Poradna duly
Jana Čurdová
Ibbu- no jo, máš pravdu
Není nad to si to takto užívat. Myslím, že starostí pak bude dost…ale snad jen těch snesitelných ![]()
Holky tu matraci mám taky tu polokokosovou a je fakt super, měli jsme i obyč. molitanovou, ale ta stojí za prd, teda když je mimi malé tak je v pohodě, ale jak povyroste a máá větší váhu, tak už to není ono a miminko to proleží. My teda tu obyč. molitanovou budeme mít u mé mamky v postýlce, na přespání to stačí, ale na každodenní spaní už bych jí nechtěla. ![]()
Katko , to jsem ráda že jsi další spokojený uživatel ![]()
přesně jako ty budeme mít molitanovou z IKEY u našich - na víkend to stačí a domů zainvestujeme … no ono taky postýlku kupovat nemusíme, tak se zase něco ušetří …
tak a volala mi paní kvůli kočáru a nikam v neděli nejedeme
musela poslat sporťák na reklamaci tak se ptala jestli ho i přes to budeme chtít … tak jsme řekla že jo, ono taky za 6500,– i kdyby měl být jenom hluboký s autosedačkou tak se to vyplatí - a možná když reklamace dopadne dobře tak bude nová korba na sporťák ![]()
ale až tak za měsíc no … jj já vím, že se člověk nemá dopředu těšit
(pak se to pokazí) ![]()
ahojda!!!!!
Tak jsem to všechno dočetla a už zase pořádně nevím, co kdo psal… Snad to nebudu plést!!!
Ivu, gratuluju k chlapečkovi, hned se na něho půjdu podívat!!!!
Ibbu, ty státnice, to ti teda vůbec nezávidím!!! Ale je fajn, že to bereš s přehledem a víš, že nejdůležitější je miminko, těšíš se na něj a nějaké nervy ze zkoušek a státnic si nepřipouštíš!!! Dobře děláš!!!!
Moni, podobné myšlenky mě napadají taky, na druhou stranu jsem naprosto v klidu, říkám si, že je pořád dost času…
Kamarádka mi poslala dvě krabice s oblečením. Zůstalo to ležet v kuchyni, protože ve skříni na to zatím není místo, neprve musíme dodělat šatnu v předsíni, vyhnat myši, přestěhovat kabáty do šatny, do skříně dát poličky a teprve pak můžu vybalovat. Na práci přítel nemá moc času a já mám od něj štukovat a podobné zakázáno…
Postýlku máme stále na špejchaře a netuším v jakém bude stavu, takže ani matraci zatím neřeším, protože nevím rozměry postýlky…
Ale…
Dnes jsme na aukru vyhráli kočárek!!!!!!!!!! Je od firkonu, původně za 8900, budeme ho mít za 6125 a je cca 4 měsíce starý!!! Když se mi to podaří, dám do galerie fotečky!!!
…teď jsem se dvakrát pokoušela vložit sem obrázek, ale bez úspěchu… Snad jednou…
Rosanko, obrázek vložíš tak, že v galerii klikneš na obrázek pravým tlačítkem na myši, zobrazí se ti tabulka ve které jsou uplně dole napsány vlastnosti, tak že na ty klikneš a ukáže se ti další tabulka, no a v té je pak adresa obrázku tu zkopíruješ a pak vložíš tady a to tak že nejdřív klikneš na IMG pak vložíš adresu a pak zase IMG a je to hotovo.
Jinak teď koukám, že adresu jsi měla správně jen jsi to nevložila mezi IMG. ![]()
Katy2 jééééééé děkuju!!!! tak až budu mít nějaké obrázky, vyzkouším to…
Ahoj holky.
Dnes mám šťastný den. Byla jsem na ultr. srdíčka a vše je v pořádku.
taky mi dnes pustili Anet z nemocnice domu má být v klidu do školi jěště týden nsmí ale hlavně že je to dobrý a je doma. ![]()
Markys super, jsem ráda, že je všechno OK a že Anet už máš doma. ![]()
MarkyS, to je super!!!! To je asi ve srovnání s včerejším zážitkem s pitím sladkého fuj nesrovnatelné!!!!
Tak já to zkouším ještě jednou, ale abych se neopakovala, zkusím našeho pejsana, kterého jsem cca před týdnem někam uložila.. Jestli to teda najdu…