Poradna duly
Jana Čurdová
Holky přeju ať vás bolest hlavy brzo přejde, já na to naštěstí netrpím, migrénu jsem měla jednou a to už je dávno, ale stačilo to…
Ibbu - manžel je stavbyvedoucí, teď zrovna má 2 stavby, do toho jezdí na podnik, takže proto za volantem stráví hodně času…
No nic, jdu do sprchy a spát, zítra na vás nad zas kouknu
![]()
papa
Ahojda holky!!!!
Tak konečně mám chvilku, tento týden je v práci nějaký nabitý…
Mondi, gratuluju k úspěchu Tvé leonky!!! 7. místo ze 40, to je paráda a když se pak ještě mohla vyblbnout - no prostě úžasný víkend…
Ibbu, to co popisuješ na pohotovosti, to mě ani nepřekvapuje… Kolegyně nedávno vypravovala, jak tam ťukali, odbyli je, asi za 45 minut tam někdo zkolaboval, tak bušili a ještě dostali vynadáno… Oni totiž měli zrovna kávapauzičku…
Na bolení hlavy mi nejvíce pomáhá zelený čaj, ale pokud je to do migrény, tak vůbec nic, ani se z toho nevyspím a většinou to přejde samo druhý den během dopoledne.
ahoj,
taky nějak nestíhám…
jen rosanko,na zelený čaj pozor,ten by se v těhu vůbec neměl,tak bacha ![]()
Kačenko, já s tím zeleným nevím - někde píšou že ne, jinde ho naopak doporučují, ale „jen dva půllitry“ denně. Já si bez něj neumím představit snídani a i dr. mi říkal, že je to v poho, že škodit mohou spíše některé bylinky. ![]()
Ahojk ..
dnes jsem byla na kontrole ..boban se má k světu a prý je o týden starší
teď jsem přijela s Ondřejem o našich ..tak jen v letu dočítam a ještě se chci schvíli učit..pokud tedy nevytuhnu s Ondřejem ..což je možno ![]()
Lendu ..ahojky ..jsem ráda, že jsi se ukázala …přeji fajné sluníčkové dny ..a však ty víš
..myslím na Tebe ..přeji už jen to dobré
jinak myslím, že paralen by škodit neměl …ale ty migrény vám holky nezávidím
jinak přeji všem dobrou noc
Ahojky holky.
Jezi super že ko je v pohodě a mimís se má k světu. ![]()
Já byla včera taky na ko a ultrazvuku a vše je v pořádku ![]()
Hlásím se k holčičkám. Bude to Verunka ![]()
ahoj holky, blahopřeji k úspěšně zvládnutým kontrolám - holčičkám i chlapečkům ![]()
Musím si postěžovat. Hned ráno jsem se vytočila (ne úplně v tom pravém slova smyslu), páč moje maminka si myslí, že koupíme někde kočár za 5.000 Kč a stojí si na svém, ačkoli jsem jí ukázala ceny na internetu. Pořád mi argumentuje, že před 8 lety koupila ségra kočár za 500 - samozřejmě použitý, ale za 500. No, jsem se rozčílila, páč teď mi jen říká - šak si kup kočár aj za 40.000, furt musíš mít něco special… no.. vrrr… ![]()
Marky …tak též gratuluji ke kontrole a k princezně
Monika ..jj mam takové tchánovce ..tak jim prostě ceny neříkám
mamka je naště jiná
drž se a stůj si za svým ..oni to platit nebudou
Ahoj děvčata,
Markys gratuluji k holčičce, supeeer další holčička.
![]()
Monda, super že se výstava vydařila a sedmé místo v takové konurenci je fakt paráda, gratuluji. Jo a kdo vystavoval? Manžel?
Ibbu co manžel, už dobrý? Pohotovost teda nezávidím, ale to je prostě naště zdravotnictví.
Jezinko, tak o týden starší jo? To se jako budeš předbíhat? Hlavně že je vše ok.
Rosanko mě na bolení hlavy nepomůže fakt nic, ani ten zelený čaj, prostě nic, jedině prášek. Mám odzkoušeno, že i když vydržím do večera a podaří se mi usnout, tak ráno se vzbudím a hlava mě furt bolí.
Jinak já dnes v Tesku neodolala a koupila balík plín, když je mají v akci.
![]()
Ahojda holky!!!!
MarkyS, taky gratuluju k holčičce, doma budete mít přebabováno ![]()
Katy, já jen tak zběžně prolítla debatu o plínách, Tesco jsou v pohodě? A kolik stojí normálně a kolik v akci? Já abych nemyslela, že jsem výhodně nakoupila a přitom neutřela nos ![]()
Teda Jezinko, taky bych chtěla být už o týden dál. My máme termín až na konci srpna a vám tady vždycky naskočí další měsíc a mě až o týden až dva později… Ale mě termín určitě neposunou, vím docela přesně, kdy jsme mrňouska „vyrobili“ ![]()
Moni, jen si stůj za svým… A nenech se vytočit…
Holky, některá jste tu psala o ampulích, které se psiskovi vetřou do kůže. Náš miláček má týden obojek a dnes jsme opět tahali dvě klíšťata!!!
