Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,
já mám zas toho zedníka, od zítra dokonce dva, tak musím vymýšlet vaření… ale jinak pohoda.
Dneska jsem si po obídku udělala siestu, pak tady byla chvilku ségra a přítelem, potom jsem šla na procházku s tou naší divoškou a stavila se k mamce na výýýýýborný buchtičky ![]()
Katy - tak držím palce, ať vám ty lázně tentokrát výjdou na celý 4 týdny a užijte si to tam
![]()
Ivuna - to jste měli supr víkend
![]()
Já jen doufám, že už konečně přestane foukat ne blbej vítr…
No nic, jdu do sprchy a půjdu asi spát ![]()
Mějte se krásně a pohlaďte si bříška
![]()
čau holky,
jsem tu zase po dlouhé době, ale mám vás dočtený ![]()
Katy, užijte si pořádně ty lázně ![]()
Já jdu na ten cukr v příští poradně u mé doktorky, říkala mě sestra, že mám přijít před půl osmou
, udělá mě ty zákroky, pak můžu na 2 hodiny někam vypadnout (tak přemýšlím, zda jít do města po obchodech nebo jet dom) a pak se zase vrátit.
No už se strašně těším ![]()
Jinak já jsem byla minulej týden na KO, tak všechno v pořádku, mám nahoře 4 kila, jinak já osobně se cítím jak velryba, těžko se mě v některých polohách dýchá, pupek strašným způsobem poskočil a připadne mě, že se valím jak koule
. Jaksi si to druhý těhotenství neumím užít…
Do galerky šoupnu nějaký fotky
Dobré ránko,
tak už máme pomalu zbaleno a za chvíli razíme do lázní. ![]()
Budu tam mít zaplacený net, tak že se určitě sem tam ozvu.
Tak papa a mějte se co nejlépe to jde.
Dobré ránko:)
Katy2 - užívejte lázně v rámci možností!
Monda - s tím větrem je to fakt protivný, u nás je to dnes trošku lepší, ale včera jsem dokonce i slupla nějakou mušku, fakt hnus, to si asi malý Vašík moc nepochutnal
A se zedníkama se moc neprď, já jim vyvařovala gulášek a kafíčka a oni za rohem ruma a pak byla koupelna pěkně nakřivo ![]()
Holky, s tím cukrem se to tady asi už řešilo, ale já se přesto zeptám: To je nějaké povinné vyšetření? Dost se mi zvedá kufr jen když to čtu ![]()
Ivu, ten cukr by měl být povinný od 25 let, asi…? U prvního těhu jsem na tom nebyla, tak půjdu taky poprvý.
A slyšela jsem, že se to ted dělá celkem poctivě z toho důvodu, že hodně rodiček umírá na por. sále.
Stofi, aha…tak vidíš, já to vůbec nevědala, ani doktorka mi nic neříkala, tak to se jí musím zeptat.
http://www.sirmi.ic.cz/troll/35.gif
SRPŇÁTKA 2009
http://www.sirmi.ic.cz/cara/215.gif
TĚHULKY
**Obrázek - Jana 30 a 34 - TP 23.7. - KO 15.4 - chlapeček Vojtíšek - porodnice Motol nebo na Kladno a určitě s taťkou u porodu
Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.
Lakai.ka - 22 a 28 Zlín - 1 těhotenství - TP 4.8.
Ibbu - Líba 26 a Filip 29 Humpolec - 1 těhu TP 7.8. - 7.5. KO
holčička Helena - porodnice Havlíčkův Brod
Katy2 - Kateřina 28 - Kristýnka(5) - TP 7.8. - KO 7.5. holčička - porodnice Frýdek-Místek
Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 9.8. - KO 22.4.
Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.
Xxx Zuzana - 30 a 28 - Praha - první těhotenství, co čekáme nevíme, necháme se překvapit
TP 11.8. (na můj svátek) - zatím vedou jména Adam a Adélka, nebo Kateřina
rodit budeme v Praze na Bulovce - KO 4.5.
Stofi Brno - Šárka 1982 - Niky (2.5) - TP 13.8 - pohlaví překvápko, rodit budu v Bohunicích
Kacenka1 - Katka 26 + Tomáš 28 - Anetka 26m - TP 13.8. (17.08.)
Loost008 - Kristýna 32 a Martin 29 - u Prahy - studující - Eliška (1) - Tp dle pm 3.8. dle utz 18.3. - KO velký utz 18.3. a 19.3. krevní a jaterní testy
Monda 27 a 35 - pracující - první těhu TP 18.8. - KO + screning 6.2.
Monika 1980 - 28 a 30 - Ostrava- TP 19.8. - KO 6.5.
Evikule - Eva - 25.2.1982, - bydliště Č.Třebová - vdaná - momentálně na MD, jinak lékárnice - Ládík 19měsíců - TP 19.8. (až 22.8.) - jména pro mimi Daniela/Jaromír
Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.
Rosanka - je nám 29 a 35, mimi je naše první a bude to kluk.. TP 24. 8. - KO
MarkyS 31 - dcera Aneta 12 let - TP 26.8. - ko 10.3
Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.
..prosím o zaslání informací do tabulky formou SZ
Peta25 - Brno
Gita123**
Dlouho se neozvali : ??? a nebo jsem to prošvihla
Fuerte
Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy
Kacatko OOO - Praha
Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.
Hehu
A CO ČEKÁME: prosím o písnutí SZ ..děkuji
http://www.sirmi.ic.cz/deti/4.gif KLUCI
Jezinka
Ivuna
Gita123
Rosenka
Obrázek
http://www.sirmi.ic.cz/deti/1.gif HOLKY
Katy2
Ibbu
Ahojky ..se hlásím ..
Nestíhám …ale páteční zkoušku z komunikace mám a snad i písemku
Jsem furt na cestách …zařizujeme nové bydlení a jezdíme po krámech vybírat nový nábytek do dětského pokoje a do ložnice ..ostatní zatím počká a naši nám nechali původní vybavení domu a ještě to nějakou dobu vydrží - myslím obývák a kuchyně.
Včera jsem měla pozvaného malíře a mam vybílenou ložnici (bílá) a dětský pokoj (žlutá) a včera jsem vařila a celé odpo uklízela a dnes jsme byli objednávat matrace do ložnice ..takže jsem večer odpadla ..
Nějak je mi těžko ..mam furt pocit plného žaludku a blbě se mi ohybá
Jinak jsem tu četla o testech na cukr ..mě zatím nikdo nic neříkal
Taky mam domácí práci ..takové lepení a kompletace nějakých prospektů či co …
Zatím mam nahoře asi 4 kilíčka … ale jinak myslím, že každý to má jinak …ale muj dr si tohle hlídá až moc
Vau ..ani nevím co do kočárku ..Ondřej byl na podzim ..takže už fusak .ale teď také asi deku
Takové ty bílé krajkové peřinky fakt nemusím
Kačenko ..jak ty státnice?
Obrázku ..vau ..tak se šetři
Fotka krásná ..fešák
Monda ..tak jak čtu ..taky se nenudíš …
Katy ..krásný jméno ..
Petr chce Marka ..ale já bych radši jiné ..Lukáš či Šimon
Jinak jak čtu ..jsi samá oslava a samé dobroty …paráda
Tak si lázně užijte
Rosanko ..taky fajn jména
A kočár určo najdeš lepší ..já bych se taky 3kolky bála ..ale někdo si je chválí
Gita ..jasně ..hlavně ale že bude mimi zdravé ..gratulace ke klučíkovi ..
U nás by to muselo být na 3 pokus ..a to mi asi už neprojde … ![]()
já si myslím, že by to mimi vadit nemělo ..opatruj se ..
Ivuna ..taky fajný víkend
Stofi ..gratulace ke KO
ahoj berušky ,
zdravím po náročném dni
![]()
Katko - doufám že se už zabydlujete a dojely jste v pořádku
hlavně ať si to užijete a uteče vám to ![]()
Jezi - ten seznámek je dokonalý
![]()
GRATULUJU ke zkouškám
![]()
Stofi - fotečky jsou super, moc vám to holky sluší ![]()
Moni - a jak to jde s řemeslníkama? nezlobí moc?
vy předěláváte domeček? (nějak jsem to zazdila
)
a ještě se vám musím pochlubit - už máme doma postýlku i matraci - přišlo mi to včera ![]()
no, tak nejradši bych už prala a žehlila
ale zatím se krotím ![]()
Krásné dopoledne ,
kdepak jste všechny?
![]()
u nás zataženo, ale kdyby aspoň sprchlo, budem rádi ![]()
zatím paaaaaa ![]()
Nazdar dámy:)
Tak u nás zataženo, neprší, v práci jsem se krásně vytočila, tak si jdu udělat kafčo ( slabounké ) a v duchu někoho zabít ![]()
ibbu: Tak to je fajn, že už máš i pelíšek pro mimčo, nám se taky válí v krabici:) Praní a žehlení mě občas taky popadne, tak jsem pro jistotu už asi po 150té přeskládala skříně, no jak vadná
![]()
Ahoj děvčata,
tak jsem tady. Jsme se teda včera v pohodě ubytovali, no a dnes už byly procedury. Teď je Tinka ve školce, tak mám chvíli klid.
Jinak tady je krásně, svítí sluníčko a na teploměru 21 stupňů ve stínu. ![]()
Tak že ve 14 hod vyzvednu Tinku ze školky a půjdeme na chvíli ven.
Jezi super že zkoušky jsi zvládla.
Ibbu tak to je dobře že už máte postýlku.
Jo a praní mě sem tam taky chytalo, ale teď min. 4 týdny mě chytat fakt nebude. ![]()
Ahoj,
tak se hlásím,že žiju ![]()
ibbu,je fajn,že už máš postýlku,taky mě to předtím chytalo,no a praní občas na to myslím,že budu muset jít aspon přebrat věci po Anet,ale zatím na to jenom myslím
je nějak pořád co dělat a večer jsem úplně grogy…
katty,užijte si lázně
tak trochu závidím
Jinak jsem koukala,že jste řešily co do kočárku - no já peřinky dávat určitě nebudu,nějak na ty krajzlíčky a mašličky nejsem,když bude teplo tak jen rychlozavinovačju a když bude chladněji tak určitě španělskou deku,mmch.španělská deka je skvělá investice,stojí cca 600-700,ale fakt jsou krásný a nic se s nima nestane,mám ji po Anet a je jako nová,tak jen tip ![]()
U nás je zataženo a ted začalo pršet,to asi proto,že jsem se rozhoupala pověsit ven prádlo ![]()
Anetka,kouká autobusy,tak mám chvilku na oddech,než po mě zase začne lézt,vždycky byla mamánek,ale ted je to hrůůůůůůza,pořád na mě visí a mazlí se,jako já jsem ráda,ale někdy je toho nějak moc ![]()
tak jsem si postěžovala a jdu poklidit koupelnu
Ahojda holky!!!!
U nás zatím neprší, i když by mohlo… Chodit na zahradu s „dětskou“ konvičkou, abych se nějak nepřetáhla je fakt zdlouhavý!!!!
Postýlku ani kočárek zatím stále nemáme, pokud do toho nic nevleze, chceme vyrazit v sobotu do Polska a něco pořídit. Skříně zatím nepřerovnávám, všechny věci, které jsme našli a dostali, se mi válí v taškách a krabicích uprostřed kuchyně
Nějak ještě nemám skříň… Ale už jsem byla i na nákupu!!! Koupila jsem 3 bodíčka, dvě soupravičky a nějaká cinkátka… Doma mě pak upozornili, že tam nikde není napsáno, že v tom nejsou ftaláty… Tak snad jsem nekoupila špatně…