Poradna duly
Jana Čurdová
Ibbu, máš krásnou postýlku!!! My se právě na matraci ptali, ale zarazilo mě, že mi k dotazu vyjelo, že jsem 29. v pořadí. Tak jsem nevěděla, jestli můžu objednávat nebo čekat…
http://img.mimibazar.cz/…10199794.jpg
Já chci co nejjednodušší, takhle by pro nás byla ideální…
objednej, stejně ti ještě napíšou na mail a pak se kdyžtak domluvíte… já jsem si teď našla zálibu v objednávání na netu
![]()
a teď jsem koukala co sis objednala ty a nemůžu to najít
![]()
je super, já po takových postýlkách taky koukala ale pak jsem uviděla tuhle v akci tak jsem se jenom zeptala manžela a ten chudák po dnešku co mu tu bulím kvůli každý kravině řekl ať si to objednám ![]()
Ibbu, já ji našla odpoledne a pak jsem ji už nemohla najít. Našla jsem ji znovu, až když jsem do googelu zadala palapalina, pak mi už vyjelo všechno, co nabízejí…
Počkám ještě do zítra, chci na dvůr vyndat ty naše dvě postýlky po nás a ještě jednou se na ně podívat na světle. Třeba půjde něco použít a uděláme ze dvou jednu…
Jejda, to máš nějaký plačtivý den????
kvůli monitoru jsme si psala http://www.detske-chuvicky.cz/…lcare-v.html
a pán mi odpověděl že by měly fungovat dobře s každou matrací
- a v případě se tam nechá nastavit větší citlivost … ale radši jsem si napsala přímo jakou matraci mám a ke kterému monitoru.
no já mám dneska nějaký divný čas … ale už jsme to svedli všechno na Helčí
(no já bych ani nebrečela ale jde to nějak samo
)
Já jsem v Loskutákovi asi před třemi týdny slyšela, že fungují jen se sendvičovými…
Ale u té kokosovopohankovomolitanové mi paní odepsala, že funguje…
Jééé to má Helča teda dobrou náladu… Snad se z toho vyspí
![]()
taky mi to s těmi matracemi tchýně říkala, tak jsem radši psala a koukala jsem i tady na emimi na diskuze VÝBAVIČKA a tam holky psaly že dobrý … tak uvidíme
a jaký monitor máte vybraný?
a Helča včera měla klidný den (až jsem měla strach) - dneska už je to teda lepší tak jsem asi nějaká vynervovaná i z toho
![]()
Ibbu, já včerá normálně odpadla!!! Monitor zatím nevím, kamarádka mi ho chce předat spolu s věcmi, ze kterých vyroste její mimi narozené cca před měsícem. Ale trochu se bojím, jestli už nebude zastaralý, přeci jen je po několika dětech ![]()
Náš mrňousek má taky občas velmi klidné dny, poprvé jsem byla pěkně vyděšená a už jsem do něj šťouchala ze všech stran, abych ho vyburcovala k nějaké akci. Teď při jeho klidných dnech jsem už „jenom nervózní“. ![]()
V neděli jedeme pro kočárek, je to až u Kladna, takže Péťa se chce stavit v IKEE, takže postýlku nakonec koupíme asi tam. Trochu se rozšoupneme, vezememe to i s matrací a vaničkou a pokud by měli kojící polštář, brala bych i ten. Četla jsem, že se na něm v těhu i dobře spí. Takhle mám jeden pod kolenem a když se chci překulit, musím přehazovat i polšťář ![]()
Jdu nakrmit zvířátka a pak hurá do práce… Dnes je to na dýl, snad se sem k večeru podívám.
Přeju krásný den a žádné nervíky!!!!!
![]()
Dobré ránko holky:)
Tak dnes se asu v práci nerozhýnu, spala bych jak medvěd. Víkend byl celkem akční, hrozně to uteklo a příští týden mám slíbený výlet do Poděbrad na parníček, tak doufám, že taťkovi ten elán vydrží ![]()
Panímáma byla v so v Polsku, ´přivezla věcí, že jsem to sotva pobrala, ale musím uznat, že se mi trefila do vkusu a je to moc hezké a skutečně levnější, tak jsem včera vynalézala asi 150 způsobů, jak ty věcičky ukládat, abych to pak stejně nechala na hromádce než to vyperu:)
Jinak jsem si pořídila repelent na klíšťata, už po mě dvě lezla a psovi jsem vyndávala taky 2. Místo obojku doporučuju takovou tu ampulku, která se kape za krk a podél páteře, máme s ní výborné zkučenosti, i když se pes koupe, pořád to působí, kdežto obojek nám brzo vyprchal.
Zítra jdu na kontrolu po tom incidentiu s nemocnicí si mě pozvala už po týdnu,a le cítím se fajn, malej Venca řádí jak černá ruka, tak snad je všechno v pořádku.
Holky, krásný den a opatrujte se!
Rosi , tak to budete mít „akční“ víkend
ale takovýhle starosti jsou fajn ![]()
mě monitor taky nabízela známá na zapůjčení - není to ještě 100% ptž ho mají ještě nějací jejich příbuzní - ale já si nerada půjčuju takové věci … a nakonec jsme se s manželem domluvili že si ho přeci jenom koupíme (je i schůvičkama dohromady)
Ivy , hodně zdaru v práci
já mám dneska volno, 2 studenti se mi odvolali a mám akorát jednu studentku navečer tak jsme ráda … vůbec mi nevadí, že si odpočinu ![]()
krásný začátek týdne - u nás je krásně - tedy aspoň za oknem ![]()
Ahojky ..jen nakukuji ..jsem u našich ..dočtu vás večer doma a i dodám tabulku
…učím se a Ondřej je ve školce
Rosi ..takouvou postýlku máme my ..a jsem z ní spokojena ..i nám byla doporučena v krámě a snáší i teď Ondřejovo skákání ![]()
Ibbu .tak to znám ---bulim i u pohádek, když koukám s Ondřejem ..a on povídá „maminko neplakej, vždyť tam není žádnej bubák“ ![]()
ostatním přeji fajn pondělí
ahoj,
tak mám letem světem dočteno
![]()
Matrace - my máme tu polokokosovou a jsem s ní spoky (s pohankou jsem ještě neslyšela) a monitor dechu nanny,fungoval spolehlivě
,se přiznám,že by mě to ani nenapadlo,že by nefachčil
a postýlku máme se stahovací bočnicí a je to fajn Anet si tam sama vleze nebo vyleze,popřípadě když jí tam dávám,tak to není takový záhul,jako když je bočnice stažená,ještě dělají s vyndavacíma špruclema,tu má kámoška a taky je spokojená,malá si vleze,vyleze ![]()
ibbu,já mám tlak taky vysokej,bývalá dr. to neřešila,ale ta nová jo o,i když já ho mám vysokej lavně z nervíků,nemáš to taky???Mě řekla,abych si ho měřila doma a kdyby byl i doma 140/90 a výš,tak mám naklusat naebo kdyby mě bolela hlava
zatím tuky tuk,jsem v pohodě,ale mám z toho strach,hlavně mi našla i bílkovinu v moči,takže ono to není žádná sranda
tak bych klidně dr. vyměnila a budeš mít klid,tahle péče nepéče,je strašná ![]()
No a já nevím,na co jsem chtěla ještě reagovat chjoooo a hlavně nevím kam dřív skočit tak papááááá
Kačí , já si asi taky zkusím měřit i během týdne - třeba to jsou nervy, ale mám ten tlak stejný na všech kontrolách ![]()