Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
15.4.09 19:59

Ahoj holky.
Tak se hlasím po delší době nešel nám komp. Tak sem vás konečně dočetla a už zas nevím na co reagovat.
V první řadě vítám nováčky.
Dále všem co měli ko gratulace.
Ibbu doufám že zkoušky dopadli dobře.
Jezi na zkoušky držím palečky.
Já jdu zítra na ten test cukrovky a v pátek na ultr. srdíčka.Ze zítřka mám hrůzu.
Kačenko moc ti to s malou sluší a neboj to jí přejde a pak až v pubertě to mám já teď.
Dnes mi volali ze školi že Anet blbla s klukama a dostala křídlem tabule do hlavy tak sem tam letěla a nechali si jí v nemocnici má otřes mozku takže sem ještě vystresovaná z toho. :( :cry:
To sem se nějak rozepsala tak se omlouvám za román :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
15.4.09 20:31

MarkyS, v jakém jsi přesně týdnu? Ptala jsem se dr., jestli na tu cukrovku musím taky (marně jsem doufala, že ne)… Prý jo, ale prý je dost času. A to jdu na kontrolu až za měsíc…
Koukám, že ze zlatíčkama jsou starosti v každém věku… Hlavně se nestresuj, Anet bude určitě v pohodě!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.4.09 20:45

Markys tak ať je dcerka co nejdříve ok.

Rosanko nevím jak u vás, ale u nás se na test cukrovky chodí mezi 24 - 28 tt. Mě dala teď min. týden sestra žádanku a hned druhý den jsem se volala objednat a všude už měli plno, nakonec se to nějak vyřešilo. Tím chci říct, že teda u nás je pozdě v tom 23.tt když ti dá teprve žádanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
15.4.09 20:47

Rosi jsem v 20+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.4.09 20:50

Markys to jdeš fakt tak brzy na tu cukrovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
15.4.09 20:56

Katy dík snad to bude dobrý říkali že si jí tam nechají 4 dny na pozorování.
Mě dr ve středu brala krev ve čtvrtek výsledky a hned mi řekla termín rovnou mě objednala.
Akorát jsem měla problém toho velkýho ultr. neboť mají plno tak místo ve 20 tt což už bylo jdu až za týden to budu 22tt dřív prý neměli volno.A na srdíčko jdu už v pátek tam sem se jim vešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.09 23:03

ahoj zlatíčka moje :! :D

je vidět že jste mi drželi pěstičky - zkoušku jsem dala (sice za 3 :oops: ale hlavně že mám zase další věc z krku :lol: )

jel se mnou švagr s přítelkou ptž se mi už nechce řídit - a 120 km jedna cesta na jeden zátah je moc :cry:

a stavovali jsme se cestou u příbuzných pro postýlku - sice je brzy, ale zase už pro ni nemusíme extra jet - a vrátili jsme se až ve 21.30 :(

no a teď se můžu těšit na kočár a na „výlet“ do Prahy :lol:

Moni - super že sis UTZ užila a jste v pořádku - a za slzičky se nestyď, vždyť je to zázrak, co máme v bříšku :lol: já se zase vždycky usmívám jak troubelín :lol:

Kačí - teda moooc vám to sluší, oběma :wink: a souhlasím s Katy že asi teď nervíky dělají hodně :lol:

věřím, že držkování je asi na palici - kor když tě malá „nebere“ - ale zase aspoň se v životě neztratí :lol: (to říkali vždycky o mě - já jsem totiž byla asi něco jako tvoje Ančovička :wink: ) - a podívej jaká je ze mě nebojácná holka :wink: - ikdyž rodina si to asi nemyslela když jsem byla malá :lol: :lol: :lol:

Marky - ať je Anet v pohodě! no taky se máme na co těšit viď? :D
a na cukr zítra hodně štěstí :!

tak a teď jsem zjistila že jsem odhlášená 8O

• Citovat
  • Upravit
7042
15.4.09 23:16

tak ještě jednou a přihlášená :lol:

• ten anonym jsme byla já :oops: :D

krásnou dobrou noc a hezké sny - já jdu s taťuldou chrnět :D

zítra jsem zase celý den pryč tak se na vás juknu až večer skončím :wink:

a když budete něco potřebovat kvůli AJ - ráda poradím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
16.4.09 08:00

Ahojky,

chystám se na utz,tak jdu pozdravit…

ibbu,gratulka :D hele mě ani nevadí to držkování,ale to,že mě prostě neposlechne a vesele si dělá co chce :roll:

tak papa já letím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
16.4.09 12:01

Ahojky,

tak jsem zpět od dr.,prdolka v pořádku a přidáváme se do houfu bab :lol:

Jen já mám vysoký tlak a bílkovinu v moči ach jooo,takže musím chodit na přeměření tlaku a když bude vysoký,budu brát léky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.4.09 12:17

Kačenko supééééééééééér, další baba. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

No a s tím tlakem a bílkovinou mě to mrzí, ale snad to bude OK.

Tak a teď by mě zajímalo kdo co čeká? Chtělo by to aby jsme všechny poslaly Jezince info, ať může dát do seznámku a udělat taky poměr kluci a holky. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
16.4.09 12:39

katy,řekla bych,že ten poměr holkaxkluk je tak nastejno,nevím ze začátku byli kluci,ted jsou zase holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
16.4.09 20:22

ahojda holky!!!
Ibbu!!! Obrovská gratulace!!!! Musíš se ještě něco učit nebo si už budeš užívat???
Kačenko, takže budeš mít dvě holky!!!! Chudák taťka :lol:
Katy, na ko jdu až někdy za 4 týdny, což bude nějakých 25+něco, to je už 26. týden? Jestli tam budu opravdu muset, nechám se odvézt, bez snídaně omdlívám!!!! A ještě vyhlídky na to sladké něco… :-( :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
16.4.09 20:22

MarkyS, jak se Anet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
16.4.09 21:01

ahojda

děkuji za gratulace! :oops: :D

Kačí - gratulujeme k děvčátku :lol:

a ten zbytek už snad bude v pořádku :wink: budu držet pěstičky!!!

Katy - s tím info Jezince je to dobrý nápad, já teda myslím že už to v seznámku mám … ale poměr by nebyl špatný :wink:

taky už ztrácím přehled :lol:

Rosanko - já musím ještě na jednu zkoušku z americké litteratury a pak statnice z pedagogiky a psychologie (přelom května června) a pak už se můžu v klídku těšit an mimíska … ikdyž já se těším i tak, jak včera - víc mě zajímalo jak převezeme postýlku a že už máme kočár :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí