Poradna duly
Jana Čurdová
Tak už jsme v lázních, Tinka už je v posteli a doufám že brzy usne.
Ještě nám chybí 2 týdny a kousek.
No a pak už teda začnu konečně nakupovat nějaké věci co mi ještě chybí. ![]()
Jinak já taky dávala jednorázovku, látkovou plínu a bodyčko. Samozřejmě to bodyčko nesmí být moc veliké, prostě tak aby to tu plínu drželo. ![]()
Tak jdu si dát nějakou večeři a pak čučet na TV. ![]()
tak s těmi látkovkami mi to kamarádka taky říkala že jí to drželo body - ono zase představa - jednorázovka, látkovka, popř 2 a ještě kalhotky
v chladnu možná ale v létě se mi to zdá moc
Rosi, já mám tu výhodu že mám věci u našich na půdě, ale taky bych už nejradši začala - tak jsem si to dala jako odměnu po státnicích
- ikdyž i tak si někteří mí známí klepou na čelo že je to brzy ![]()
a s podprdou bych asi ještě počkala - já se domlouvala s paní v obchodě přijít tak měsíc před porodem a uvidíme jakou mám velikost a podle toho vzít větší - musí se ti do košíčku prý vejít ruka ![]()
katko, tak to teda ale fakt utíká ![]()
já myslím že ten červen je na přípravy akorát - červenec už si radši ani nepředstavuju
![]()
jo a s tou taškou vůbec nejsi trhlá - já myslím že lepší dřív než pak koukat - a má to jednu výhodu … nezkazí se to ![]()
a hned se cítíš líp - jistota je jistota
Ibbu, mně zase všichni říkali, že jsem pořád nějak v klidu a jestli už mám to a ono… Tak jsem ráda, že čtu, že fakt je dost času…
Kdy máš státnice? A z čeho všeho?
víš ono je fakt asi nejlepší když si to každá ženská udělá podle sebe - a nedá na rady že je ještě času dost … to že už to bude připravený je jistota a kdyby nedejbože něco, všechno je ready ![]()
já si státnice rozděluju na 3, z každý aprobace zvlášť - teď dělám státnice z pedagogiky a psychologie - už od zítřka za 14 dní
ale zase si říkám, aby to bylo za mnou a budu mít klid na přípravy … těším se na to jako malá ![]()
Ahojky holky,
my jsme dneka u našich měli původně slavit tátovi 50tiny, ale mamku začlo bolet v krku, tak návštěvu babi a dědy raději odvolala, aby se u nás nenakazili, přece jen na tom zdravotně nejsou úplně nejlíp… My si dali obídek (řízek se salátem), dortík, buchtičku, nějaký ten chlebíček
no klasika…
Pak jsme vzali Áju a jeli jsme k rybníku, šli jsme kus pěšky a pak asi 2 hodiny hráli petang, takže jsme to trošku vysportovali…
Miláček zítra dělá autorizaci, tak se celý víkend šrotí…
S tou podprdou nevím, já si jí koupím asi až tak pár týdnů před termínem, zatím nosím podprsenky co jsem měla normálně i když je pravda, že mi pomalu začínají být malý košíčky, kdyby to takhle jak to je chtělo zůstat
![]()
Teda koukám že už pomalu chystáte tašky, já zatím nemám koupenou jedinou věc, natož se chystat… pořád mi připadá, že mám spoustu času.
Dneska jsem mluvila se švagrovou, tak si za ní pojedu po něděli pro nějaký věci, tak už budu mít aspoň něco, ale má dvě holky, tak to asi budě barevně trošku nevyhovující
… no co přeberu to a uvidíme.
Prát budu až si vystěhuju jednu skříň v ložnici, abych to měla kam dávat. Plánuju to udělat během tohoto týdne, tak uvidíme jestli se zadaří…
No nic jdu do sprchy a spinkat ![]()
tohle jsem našla na netu, když jsem hledala dneska postýlky, byl tam návod na zařizování pokojíku pro mimi ve znamení lva, vypadá to že hodně našich miminek budou právě lvíčátka
![]()
Lev 23. července až 23. srpna
Prostředí lva má být světlé a slunečné. Světlo a teplo působí jako balzám na duši dítěte. Jeho pokoj by měl být vymalován nabílo s akcenty zlaté, žluté a oranžové. Kromě toho by měl být prostorný.
Vůně ambry a santalového dřeva dokážou malého Lva uklidnit.
Jako znamení ohně má rád Lev teplo. Můžete jej již jako ročního klidně vzít s sebou na dovolenou na jih, přičemž se rozumí, že stejně jako každé dítě je nutno jej chránit před přímými slunečními paprsky. Méně dobře snáší Lev vítr a vlhko.
