Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
24.4.09 09:45

dobré dopoledne maminy ,

jak se dneska máme? a co počasí? - u nás to vypadá na krásný skunečný den :lol: hned se mi zvedla nálada :wink:

no, jen jsem chtěla pozdravit a jdu asi dělat oběd - jsme nějaká hladová, tak ho budem mít dřív :oops: :wink:

jinak už mám nahoře okolo 6 kil :oops: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.4.09 09:49

Taky zdravím děvčata,

u nás je zatím krásně slunečno, tak to snad vydrží a budu moct jít odpoledne s Baffy k vodě. :D

Ibbu co dnes vaříš na oběd, mě nějak nic furt nenapadá.
Jinak má váha je stále stejná 3 - 4 kg nahoře.

Jezinko ať zkoušky dneska vyjdou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.4.09 09:59

Katko, nes… :lol: já mám pocit že nějak víc nejím ale jde si to nahoru samo :cry: (uklidňuju se teď tím, že je to třeba voda, ptž teda natýkám dost … )

jinak já dělám rizoto - s kuřecím masem a mraženou čínskou zeleninu do toho … babí teda takový „pokusy“ (jak tomu říká) nejí, ona je na klasiku (omáčka se šesti, guláš atd…) - ale to je její problém, my to máme rádi tak si dáme do nosu :lol:

zatím pá

teď jsem dala na balkon peřiny tak jdu do kuchyně a snad se dneska dokopu ještě do úklidu :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.4.09 11:25

No tak já už se konečně pustila taky do vaření, dělám zapékané brambory s uzeným masem. :lol: :D :lol:

Ibbu no nevím zda taky natékám či ne, ale je pravda, že na nohou mám více otlačené gumičky od ponožek než obvykle, ale jinak se mi nezdá že bych natékala. Jen k ránu mě vždy brní jedna ruka a to dr. říkala že to jsou právě ty otoky, tak teda nevím. U Tinky jsem nic takového neměla. No a s váhou se držím, ale je to i tím, že se fakt nějak nepřejídám, sice je pravda, že jím dost sladké, což teda před těhu jsem vůbec nemusela. Njn je to holka, stejně takové chutě jsem měla u Tinky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.4.09 12:08

Katko, tak jak se ti to povedlo? :wink:

mě se dneska nepovedla rýže akorát aby šla od sebe a můj miláček hned remcal :evil: (dneska jsem jí udělala jako jeho maminka a to on nemá rád :lol: )

… no přemýšlím, že asi začnu s jídlem trošku krotit … taky teda nemám pocit že bych to přeháněla (někdy teda jo :oops: :lol: ) ale abych pak nebyla jak soudek 8O

já mám otoky docela dost - hlavně na nohou - a nejhorší že i ráno, takový baňule trochu :lol: a ručky už taky vypadají dost odule :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.4.09 12:44

Ale jo Ibbu oběd se mi povedl, teda Tince chutnal tak se asi povedl. :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
24.4.09 12:51

Ahoooj,

jdu vás pozdravit…

ibbu,nic si z toho nedělej,já mám nahoře sedm :oops: a fakt teda nežeru,snažím se jíst hodně zeleniny a ovoce,ale jak říkala katty,mám strašnou chut na pečený,tak to bude asi ono :oops: :lol: ale co,pak to snad shodím…

Jinak jsem měla jít v podnělý na státnice z ekonomie,ve středu jsem byla na konzultaci u předsedy komise a když mi řek,že hlavní jsou grafy,tak jsem v háji,navíc tím jak se nervuju,tak je mi blbě,takže na to asi prdím a dodělám to až pak,nemíním tím nic riskovat…tlak mám sice celkem normální,ale ted mám přes 120 8O což teda nechápu a hlavně nevím co to znamená a blbě se mi dýchá…nic takového předtím jsem nezažila,tak jsem z toho taková rozhozená

ibbu,co tvůj tlak???

katty,užij se s baffy vodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
24.4.09 13:33

Ahojky holky, já vás pročítám, ale nějak nestíhám reagovat ;-)

Tak aspoň sem hodím obrázky našeho chlapečka, 3D včera byl fajn, i když Vojtíšek ležel zase čumáčkem k mý páteři, což dělal i na UZ ve 20tt, je to lumpík…
U mý gyndr. na ultrazvukách, kdy mu jen tak v rychlosti kontroluje srdíčko,
tak tam se vždycky vystavuje,
ale bohužel Kristýna nemá tak pěkný stroj, resp. na obrazovce je to pěkný,
ale fotka je z něj nekvalitní…

Zkalila mi radost ale bohužel zpráva, že se mi zhoršila cervikometrie, za tenhle poslední týden dokonce o 8mm, což je dost… :-(
Měla jsem hrdlo 33mm, teď mám 25mm a začíná se mi otevírat vnitřní branka,
má tvar Y…
Asi jsem to s těma roupama přehnala, i když po pravdě mi moc nepřišlo, že bych se nějak zvlášť namáhala.
Začala jsem doma víc poklízet, chodila jsem občas na nákup,
byli jsme obhlížet ten kočárek,
tchýni jsem pomáhala s tou oslavou - to mě asi vyčerpalo nejvíc…
Nadávám si teď a zapřísahám se, že kromě občasného kouknutí na pc,
polehávání u tv a v posteli u knížky prostě nic jinýho dělat nebudu!
Musím vydržet Vojtíka dopéct aspoň do 32tt…
takže si udělám tak akorát malé jídlo, dojdu na wc a do sprchy a zase šup do vodorovné polohy…

Teď už jsem se z toho šoku vyspala, ale když jsme jeli včera domu, vůbec jsem se neuměla radovat z UZ,
a doma jsem si pěkně pobrečela… :cry:

Tak tohle je náš lumpík Vojtík :-D

http://img1.rajce.idnes.cz/…k_3D_I._.jpg /> http://img1.rajce.idnes.cz/…_3D_II._.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
24.4.09 13:37

obrazku,hezký fotečky :D pripomíná mi to ty naše,pač malá byla natočená stejně,jsou to malé potvůrky :lol:

a šetři se,hezky odpočívej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.4.09 16:29

Katko , tak hlavně že malý chutnalo :wink:

KAčí - s tím zadýcháváním … někde jsem myslím četla že je to v těhu normální 8O ale za zeptání u dr. nic nedáš aby jsi si byla jistá že je vše OK :wink:

• ono vždycky to znervozní když se něco děje „nenormálního“ (já mám občas pocit že nemůžu nadechnout :?

na KO jdu ve čtvrtek - o týden dřív jsem se jim tam vecpala :lol:
chci si domluvit tu cukrovku a uvidime co s tím tlakem

• teď jedu v neděli za sestrou od obvoďáka že mě přeměří abych věděla jak to vypadá i mimo KO :roll:
  • jo a prý mám nárok na punčochy tak si dr. řeknu jestli mi je napíše - fakt by mi pomohly

Obrázku - Vojtík je krásný, a hlavně bude asi stydlín :wink:

• a ty se opatruj! vyprdni se na všechno a odpočívej :!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
24.4.09 19:56

Ahojky holky,
všechny vás moc moc zdravím :D

Já jsem dneska docela K.O., celý týden je u nás ten zedník, tak vstávám ráno v půl 7, chystám svačiny, obídky, kafíčka a tak… pak chodím ještě s hafanou na procházky. Ve středu jsem byla na tehukurzu, ve čtvrtek na tom 3D v Jihlavě, teď jsem přijela z plavání a jsem celkem utahaná…tak půjdu odpočívat.

Já mám nahoře asi 6kg a jím teda fakt všechno a nijak se neomezuju :oops: Pupík už neschovám, takže o tom že jsem těhule není pochyb :D , i když mi všichni pořád říkají že mám břicho celkem malý, mě se nezdá :D :D

Jinak mě naštěstí ( ťuk ťuk na dřevo) otoky netrápí, ale dostala jsem tip na ledvinový čaj, ten by měl pomoc (je to sypaný čaj objednává se telefonicky - Bylinářství- kořenářství Jukl v Poličce tel. 461 721 800) kdyby jste si ho někdo chtěl třeba objednat…

Obrázku - Vojtíšek je krásný, ty hlavně odpočívej, šetři se a neboj všechno bude v pořádku :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
24.4.09 21:01

Ahojda holky!!

Obrázku, krásný fotečky z UZV!!! Opatruj se a odpočívej!!!

Jezinko, jak jsi dopadla?

Kačenko, v pondělí máš státnice? Držím Ti moooooc palečky!!!

Mondy, šetři se, žádné přepínání!!!!!!

Katy, koukala jsem na ten advantix, podle obalu to náš pejsek měl, když byl maličký a on je zrovna jeden z těch, kterým to nesedne… :( Měl pak na zádech hromadu boláků… :cry:

Ibbu, taky ráda vařím něco trochu jiného než takovou tu českou klasiku…

Dneska jsem taky trochu K.O., ve škole jsme měli něco jako pochoďák, pak ještě opékání buřtů… Kličkovala jsem mezi keříky… Hrůůůza!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.4.09 08:06

Ahoj holky,

Obrázku Vojtíšek je krásný.............a ty hezky odpočívej a na všechno se vyprdni, musíš ho dopéct aspoň do 32.tt, tak že na vše kašli a hezky lež a odpočívej.

Kačenk na státnice kašli, nemá to smysl když se nervuješ tak se na to fakt vyprdni, vždyť si je doděláš někdy jindy.

Monda ty to s tou aktivitou taky moc nepřeháněj. :lol:

Rosanko nejlepší asi bude, když se stavíš u svého veta a poradiš se s nim co hafanovi dát. Já teda používám i jiné, ExSpot, Duowin spot on, Advocate spot on, prostě je toho fakt hodně.......jediný kterému bych ti radila se vyhnout i když ti ho bude vet tlačit tak je Frontline spot on, ten je na trhu už strašně dlouho a klíštata už jsou na něho imunní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
25.4.09 08:20

Dobré ránko!!!!

Katy, my mu trošičku dotáhli ten obojek a dva dny teď klíště neměl, dokonce se přestal i drbat… Tak ještě vyčkáme. Ale pokud by ještě nějaké klíště chytil, tak k veterináři zajedeme. Přeci ho nenecháme trápit!!! Jinak frontline - před dvěma lety nám ho všichni doporučovali a veterinář ho už tehdy odmítal.. A zrovna včera jsem na to někde viděla reklamu :lol:
Katy, ještě bych se chtěla zeptat, kolik stojí ty různé přípravky, o kterých jsi psala a na jak dlouho jsou? Náš pejsan má cca kolem 40 kg, to je asi slabší dávka než na Tvé hafany… :lol:

Ibbu, brýle máš naprosto v pohodě… Já si nové brýle koupila cca před 5 lety - takové ty nožičky a nosník na nose - bez obrouček. K tomu zeslabená skla, aby to nevypadalo blbě a skončila jsem na 11000,– 8O !!!!!! Ale jsem s nima maximálně spokojená, nikde netlačí, jsou pružné, ani po nose je nemusím popostrkovat… Pak jsem je teda musela reklamovat, něco se mi udělalo na sklech, tak jsem musela koupit ještě jedny, abych ten měsíc vůbec viděla - ty byly kolem 3000 se sklem a teď je mám „na doma“ :lol: Jsou poškrábané od psa, od prachu na stavbě,… Ale ještě přes ně vidím :roll:

Dneska jsem se taky zvážila a mám zatím 3 a půl kila. Doufám, že těch 20 nenaberu na konci, jako moje mamka - někde jsem četla (možná i tady), že je to dědičné!!!!! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.4.09 08:35

Rosanko většinou se cena spotu pochybuje okolo 700 kč za balení ve kterém jsou 4 pipety, tzn. že je to na 4 měsíce, každý měsíc se dává jedna. Já teda dávám méně často než každý měsíc, ale zaručují prostě měsíční imunitu proti klíštatům, proti blechám dýl.
Ale lepší je koupit jen jednu pipetu u veta a zjistit, zda to psovi bude vůbec sedět, aby jsi nevyhodila tolik peněz za balení a pak zjistila že to pesan nesnese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí