Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
14.4.09 22:56

holky moje, tak já se pro dnešek loučím :D

jdu ještě něco natlouct do hlavy a zítra děj se vůle Boží - a ještě jednou vám moc děkuju že na mě myslíte :D jste zlatíčka :! :D

krásnou středu a pohlaďte bříška! dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.4.09 08:58

ibbu, přeji hodně štěstí u zkoušky!!

Já včera byla na kontrole srdíčka miminka. Normálně jsem se tam rozbrečela. Fakt. Jak pustil srdíčko, hrnuly se mi slzy do očí. A dle pana doktora je vše v pořádku. Ptala jsem se, zda je vidět, co to bude. Řekl, že viditelnost je malá, ale že SI MYSLÍ, ŽE JE TO KLUK. No, pořád to vstřebávám.. je to hned jiné, když se to miminko nějakým způsobem identifikuje.. prostě syn. Samozřejmě - je to pořád nejisté a není to stoprocentní, ale i tak.. :-) No, od včerejška se usmívám jak dement, ale co, ne?

Opatrujte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.4.09 12:42

MOniko super že je vše OK. :D
Jo hele a kde jsi byla na tom srdíčku?

Ibbu tak co zkouška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
15.4.09 13:02

Ahoj,

gratulka všem k úspěšným ko,jen tak dál…já jdu zítra,tak jsem zvědavá,co dr.vyřkne za pohlaví :lol: :lol: :lol:

ibbu,taky čekám,jak si dopadla na zkoušce,ale určitě dobře :wink: a když ne,tak co,mě to taky nějak nebere :lol:
jo a hele anglina je pro mě černá můra,pač jsem měla smůlu na učitelea odmalinka jsem se učila němčinu,tu celkem ovládám,ale aj je horor a to z ní mám ještě zkoušku :lol: no bude to sranda :oops: :lol: :lol:

Kočárek,my máme traxx jaguar 4,ale s tím nejsem moc spoky,je hrozně těžkej a neskladnej do auta(vybírala jsem po netu a dle vzhledu,to už neudělám),tak pak jsme koupili jen sporták jané nomad a naprostá spokojenost,tak chci k němu dokoupit jen korbu a taky skate pro Anet,pořád lepší řešení než jí někde honit po ulici :twisted: :lol:

Teda a musím si na ni posttěžovat,protože mě už dere můra jedna…od velikonoc je jak pominutá,držkatá,neposlechne,když jí něco řeknu,tak se mi začne tlemit :evil: no děs běs,doufám,že jí tohle období brzo přejde,pač mě to za chvíli odrovná

omlouvám se za výlev,ale muselo to ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.4.09 13:16

Kačenko buď ráda, že ti malá dršťkuje, co já bych za to dala kdyby Tinka mluvila. :D Ono když ti dítko mluví, tak si říkáš kdyby raději nemluvilo, ale když nemluví, tak je to právě naopak, já si furt říkám i kdyby byla dršťkatá, sprostá a kdo ví co ještě, ale hlavně že by mluvila a já se s ní normálně domluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
15.4.09 13:42

katy,to chápu,jenže je to fakt na odstřel,vždyt se úplně stydím s ní vylézt ven,pač si dělá co chce a div mě nepošle do patřičných míst 8O :evil: :D nevím jestli se smát nebo brečet,ale včera už jsem byla fakt vyštavená,že už jsem večer fakt brečela,prostě bojkotuje naprosto vše :? a já jsem asi nějaká přecitlivělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.4.09 13:46

NO určitě to bude Kačenko spíš tou přecitlivělostí. :D Děti jsou děti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
15.4.09 13:49

:D katy asi jooooo,ale štvou mě připomínky rodičů,typu:co s ní budeš dělat až bude starší,když už ted si z tebe nic nedělá :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.4.09 14:05

Co by jsi dělala? Až bude starší, tak dostane pořádně po tlamě a bude klid, ale teď je přeci jen ještě malá, tak že přeci nebudeš valit malé ditě, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
15.4.09 14:17

katy,ted nemá cenu jí trestat,včera už jsem nevydržela a chytla jednu přes prdku…a reakce???SMÍCH 8O :twisted: takže to nemá cenu…víš ona je na svůj věk dost nahoře až mě to fakt děsí,od roka a půl doplnuje básničky a od dvou už je říká a zpívá sama 8O takže fakt mazec,i dětská dr.říká,že je víc jak o rok napřed…takže jí to myslí až moc a taky toho využívá,potvora naše…ale ono to období snad brzo přejde,než mě trefí a než pojedu do porodnice,pač tatínek by to nevydejchal :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.4.09 14:26

:D :lol: :D :lol: :D No jo má s tebe fakt prdel. :lol: :D :lol: :D
Jo hele a s tatínka si taky dělá prdel, nebo jen s tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
15.4.09 14:31

dala jsem fotky do galerky,pač jsem si uvědomila,že jsem ostuda a ještě tam žádnou nedala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
15.4.09 14:32

tatínka,má na háku už od mala,ale mě to začala dělat až ted…je fakt,že tatínek to s ní neumí a dodneška nepochopil,že příkazama a rozkazama nic nezmůže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
15.4.09 14:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
15.4.09 19:02

Ahojda holky!!!!
Moni, gratuluji ke kontrole a k asiklukovi!!!! Zdá se mi to nebo začínají mít fakt převahu?
Ibbu, tak jak????
Kačenko, koukám, že si pěkně užíváš… Držím palečky, ať se „drštička“ zase srovná. Na fotečkách vám to spolu moc sluší…
Holky, vy jste to tu samá studentka!! Kačenko a Jezinko, co studujete vy?
S tím naším kočárkem nevím, někdo nám na něj začal přihazovat, tak uvidím, jestli do dopadne… Než jít na nějakou sumu, kdy rozdíl mezi novým by byl už tak je tisíc korunek, raději bychom pořídili nový… On zas tak draho nevyjde.
Dnes jsem naklusala do práce!!! Byla to docela pohodička, děti si celkem pamatovaly, co už uměly a dokonce mi byly schopné říct, kam za ten měsíc došly. A nemusela jsem nic vařit, měla jsem guláš ve školní jídelně!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí