Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko při neděli,
Gito myslím si, že se bobkovi nic stát nemůže když jsi trochu nachlazená.
Včera jsme byli u švagrové, oslavovala čtyřicátiny, jsme se tam teda pěkně přežrali, oběd pak dorta, pak první večeře a za chvíli hned druhá, ještě teď jsem plná. Naštěstí nějak nepřibírám i když furt žeru. Dneska ráno jsem se vážila no tak od začátku mám nahoře 2,5 kg, tzn. že jsem teď spíše zhubla. ![]()
Dneska jedeme pro změnu k mojí mamce na oběd a pak jdeme na pouť. ![]()
Taky přeju krásné ráno!!!!
Teda, Katy, Ty ses ale měla!!!! Já se asi musím na oslavách držet trochu zpátky, zjistila jsem, že po ránu je mi špatně, když to den předtím přeženu… Teď jsem dva dny za sebou jedla s Péťou teplou večeři - hranolky s masem a druhý den kuřecí řízek a ráno pak teda nic moc…
Katy, krásně si to na pouti užij, počasí má být ukázkové, jen možná nějaký ten vítr…
My měli dneska jet pro kočárek, ale včera nám Ti lidé napsali, že se to u nich nějak semlelo a nemají peníze na modrý pro chlapečka, tudíž nám nemohou ten jejich prodat… A já se tak těšila na výlet!!!!!
Ale nesmutním, hledám na netu, našla jsem úplně stejný ještě v ukázkovějších barvách - jen tedy za canu nového. Ale 9300 není vůbec hrozný za hlubokou korbičku, sportovní sedačku, autosedačku a adaptér na sedačku.....
Tak to jsou oni, ještě teda uvidím, který mi doma projde - snad mi projde alespoň jeden. Jen nebudeme mít tříkolku - oni mají barvy nafocené jen na tříkolky ale jsou stejné i na čtyřkolky…
http://www.i-kram.cz/…56/small.jpg
Rosanko a nedívala jsi se i na Firkon Verano? Je teda podstatně hezčí než ta řada Firkonu před nim. Je to teda taky čtyřkolka, otočná přední kola, hluboká korbička, sporťák a autosedačka.
http://www.zlobitko.cz/…39001832.jpg
Cena je sice o chlupíček vyšší, ale kdyby jsi třeba měla možnost zajet do Polska tak tam vyjde levněji. My tam teda byli na něho koukat a s autosedačkou by tam vyšel na 8500 kč.
Ale ve srovnání se starším tipem firkonu je fakt mnohem hezčí. ![]()
Ahoj
Katy jen tiše závidím, jak já bych šla ně nějakou oslavu, i když v květnu bude mít táta padesátiny, tak budem taky oslavovat ![]()
Užij si dneska pouť
![]()
My jdeme za chvilku taky k našim na oběd, pak pojedem zas vyplavčit pejsánku, včera se jí to mooooc líbilo ![]()
Jinak kočárky jsou pěkný oba, i když ten co má Katy se mi líbí trochu víc…
Holky chtěla jsem se zeptat, co budetet dávat do kočárku, myslím jestli se dávaj peřinky, nebo nějaká deka nebo co? Včera m to tak napadlo, že vlastně nevím čím mrňouska přikreju…
Katy, kde v Polsku jste byli? Přemýšlela jsem o tom, že bychom tam vyrazili a mohli bychom tam koupit případně i postýlku, vaničku a nějaké oblečení… Na to Verano ještě mrknu!!! Od nás je to asi nejblíž do Klodska..
Mondy, co do kočárku, taky nevím… Připadám si jako úplný hňup, já stále pořádně nevím, co takové dítě potřebuje… Dneska jsem na netu našla seznam - výbavičku, co bych měla mít pro miminko, asi bych měla začít nakupovat, ať to pak není velká pálka najednou…
Jéééé, Tvoje leonka se bude mít, každý den koupel… To by si náš pejsan taky nechal líbit… Ale já jsem pořád nějak odrovnaná z pátečního pochoďáku a včerejšího mytí jedněch balkonových dveří, takže s ním půjdu možná na zahradu…
ahoj holky ![]()
tak zdravím po víkendu - Katko , teda ty se máš, super akce ![]()
a jméno moooc hezký ![]()
Monďo, Rosi - já koukala co do kočárku na netu a měla jsme vybrané toto:
http://www.babymarket.cz/?…
y-do-kočárku
není to drahé a vypadá to dobře, ale pak jsem si to nějak rozmyslela a koupila jsem si deky - od emitexu, jednu letní a jednu zimní
(ale bude to boj
… já se nějak začínám bát aby bylo u porodu všechno v cajku - ne svojí bolesti, ven mimís musí - ale aby se „něco“ nepřišuplo
) …
no a pak je to zas dobrý a užívám si ![]()
Tak se opět hlásím ![]()
Obídek u našich byl vynikající, pak jsme byli u rybníka (Ája se pěkně vydivočila, vyplavala a vyběhala
)
Pak ségra s přítelem vymysleli že pojedou na výlet, ať jedu s nima (manža čučel na formule a to já nesnáším) tak jsme jeli se kouknout do Mikulova, bylo to fajn, říkám si, že takových výletů už moc nebude…
Jinak Ibbu - díky za tip, já jsem si právě říkala, že koupím taky deky, protože peřinky mi příjdou zbytečný…
Jen jsem si říkala, že tady už maminy jsou, tak ti mají třeba vyzkoušený co do kočárku
tak že se zeptám…
Rosanko já mám Polsko asi 15 km od baráku. Tak že fakt kousek a opalatí se mi tam na kočárek zajet, teda nic jiného tam jinak nekupuji, protože ceny mi připadají jinak stejné, možná ta postýlka bude trochu levnější.
Monda tak to jsi si dnešek taky pěkně užila. Já byla s Baffy dopoledne u vody aby si zaplavala, přeci jen musí teď hodně plavat aby se nožka hezky uzdravovala.
Jinak já do kočárku používala normální malou larisku, když bylo chladněji tak teplou larisu, no a v létě když bylo horko tak jsme používali jen plínu. ![]()
Holky to je super že jste si den ta krásně užili! ![]()
Monďo - to je pravda že od zkušenějších je rada lepší … mě se sešly od mamin oba názory - někdo měl peřinku a někdo deku a plínku - jak píše Katka ![]()
a pak si vyber
ale asi je to jedno … cenově to podle mě vyjde nastejno ![]()
holky krásný večer a já jdu na telku .. jinak se mi nic nechce dělat ![]()
Dobré ránko dámy:)
Tak u nás víkend pohodička, v pátek grilovačka, v sobotu výlet na Valečov a opět jsem vymetla zahradnictví a osázela co se dalo…dokonce i starý kýbl jsem vylepšila letničkama
Pak s pejsou zaplavat ( Katy2 - doufám, že se nožka brzo zlepší natrvalo! ) ke skorotchánovcům na oslavu, nějaký úklid taky proběhl a pak výroba buchty dle receptu kamarádky…no, dopadlo to dle očekávání dost bídně, ale chuťově výborné, jen ten vzhled jsem nějak nevychytala ![]()
Do kočárku jsem uvažovala taky jen o nějaké dece a viděla jsem i nějaké soupravy, viz. ibbu, tak ještě nevím.
Dnes jdu na magistrát vyhádat si neoprávněnou pokutu za odtah auta, syčási, už podruhé mě odtáhli a minule mi to všechno vrátili ( u nás musíte dát 1100,–, aby vám vydali auto z odtahového parkoviště ) a teď mi zase udělají totéž, už mě fak se*ou…
JInak, holky, klid, já mám krásných 7 kileček, ale připadám si jak hvězda, fakt:)) A ono to pak nějak „vysypem“.
Mějte pěké pondělí!
Ahoj děvčata,
Ivuno to s tím autem to by mě teda fakt nasralo. Jinak ty si těch 7 kg můžeš klidně dovolit, ale co my co nám do metráčku chybí jen kousek. ![]()
Já dnes byla na tom glykemickém testu..........no povím vám fakt humus. Navíc u nás v tom krevním centru kde jsem byla je to tak, že ráno příjdeš, vezmou krev se žíly, dáš moč a hodinu čekáš na výsledky. Pokud jsou výsledky dobré, tak teprve dostaneš ten sladký humus, vypiješ a čekáš pak další dvě hodiny, pak zase vezme krev a moč a jdeš domů. Výsledky pak pošlou přímo dr. Tak že celkově je to vlastně přes 3 hodiny. Nevím proč to tak dělají, když jinde se to prý dělá, že příjdeš, píchnou, vypiješ, čekáš dvě hodiny, zase píchnou a jdeš.
Já teda od té sestřičky co mi tu krev brala to pochopila tak, že oni vlastně nejdříve zkontrolují zda máš cukrv v krvi a kdyby to bylo moc zvýšené tak že už se dál nepokračuje tím pítím toho sladkého humusu, asi aby se nezatěžoval organismus? Fakt nevím no. Ale každopádně byl to hnus, jsem tam ty dvě hodiny čekala a furt jsem nevěděla zda to mám jít vyhodit a nebo zda to vydržím. Dojela jsem pak domů a furt mi s toho teda bylo tak nějak divně.
![]()
Zítra razíme s Tinkou do lázní tak už pomalu dobaluji. ![]()
Rosanko díky, já teda hlavně doufám, že tam ty 4 týdny vydržíme. Ale zase jak to tak vezmu, kdyby jsme prvně neonemocněli po necelých 4 týdnech, tak by jsme tam byli jen necelých 6 týdnů, tak když to máme znovu schváleno od pojištovny tak můžeme jet ještě znovu na 4 týdny, tak jsme na tom vlastně lépe. ![]()
ahoj holky, jen si dovolím vám sem vlézt. Prodávám kočárek jané Slalom, viz. odkaz. Kdyby měl někdo zájem, budu ráda. Chtěla bych kočárek pro sourozence, takže proto už ten prodej.