Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
21.4.09 09:07

Ty jsi si Kačenko porod asi pěkně užila, co? Takového macka rodit. :D

No já mám právě taky strach ty newborny kupovat, když Tinka měla 2700 g v necelých 35ti týdnech a to navíc se srdeční vadou, všichni na ní koukali jak na zjevení, že dítě se srdeční vadou 35.tt a takový macek, děti s vadama srdce mají nižší porodní váhy, jen my byli nějaká vyjímka. :D :lol: :D
Tak že teď se asi můžu těšit na pořádného macka. :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.4.09 09:11

Ivu to máš super, že babička tak nakupuje, buď ráda a pleny se fakt nezkazí. :D
Jinak já si objednala látkové pleny přes net na mimibazaru od jedne paní, 2é nepoužitých plen, jen vypraných za 200 kč, včera mi přišly. Ještě pár asi dokoupím, něco mám i po Tince, ale to spíš jen tak na doma na dojetí. :D

Jinak s tím řáděním, my taky v neděli řádili, Přestavili jsme Tince pokojíček, odstěhovali jsme komodu už do ložnice z pokojíčku ať se to pak nemusí stěhovat později, když už se stěhovalo. No a zároveň se předělával i obyvák, protože na místě kde je teď v ložnici komoda s přebalovákem byl PC, tak že ten musel do Obyváku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
21.4.09 09:54

Katy2 - to je dodré z toho mimibazaru, to je fakt. Já mám pár od kamarádky a pokud to tady budou mít po kusech a ne na balíky, tak jich ještě pár vezmu a zároveň zas určitě spoustu dalších „blbinek“:) Tak aspon teploměr, no :lol:
Takže taky stěhujete?:) To je fajn, já už bych klidně složila postýlku a šoupla si ji vedele postele, zase nechci, aby na mě Vašek hleděl jak na blázna a je teda fakt dost brzo, ale komodu jsem pořídili ve Scontu za pár stovek, šoupli jsem skřín, vedle komoda a je to:)
A pokojíček máme zatím jako pracovní, mám tam žehlení a prádlo. Přemýšleli, jestli už tam dokoupit nějaký nábytek, ale zatím jsem se nedokopali a možná počkáme…
Jak dlouho vlastně by mělo mimčo spát v ložnici než se začne učit spinkat samo v pokojíčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
21.4.09 09:55

Teda, taky bych to po sobě mela líp číst, ty překlepy jsou fakt děsný:) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
21.4.09 10:29

katy,no užila,i když první doba byla dobrá a rychlá,za to jí vytlačit byl fakt záhul,trvalo to přes hodinu a fakt jsem měla dost a myslela jsem,že jí ven prostě nedostanu :?

ivu,no malá spí u nás v ložnici pořád a je jí 2 a čtvrt,a taky tam zůstane,jen dostane svojí postel,ona je takový strašpytlík a taky nechci aby si myslela,že mimčo jí vystrnadilo z ložnice,to by nebylo dobrý…v pokojíčku zatím žádný nábytek nemá,jen boxy s hračkama a bohatě to stačí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.4.09 10:58

Ahoj holky,
stejně jako Katy2 i já včera měla parádní migrénu. Tak jsem se snažila jít na čerstvý vzduch - nepomohlo, dala si kafe (já ho jinak vůbec nepiju a při bolesti hlavy mi pomáhá) - nepomohlo, nakonec jsem to nevydržela a v pět si vzala paralen. Asi pozdě, páč do večera jsem jen ležela, tlačila pěsti na spánky, ale usnula jsem rychle a dnes už jsem opět jako rybička.

Holky, vy už tady píšete, co všechno máte objednáno, nakoupeno, a já furt nic :oops: Pořád si říkám, že je dost času. Ale asi ten NEJ důvod je, že těch věcí je tolik a tolik na výběr, že já se prostě nedokážu rozhodnout. Fakt. Si říkám, že si sednu na net a projdu si třeba postýlky - jenže se pak dostanu k chůvičkám, lehátkům, interaktivním dekám… no marná…

A s těma plínama… já docela uvažuji, že budu používat látkové. Na internetu je spousta informací a zkušenosti s nimi jsou kladné. Jenže zase - kolik a jaké druhy potřebuji.. normálně vám řeknu, že to vydá tak na zpracování diplomové práce. A to fakt nekecám.

Opatrujte se.. jdu se kouknout na ty postýlky :-) (už po stopadesáté :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
21.4.09 11:44

Tak jsem přilítla od doktorky, s Venouškem jsme v pořádku, ale hlad mám jak herec:)
Monča - ono je fakt ještě celkem čas, jenomže já se znám…jak začne být horko, tak budu ráda, že se dokulím z práce na zahradu a pak jezdit něco někam nakupovat, to bych byla příjmená jak osina v zadku :lol: Určitě nějaké zbytky, to jo, ale ty větší věci raději teď, já jsme jinak líná jak veš:) A ty bolesti hlavy se snad nebudou vracet, to umí pěkně otrávit.
Kačenka - brácha to měl s malým podobně, nějak kolem 3 let už teda spal sám. Ale kamarádka dala prcka už tak v 1,5 letech, tak je to asi individuální…šlo mi o to, že na vybavení pokojíku je asi fakt času dost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.4.09 12:22

Tak děvčátka moje, vidím, že se pěkně držíte, a mám z vás upřímnou radost. S plínama neporadím za těch deset let, co byl Danek, se toho tolik změnilo..... Ale plíny neodmítejte, a taky všechny dárky od rodinky, třeba bude mimi blinkací, a pak není dostatek věcí…i košilky přijdou vhod.
Tak se hezky držte, já nakukuju, jak se vám daří a myslím na vás…
Už určitě bude vše v pořádku. Tak holky pa a já zas kouknu…
Hlavně nebuďte smutné, stačí, že jsem smutná já.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
21.4.09 13:15

Lendul,to si hodná,že nakukuješ :wink: a opravdu smekám…

a jak ti je??Doufám,že je ti aspon o trošičku líp a že se brzo budeš těšit z malého uzlíčku :wink: posíláme hodně sil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.4.09 13:17

Ahoj Lendulo , jsem ráda že jsi se ozvala. Stále na tebe myslím, jak se máš a jak je, asi nic moc. :( Posílám hodně sil. :srdce: Ale ty musíš být silná, máš silu tady na nás sem tam kouknout a to by určitě každý neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
21.4.09 14:13

Lendulka - díky za vzkaz a hodně sluníčka i do dušičky ať je lépe! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
21.4.09 18:18

Ahojky holky,

nejdřív zdravím Lendulku - taky přeju hodně sil :srdce:

Jinak nevím na co dřív ragovat, já teda zatím nekoupila nic, ale vůbec… Říkám si, že už bych asi měla začít, přece jen těch věcí bude potřeba hooodně moc :D
Co se plínek týká, já jsem na 99% rozhodnutá používát látkové plenkové kalhotky, jen musím ještě vymyslet, jaké přesně koupím… :D
Jak pořád nemám ten počítač, tak nemám pořádně kde hledat informace :( V květnu se chystáme jet zamluvit kočárek, při té příležitosti nakoupíme nějakou výbavičku… Postýlku nám dělá můj táta tak to jediný máme zatím vyřešený :D

Víkend nám vyšel perfektní, byli jsme na tom ranči, kde v neděli byla klubová výstava, ubytování bylo fajn, jídlo dobrý a hlavě vyšlo počasí…
Potkali jsme spoustu známých a kamarádů, no paráda :D
Na výstavě jsme uspěli myslím výborně, máme krásný posudek a ze 40ti fen v naší třídě jsme byli na 7. místě :dance: OdBylo to sice trochu náročný, ale moc moc fajn, Ája se dosyta vyřádila s ostatníma leonkama, no paráda :D

Ode dneška tady máme pána co nám dodělává podkroví, budem tam dělat jednu místnost na přespání, jako že pro návštěvy a hlavně pro tatínka, kdyby mímo v noci „řvalo“, tak ať se může vyspat, protože tráví spoustu času za volantem :D . Ještě tam chceme dát skříň na sezóní věci, aby se nám ty miminkovský vůbec vešly do ložnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.4.09 18:54

Taky chci pozdravit Lendulku a popřát jí hodně sil!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
21.4.09 21:13

ahoj berušky :! :D

Lendul - jsi zlatíčko :! hodně sil ti přeju a napiš jak se jinak vede …

Ivy - s tou postýlkou… mě říkala známá že už 3 měsíce dopředu měla postýlku složenou a měla jí na odkládání věcí - což bych brala jako sůl, ptž se mi tašky válí různě po bytě, nemám ještě skříňku na mimíska a věci co se mi už sešly se mi nikam nevejdou :(

• jinak babí zdar že tak nakupuje :wink:

takže jak přijde postýlka, složíme jí a bude (matraci a povlečení nechám až na úplný konec aby to bylo čerstvoučký :wink: )

Monďo - super že jste si užili víkend a počasíčko vyšlo! :wink:

• a co manžel, je řidič? tak to ho doma taky nemáš viď?

Katko, paralen nevadí? mě dnes tak třeští hlava že bych se zvencla :cry:

• manžel měl v práci úraz (vrazil si šponu do ruky) a dr. ho poslal do nemocnice na pohotovost - 2 hodiny jsem tam čekala a trnula co je s ním … nakonec to nebylo tak zlý ale byl to malý kousek a šel špatně ven :cry:
  • ale horší bylo, že jak jsem tam seděla, přišel pán s uříznutým prstem :? a sestra mu povídá: „počkejte, jste na řadě“ 8O

no do toho manža už byl v ordinaci přes hodinu, fakt mi bylo do breku :cry: ale dopadlo to dobře a teď jsme všichni 3 KO a jdemem do hajan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.4.09 21:33

Ibbu, mně bylo řečeno, že Paralen nevadí. Teď nevím, kolik jich můžu maximálně - já si vždycky beru půlku. Pro jistotu, i když někdo říkal, že do tří denně to není problém. Ale přece jen, jsem přehnaně úzkostlivá, ale léčím se :D Jinak jsi měla docela „záhul“ den :-( Hlavně že je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí