Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2095
21.4.09 21:56

Holky přeju ať vás bolest hlavy brzo přejde, já na to naštěstí netrpím, migrénu jsem měla jednou a to už je dávno, ale stačilo to…

Ibbu - manžel je stavbyvedoucí, teď zrovna má 2 stavby, do toho jezdí na podnik, takže proto za volantem stráví hodně času…

No nic, jdu do sprchy a spát, zítra na vás nad zas kouknu :D :D

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
22.4.09 19:09

Ahojda holky!!!!
Tak konečně mám chvilku, tento týden je v práci nějaký nabitý…

Mondi, gratuluju k úspěchu Tvé leonky!!! 7. místo ze 40, to je paráda a když se pak ještě mohla vyblbnout - no prostě úžasný víkend…

Ibbu, to co popisuješ na pohotovosti, to mě ani nepřekvapuje… Kolegyně nedávno vypravovala, jak tam ťukali, odbyli je, asi za 45 minut tam někdo zkolaboval, tak bušili a ještě dostali vynadáno… Oni totiž měli zrovna kávapauzičku…

Na bolení hlavy mi nejvíce pomáhá zelený čaj, ale pokud je to do migrény, tak vůbec nic, ani se z toho nevyspím a většinou to přejde samo druhý den během dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
22.4.09 19:17

ahoj,

taky nějak nestíhám…

jen rosanko,na zelený čaj pozor,ten by se v těhu vůbec neměl,tak bacha :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
22.4.09 19:33

Kačenko, já s tím zeleným nevím - někde píšou že ne, jinde ho naopak doporučují, ale „jen dva půllitry“ denně. Já si bez něj neumím představit snídani a i dr. mi říkal, že je to v poho, že škodit mohou spíše některé bylinky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
22.4.09 20:59

Ahojk ..
dnes jsem byla na kontrole ..boban se má k světu a prý je o týden starší
teď jsem přijela s Ondřejem o našich ..tak jen v letu dočítam a ještě se chci schvíli učit..pokud tedy nevytuhnu s Ondřejem ..což je možno :lol:

Lendu ..ahojky ..jsem ráda, že jsi se ukázala …přeji fajné sluníčkové dny ..a však ty víš :oops: ..myslím na Tebe ..přeji už jen to dobré

jinak myslím, že paralen by škodit neměl …ale ty migrény vám holky nezávidím

jinak přeji všem dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
23.4.09 09:03

Ahojky holky.

Jezi super že ko je v pohodě a mimís se má k světu. :lol:

Já byla včera taky na ko a ultrazvuku a vše je v pořádku :lol:
Hlásím se k holčičkám. Bude to Verunka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.4.09 09:34

ahoj holky, blahopřeji k úspěšně zvládnutým kontrolám - holčičkám i chlapečkům :-)

Musím si postěžovat. Hned ráno jsem se vytočila (ne úplně v tom pravém slova smyslu), páč moje maminka si myslí, že koupíme někde kočár za 5.000 Kč a stojí si na svém, ačkoli jsem jí ukázala ceny na internetu. Pořád mi argumentuje, že před 8 lety koupila ségra kočár za 500 - samozřejmě použitý, ale za 500. No, jsem se rozčílila, páč teď mi jen říká - šak si kup kočár aj za 40.000, furt musíš mít něco special… no.. vrrr… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
23.4.09 10:54

Marky …tak též gratuluji ke kontrole a k princezně

Monika ..jj mam takové tchánovce ..tak jim prostě ceny neříkám
mamka je naště jiná
drž se a stůj si za svým ..oni to platit nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
23.4.09 13:54

Ahoj děvčata,

Markys gratuluji k holčičce, supeeer další holčička. :potlesk: :potlesk:

Monda, super že se výstava vydařila a sedmé místo v takové konurenci je fakt paráda, gratuluji. Jo a kdo vystavoval? Manžel?

Ibbu co manžel, už dobrý? Pohotovost teda nezávidím, ale to je prostě naště zdravotnictví.

Jezinko, tak o týden starší jo? To se jako budeš předbíhat? Hlavně že je vše ok.

:D :D :D :lol: :lol: :lol:

Rosanko mě na bolení hlavy nepomůže fakt nic, ani ten zelený čaj, prostě nic, jedině prášek. Mám odzkoušeno, že i když vydržím do večera a podaří se mi usnout, tak ráno se vzbudím a hlava mě furt bolí.

Jinak já dnes v Tesku neodolala a koupila balík plín, když je mají v akci. :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
23.4.09 19:10

Ahojda holky!!!!

MarkyS, taky gratuluju k holčičce, doma budete mít přebabováno :lol:

Katy, já jen tak zběžně prolítla debatu o plínách, Tesco jsou v pohodě? A kolik stojí normálně a kolik v akci? Já abych nemyslela, že jsem výhodně nakoupila a přitom neutřela nos :D

Teda Jezinko, taky bych chtěla být už o týden dál. My máme termín až na konci srpna a vám tady vždycky naskočí další měsíc a mě až o týden až dva později… Ale mě termín určitě neposunou, vím docela přesně, kdy jsme mrňouska „vyrobili“ :lol:

Moni, jen si stůj za svým… A nenech se vytočit…

Holky, některá jste tu psala o ampulích, které se psiskovi vetřou do kůže. Náš miláček má týden obojek a dnes jsme opět tahali dvě klíšťata!!! :twisted: Dá se to koupit jen u veterináře? A jak se to jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
23.4.09 20:20

Rosanko já si na Tesko pleny fialový obal nemohu stěžovat. Normálně stojí balík 250 kč, teď v akci 199 kč, velikost mini jich je 80 ks v balení.