Dá se to koupit jen u veterináře? A jak se to jmenuje?
Rosanko já si na Tesko pleny fialový obal nemohu stěžovat. Normálně stojí balík 250 kč, teď v akci 199 kč, velikost mini jich je 80 ks v balení.
Jinak já používám na psy ampulky advantix, mám s nimi nejelpší zkušeností a fakt zabírají. Koupíš ale jen u veta, myslím že jde koupit i přes net. Zkus se podívat, zadej si Advantix spot on a ono ti něco vyjede, pak si najdi tu danou váhovou kategorii a uvidíš.
Ahojky všem ![]()
děkuji za gratulace k našemu výstavnímu úspěchu, bylo to fajn
Áju jsem si předváděla sama, sice jsem v kruhu čekala hodinu, než se dostaneme na řadu, pak už to bylo sice trošku náročný, ale dalo se to. Vedle nás byla Áji máma z druhý strany ségra, tak to bylo v pohodě, sice se to nemá, ale s paničkama jsem aspoň prohodila pár slov ![]()
Až budu mít zpět svůj noťas, tak vám sem hodím pár foteček…
Jinak já na Áju používám ampulky EXspot, kupuju je u veterináře a musím říct, že po těch 6 týdnů co mají účinost fakt nemíváme ani jedno klíště, akorát 3 dny po aplikaci se nesmí koupat…
Toť pejsáčci…
Dneska jsme byli s mimískem na 3D utz
, bylo to úžasný, fakt to za tu tisícovku stálo ![]()
Mimísek se pěkně ukazoval, i pan doktor si nás chválil ![]()
Máme asi 15ti minutový DVD nejdřív z toho 3D a pak z normálního utz s komentářem co je co ![]()
Ibbu - děkuju ti mockrát za tip, mimochodem pan doktor byl fakt sympaťák, kdyby takoví doktoři byli všichnni… to by bylo hned lepší tam chodit
![]()
ahojky maminy , tak jsem zase tu ![]()
a snad na někoho nezapomenu …
Monďo - taky gratuluju k úspěšné výstavě (jste šikulky) a hlavně teda k tomu 4D - až ti závidím, že se vám mimísek krásně ukázal
ale samozejmě ti to MOC přeju
(tak nevím co z té naší holčičky bude - buď stydlína nebo po mamině pěkná palice
)
ale dneska jsem objednala postýlku a matraci tak máme zase vybráno ![]()
Moni - jak psaly holky, co kočáru si kecat nedej
hlavně aby dobře sloužil a vydržel!
Marky - gratulace k holčičce
![]()
Jezi - až budeš mít čásek hodíš do seznámku poměr kluků a holek prosím? ale asi ti máme poslat SZ viď?
tak se omlouvám za román, ale musela jsem si postěžovat (a slyšet že mě někdo ujistí, že je to v pohodě
) … a celý večer chodím za manžou, jestli se na mě nezlobí že jsou ty brýle tak drahý
(až se za tu cenu stydím
)
jinak manželíkovi už je líp, akorát mě zaráží že mu to dr. ještě nesešil
zítra jedeme zase k dr. tak uvidíme, ale jsme ráda že jsme to zvládli (teda hlavně já - málem jsem se tam z toho rozeřvala
)
Moňda ..též gratulace k úspěšné výstavě …jsem to info nějak přehlídla ![]()
je fajn, že jsi si UTZ užila a že budete mít vzpomínku
Ibbu ..jasně ..dobrej nápad ..taky jsem o tom uvažovala ..
i poslat mi to formou SZ není špatné ..ale většinu vás už mám napsanou nebo si to najdu ..
určo to budou super brýle …musíš si taky udělat radost ne ![]()
Katy …ne nebudu předbíha ..jen dr říkal, že boban dobře roste ![]()
přeji dobrou noc ..zítra jedu do školy ,,mam 2 zkoušky ..jednu písemnou a jednu ústní ..stačí mi za 2 ![]()
a pak jsem pozvaná ke kamarádce okouknout nový byt
Jezi - jsi zlato ![]()
a zítra tfuj tfuj tfuj! ale zvládneš to a pak si užij návštěvu ![]()
jo a jak jde stěhování? to jsem si teď uvědomila že jsi psala, že už se to rozjelo viď? hlavně ať se to povede rychle a ať jste sami spokojení
![]()