, tak i víc
)
ikdyž paní co jsem s ní domlouvala kojící podprdu mi říkala okolo 250,– (jen se bojím abych se do ní vešla) ![]()
Rosi - ať se zítra pokocháš mimískem ![]()
Monďo - tak to oslavíte jindy ! a radši ať to manža zkontroluje, ono je lepší zbytečně než pak aby bylo něco špatně … ale hlavně ať nic nepřijde!!! ikdyž tady u nás se to taky mračí a vypadá to tu na činu už od odpoledne ![]()
Moni, a řešila jsi nějak ty dudlíky? já někde četla že jsou různý druhy materiálu ale vůbec nevím ![]()
a s lahvema taky ne - chci si koupit v tom obchodě co jsem si objednala ty tetra pleny ale dělají to podle obsahu a tomu nerozumím už vůbec ![]()
ani teda jestli to vůbec upotřebíme když se třeba plně kojí ![]()
http://www.sirmi.ic.cz/kocka/63.gif
SRPŇÁTKA 2009
http://www.sirmi.ic.cz/cara/185.gif
TĚHULKY
**Obrázek - Jana 30 a 34 - TP 23.7. - KO 15.4 - chlapeček Vojtíšek - porodnice Motol nebo na Kladno a určitě s taťkou u porodu
Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.
Lakai.ka - 22 a 28 Zlín - 1 těhotenství - TP 4.8.
Ibbu - Líba 26 a Filip 29 Humpolec - 1 těhu TP 7.8. - 7.5. KO
holčička Helena - porodnice Havlíčkův Brod
Katy2 - Kateřina 28 - Kristýnka(5) - TP 7.8. - KO je 28.5. včetně odběru krve a velkého UTZ ve 30.tt - holčička - porodnice Frýdek-Místek
Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 9.8. - KO 22.4.
Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.
Xxx Zuzana - 30 a 28 - Praha - první těhotenství, co čekáme nevíme, necháme se překvapit
TP 11.8. (na můj svátek) - zatím vedou jména Adam a Adélka, nebo Kateřina
rodit budeme v Praze na Bulovce - KO 4.5.
Stofi Brno - Šárka 1982 - Niky (2.5) - TP 13.8 - pohlaví překvápko, rodit budu v Bohunicích
Kacenka1 - Katka 26 + Tomáš 28 - Anetka 26m - TP 13.8. (17.08.)
Monda - Monika 27 a Leoš 35 - pracující - první těhu TP 13.8. - KO 1.6.
Loost008 - Kristýna 32 a Martin 29 - u Prahy - studující - Eliška (1) - Tp dle pm 3.8. dle utz 18.8. - KO velký utz 18.3. a 19.3. krevní a jaterní testy
Monika 1980 - 28 a 30 - Ostrava- TP 19.8. - KO 6.5.
Evikule - Eva - 25.2.1982, - bydliště Č.Třebová - vdaná - momentálně na MD, jinak lékárnice - Ládík 19měsíců - TP 19.8. (až 22.8.) - jména pro mimi Daniela/Jaromír
Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.
Rosanka - je nám 29 a 35, mimi je naše první a bude to kluk.. TP 24. 8. - KO
MarkyS 31 - dcera Aneta 12 let - TP 26.8. - ko 10.3
Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.**
..prosím o zaslání informací do tabulky formou SZ
Peta25 - Brno
Gita123
Dlouho se neozvali : ??? a nebo jsem to prošvihla
Fuerte
Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy
Kacatko OOO - Praha
Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.
Hehu
http://www.sirmi.ic.cz/deti/47.gif
A CO ČEKÁME: prosím o písnutí SZ ..děkuji
Kluci…
Jezinka
Ivuna
Gita123
Rosenka
Obrázek
Holky …
Katy2
Ibbu
Lost008
Ahojky …hlásím se ..ale nějak nestíhám dočítat ![]()
Ibbu ..jj dudlíky jsou různé ..ale mě vyhovovaly ty světlé silikonové s anatomickým tvarem a s kroužkem ..daly se upevnit na řetízek- i my je doporučila mamka zubařka, že jsou formované podle patra, aby se nedeformovalo (ne kulaté a jako by z tmavé gumy)
jj s tím učením jsme na tom stejně …moc mi to nejde a ani neba
..v pátek mam zkoušku z AJ
Katy ..tak to je dobrá cena za prsenku jak říka Ondřej
taky musím nějakou kupit ..ty moje jsou mi nějak malé ![]()
jak v lázních
Rozanko ..tak přeji dobrou noc a podej info jak na KO
Monda ..super nákup ..je fajn to mít v pořádku a nakupovat v klidu
jinak gratuluji k úspěchu dráhé druhé půlky ![]()
tedy mě obdivovat nemusíš ..já si jen spestřuji mateřskou a chci se něco přiučit v obobru ..ale uvidím, jak to bude ..nejsem žádný studijní typ ..fakt
..ale ráda se dozvím nové věci a tak ..
ostatní zdravím a přeji dobrou noc .....
snad se polepším v psaní ![]()
Ibbu - já objednala 2 dudlíky od Aventu pro mimíska 0 až 6 měsíců tak uvidíme, o lahvičkách jsem taky přemýšlela, asi se zeptám v obchodě nebo po kamarádkách..
no nic holky jdu spát..
dobrou noc