Jinak já používám na psy ampulky advantix, mám s nimi nejelpší zkušeností a fakt zabírají. Koupíš ale jen u veta, myslím že jde koupit i přes net. Zkus se podívat, zadej si Advantix spot on a ono ti něco vyjede, pak si najdi tu danou váhovou kategorii a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
23.4.09 21:04

Ahojky všem :D

děkuji za gratulace k našemu výstavnímu úspěchu, bylo to fajn :D Áju jsem si předváděla sama, sice jsem v kruhu čekala hodinu, než se dostaneme na řadu, pak už to bylo sice trošku náročný, ale dalo se to. Vedle nás byla Áji máma z druhý strany ségra, tak to bylo v pohodě, sice se to nemá, ale s paničkama jsem aspoň prohodila pár slov :)
Až budu mít zpět svůj noťas, tak vám sem hodím pár foteček…
Jinak já na Áju používám ampulky EXspot, kupuju je u veterináře a musím říct, že po těch 6 týdnů co mají účinost fakt nemíváme ani jedno klíště, akorát 3 dny po aplikaci se nesmí koupat…
Toť pejsáčci…

Dneska jsme byli s mimískem na 3D utz :D , bylo to úžasný, fakt to za tu tisícovku stálo :D
Mimísek se pěkně ukazoval, i pan doktor si nás chválil :D
Máme asi 15ti minutový DVD nejdřív z toho 3D a pak z normálního utz s komentářem co je co :D
Ibbu - děkuju ti mockrát za tip, mimochodem pan doktor byl fakt sympaťák, kdyby takoví doktoři byli všichnni… to by bylo hned lepší tam chodit :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
23.4.09 22:24

ahojky maminy , tak jsem zase tu :lol:

a snad na někoho nezapomenu …

Monďo - taky gratuluju k úspěšné výstavě (jste šikulky) a hlavně teda k tomu 4D - až ti závidím, že se vám mimísek krásně ukázal :cry: ale samozejmě ti to MOC přeju :wink: (tak nevím co z té naší holčičky bude - buď stydlína nebo po mamině pěkná palice :lol: )

• no já jsem byla z pana dr. taky „v tranzu“ :D , hned bych k němu jezdila :wink: a kdyby mi to nebylo blbý a líto peněz, tak si jedu na 4D ještě jednou :lol: :lol: :lol:

ale dneska jsem objednala postýlku a matraci tak máme zase vybráno :lol:

Moni - jak psaly holky, co kočáru si kecat nedej :lol: hlavně aby dobře sloužil a vydržel!

Marky - gratulace k holčičce :wink: :D

Jezi - až budeš mít čásek hodíš do seznámku poměr kluků a holek prosím? ale asi ti máme poslat SZ viď?

• jo a dneska jsem si byla pro nové brýle (starší se mi rozlomily a ani neví zda to vůbec spraví, a taky se mi zhoršily očka tak jsem musela) - no a nové brýle mě vyjdou na 4400,– :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  • a to jen blbý skla na ty moje slepejší oči vyjdou jedno na 900,– :evil: (a nabízeli mi jedno za 1500,– 8O )

tak se omlouvám za román, ale musela jsem si postěžovat (a slyšet že mě někdo ujistí, že je to v pohodě :D ) … a celý večer chodím za manžou, jestli se na mě nezlobí že jsou ty brýle tak drahý :lol: (až se za tu cenu stydím :oops: )

jinak manželíkovi už je líp, akorát mě zaráží že mu to dr. ještě nesešil 8O zítra jedeme zase k dr. tak uvidíme, ale jsme ráda že jsme to zvládli (teda hlavně já - málem jsem se tam z toho rozeřvala 8O :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
23.4.09 22:35

Moňda ..též gratulace k úspěšné výstavě …jsem to info nějak přehlídla :oops:
je fajn, že jsi si UTZ užila a že budete mít vzpomínku

Ibbu ..jasně ..dobrej nápad ..taky jsem o tom uvažovala ..
i poslat mi to formou SZ není špatné ..ale většinu vás už mám napsanou nebo si to najdu ..
určo to budou super brýle …musíš si taky udělat radost ne :wink:

Katy …ne nebudu předbíha ..jen dr říkal, že boban dobře roste :lol:

přeji dobrou noc ..zítra jedu do školy ,,mam 2 zkoušky ..jednu písemnou a jednu ústní ..stačí mi za 2 8)
a pak jsem pozvaná ke kamarádce okouknout nový byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
23.4.09 23:02

Jezi - jsi zlato :wink:

a zítra tfuj tfuj tfuj! ale zvládneš to a pak si užij návštěvu :wink:

jo a jak jde stěhování? to jsem si teď uvědomila že jsi psala, že už se to rozjelo viď? hlavně ať se to povede rychle a ať jste sami spokojení :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí