Poradna duly
Jana Čurdová
Krásný víkend děvčata , já jedu za maminkou
![]()
užijte si počasíčko, jestli je u vás taky tak krásně…
Rosi - s brýlemi jsi mě „potěšila“
ale stejně jsem z toho pořád vedle ![]()
tak pa, ať se mají hafánci dobře a užívají si s vámi počasí!
jo a Monďo - odpočívej trochu ![]()
Jo holky, zapoměla jsem se pochlubit, máme konečně vybráno jméno. Teda zatím je to ELIŠKA. ![]()
Katy, v tom máš naprostou pravdu, tři pipety nám zbyly od štěňátkovského věku našeho pejska… Ale tenkrát to stálo něco přes 300 nebo to bylo pro štěňátka levnější…
Eliška je krásné jméno!!!!
My měli jako holčičku Viktorku… No a kluk bude Otakárek…
Dnes jsem chtěla být pilná, jakože budu uklízet, oprášila jsem žaluzie u balkonových dveří a umyla je a mám dost… Tak možná ještě utřu prach a vyluxuju a tím končím. Mytí podlahy a druhého okna nechám na jindy… Ještěže zbytek ještě není dodělaný, nemusím tam uklízet. Ale asi bychom s tím měli pohnout, prý po návratu z porodnice chodí do domu dětská dr. a prohlíží prostředí, ve kterém mimi bude bydlet… Až uvidí tu naši neohozenou a napůl rozbouranou (to je teprve v plánu) předsíň, snad na nás nepošle sociálku… Kuchyň se spacím obývákem máme zařízenou, tady bude mimi spát, budu ho tu i koupat a přebalovat, tak by snad neměla dělat problémy…
Jo Rosanko vidíš mě napadlo se tě zeptat, ty jako učitelka máš určitě přehled, je Eliška hodně oblíbené jméno? Já jich teda moc neznám, ale víš jak, člověk vybere jméno a pak zjistí že je to samá Eliška.
Viktorka se mi taky moc líbi, ale u manžela by mi to asi neprošlo. ![]()
A neboj, neměl by být žádný problém jak vypadá předsíň a tak, hlavně že mimi má jinak kolem sebe čisto. ![]()
Katy, nevím, jak je Eliška rozšířené jméno, zkus mrknout na net na nějaké stránky se jmény dětí… Když jsem hledala, jak říkat Otakarovi - nechci, aby se mu říkalo Otíku - byla jsem na stránkách, kde bylo i napsáno, kolik jedinců v ČR je nositelem toho kterého jména… Jenže už nevím, kde to bylo, ale jména dětí jsem zadávala do vyhledávače Googlu…
Ve třídě mám jednu Elišku a je to fajn holka… ![]()
No já právě myslela, že by jsi jako učitelka mohla mít trošku přehled, zda je třeba hodně Elišek, víš jak to myslím. Jako že třeba ve třídě jsou 4 Elišky a tak.
![]()
Ahojky ![]()
já jsem si dneska naordinovala odpočinový den, takže jen uvařím (bude to rychlovka, dostali jsme zabíjačku, tak to opeču s br. kaší) a pak už budu jen leonošit ![]()
Zajdeme s pejsanou k rybníku aby se trochu vyřádila ![]()
Jinak jména máte všichni krásný, u nás to bude Leošek po tátovi
![]()
Katy, já učím na prvním stupni, takže mám jen svoji třídu… Jsme docela velká škola, takže z ostatních tříd znám víceméně „průseráře“. Mezi nimi Eliška opravdu není.....
Ale když se teda zamyslím, tak v těch starších - od třetí do páté - nikdo o Elišce nemluvil, možná, že ta moje je jediná… Mám ale pocit, že v prvních třídách už tak 2 - 3 jsou… Kolegyně má kroužek, občas jsem jí vypomáhala… Jen si teda nejsem jistá, jestli to byly Elišky nebo Adélky ![]()
Mondi, dobře děláš, že dneska odpočíváš!!!! Já teď po obědě začínám mít pocit, že bych zvládla i to druhé okno… No, ještě tu chvilku posedím a pak uvidím…
Jéééé!!! Leoš je můj bratránek!!!! A když už jsme v té škole tak taky jeden z těch průserářů
Naše škola je už jeho třetí - nikde ho nezvládali
U nás se ale docela vzpamatoval a od té doby, co mi omylem vběhl do náruče, je mi docela sympatický a vždy a všude se ke mně hlásí ![]()
ahojky maminky, po dlouhé době jsem zase zde.
V pátek jsme byly na velkém ultrazvuku a vše dopadlo na 1! Spadl mi kámen ze srdce.
Manžel poprvé viděl toho našeho prcka a byl celý dojatý.
.
Jen mi pan dr. řekl, že to bude kluk a já přesvědčená od začátku že holka. Ale co nevadí, možná se povede napodruhé. ![]()
Jen se jménem je problém, pořád se nemůžeme domluvit. ![]()
Gitu, gratuluju!!!!! My to měli podobné, já od začátku prohlížela jen holčičí věci a všechny tabulky a výpočty a čínské horoskopy a kdovícoještě ukazovaly na holku - no a všechny se sekly
![]()
O jménu jsme měli jasno ještě před snažením!!!
Děvčátka potřebuji radu. Mamka s taťkou onemocněli ( rýma,kašel …) byla jsem u nich jen chviličku ale i to stačilo aby mě začalo bolet v krku,kašel rýma… někde jsem četla, že to může mít vliv na mimi. Byla jsem v lékarně,dostala jsem jen paralen a tabletky Vincentka na cucání. Může se něco kvůli tomu stát našemu bobkovi?
Gitu, já myslím, že pokud je to jen takové nachlazení, že je to v pohodě. Nebezpečné jsou prý horečky… Zvýšená teplota - trochu přes 37 snad nevadí. Zalez do peřin, nech se obskakovat a kdyby něco, raději si zajeď k doktorovi…
Já byla nemocná před necelými dvěma měsíci, dokonce jsem dostala i atb, takové hnusy
, prý jediné, které mohou těhotné…
A paralen se taky prý může, jen si nejsem jistá kolik - kamarádka mi říkala max. 2 denně, dr. mi říkal i víc. Ale jak jsem neměla víc jak 37,5, ani jsem se ho nedotkla…