Dobře jej chraňte před mokrem od nohou, na podzim a v zimě trvejte na šále a čepici. Lva oblékejte do jasných barev. Jedno však mějte při oblékáni malého Lva na zřeteli: nedělejte z něj kašpárka tím, že na něj navléknete avantgardní módní výstřelky. Příliš „sladké" a „veselé" oblečení budící úsměv na tváři dospělých se dotýká jeho ega. Již jako malí si zakládají na své důstojnosti.
krásné pondělí ![]()
Monďo , tak aspoň taková decentní oslava
já mám takový rodinný oslavičky moc ráda - nás blízké rosiny moc není tak si to užíváme v malém počtu
Ahojky holky,
dneska miláček dělá ty zkoušky, tak před chvilkou odjel a nechal mi tady počítač, tak budu mít dneska na vás „přístup“ celý den
…
Jojo já mám taky ráda rodinné oslavy, hlavní akce bude 30. května u našich na zahradě, měli by jsme se tam sejít všichni příbuzní, tak to snad klapne ![]()
Co se toho oblíkání lvíčků týká, tak já na takový oblečky moc sladký někdy až kýčovitý nejsem a navíc u kluků to asi moc nehrozí ![]()
Vyhlídla jsem si na netu vybavení do postýlky a asi instiktivně jsem vybrala žlutou
akorát váhám mezi dvěma a nevím kterou vybrat líbí se mi obě
http://www.ebutik.cz/index.php?…
nebo http://www.ebutik.cz/index.php?…
Moni , jsou krásný oboje, ale ta první, víc žlutá se mi líbí víc
![]()
růžové mám dost poděděné a je to i tak síla ![]()
jo a manžovi držím pěsti ať to v pohodě zvládne ![]()
No mě se po pravdě taky víc líbí ta první
![]()
Já si mám jet zítra ke švagrový pro ty věci, tak čekám taky samou růžovou po dvou holkách, nechci jim říkat, ani naznačovat co budeme mít, tak si to od ní vzemu a co se mi nebude hodit, tak jí pak vrátím…
Nazdárek dámy:)
Tak já mám po týdenní dovče, lebedila jsem si u rodičů, objeda veškeré příbuzenstvo, nafasovala hromadu oblečení a pochopitelně rad a zase něco málo dokoupila. V neděli jsme byli na výstavě rotviků v Lukášově, nááádhera, příští týden mám konečně slíbený parníček v Poděbradech, tak jsem zvědavá:) Taky mi pěkně vyskočila zahrádka, včera jsem tahala ředkvičky jak melouny:))) Tak se rozkoukávám v práci a odpoledne razím s kámoškou na rande a na nějkaý míchaný koktejlek, když už teda leje jak z konve:) Četla jsem tady něco o podprdách, já si koupila dvě sportovní, jsou moc pohodlné a myslím, že mi vystačí, pak pořídím jednu na kojení a prdím na to, já tam toho teda moc neměla ani před těhu:), takže mě to nějak netrápí. Váhu mám už 3 týdny stejnou, spíš jsem 0,5 kilo shodila, ale žeru teda jak kyselina, i když je fakt, že mám zase celkem dost aktivity. S pejsanem k vodě, zahrada, práce, návštěvy…Taky večer spím jak štěně:)
Tak doufám, že máte lepší náladičku než dnešní počasí a zatím hezký den!
Ivy - to sis krásně užila - halvně jestli se o tebe starali dobře ![]()
asi fakt všechno vysportuješ - já jsem dneska vlezla na váhu a mám už 9 kilo
… to bude tím že nic nedělám ![]()
Moni - švagrové můžeš říct že vyloženě holčičí si kdyžtak vezmeš až po porodu, ale je fakt že doma ho mít můžeš a pak jí ho jen vrátíš ![]()
a to víc žlutý do postýlky je krásně sluníčkový, jasný ![]()
ibbu - no já zase měla 8kg nahoře celkem rychle, tak teď si dává tělo asi pauzu před tím zbytkem:)
Z oblečků už mi jde hlava kolem, do porodky jsem vykoumala 150 kombinací a už fakt nedokoupím ani ponožtičku:)
Ahoj děvčata,
koukám, že tady řešíte barvy oblečení, mě se teda růžova taky moc nelíbí. Když jsem čekala Tinku, tak jsem nakupovala jen neutrální barvy i když jsem věděla že to bude holčička. Prostě žlutá, zelená, oranžová to jsou ty nej barvy.
A hodlám v tom pokračovat i nyní. Samozřejmě něco růžového taky máme, ale to spíš že to někdo přinesl a nebo že jsme to podědili. ![]()
Podprdy - no já už si budu kopvat když se vrátíme z lázní, jedna známá od mojí mamky šije spodní oblečení i plavky a taky mateřské podprsekny, má je fakt super a hlavně za lidové ceny. Co se týče velikostí tak si budu kupovat o číslo větší, doufám že kozy už mi fakt více neporostou.
![]()
No nic musím zase končit, Tinka chce koupat na pohádky.