Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3963
12.4.09 12:17

Rozkrok jsem poznala na jedné, obličej snad na všech, na kterých byl… Podívám se znovu.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
12.4.09 12:23

Tak už je mi to trochu jasnější, trochu problémy jsem měla s fotem 12, ale nakonec jsem tam holčičku viděla. Foto 11 je pro mě velká neznámá, i když je tam šipka… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.4.09 12:34

Katko , tak ty máš proti mě fotečky lepší - my končíme u podpaždí :lol: dál už to prostě nešlo … :cry:

aspoň tam máte pipku - to já viděla jen na tom 2D …

no ale nechval že to je co? :lol:

tak já teď vařím pro dva mužský tak se musím podívat co to dělá - aby mě pak nevynadali :lol: (můj otec je jedlík v pohodě ale manžel je strašnej :evil::lol:

tak zatím paaaaa

PS: máte někdo zkušenosti s dáváním videa na youtube? nějak nám to nechce vzít formát a nevíme co s tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
12.4.09 13:11

Ahojky holky,

my jseme byli na obídku u našich, byla klasika vepřo knedlo zelo :D sice to moc nemusím, ale pěkně jsem se přejedla… :oops:

Včera jsme byli večer chvilku posedět v hospůdce, číšník je Leošův známý, tak mě pořád přemlouval, ať si dám do tý kofoly rum, abych tam neseděla jen tak „na sucho“… vůbec nepoznal, že jsem těhu 8O 8O Asi si myslel, že jsem se jen víc najedla nebo co… a to si myslím, že mi teď pupík pěkně vyskočil :D

Ibbu - tak přeju ať se bašta povede a všem chutná. Já si teda co se jídla týká nemůžu na chlapa stěžovat, je to taková „popelnice“ sní fakt všechno, i bezmasý jídla, mrkev, špenát, kapustu, ale i třeba rýžový nákyp… jsem ráda, že je takový „nevybíravý“…

To video na youtube, to teda bohužel nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.4.09 13:12

Rosanko foto 11 je taky rozkrok ale 2D a takový no divný. Šipka ukazuje zase pohlaví.

Ibbu yutube nevím, já spíš ani nevím jak bych tam celý ten záznam narvala, mám tam 30 min. a nevím v čem to nějak sestříhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
12.4.09 14:26

Monda - tak to jsme na tom s tím chlapem stejně. Dnes by mu stačila bramborová nebo rýžová kaše - ať s tím nemám moc práce. Ale mrňousek měl chuť na něco výživnějšího, takže jsme nakonec měli hranolky a maso. No a přítel mě od toho masa vyhodil, aby mi to neprskalo na bříško…
Katy - hmmm, 2d fotečky mi moc neříkají, pokud tam není jasně hlavička, bříško a nožičky. Pak se nemám podle čeho orientovat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
12.4.09 14:28

Já se teď pustila do uklízení, říkala jsem si, že bych jen utřela prach. Jenže jsem si trochu vylila olej z friťáku :evil: , takže to vezmu i s podlahou. To mě vždycky strašně vysílí. Ale čeká na mě odměna - Delissa!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.4.09 12:04

Ahoj holky, nestíhám psát, ale pilně čtu :-) V sobotu bylo tak nádherně a dnes se vyjasnilo až nyní :-) Ale i tak je to super, že je konečně sluníčko :-)

Zítra jdeme na srdíčko miminka, tak se těším a doufám, že vše bude OK.

Jinak Drobeček už řádí - hlavně večer a nejčastěji, když taťka není doma :-) Páč když je doma a hned položí ruku, okamžitě přestane, asi miminko tatínkova dlaň uklidňuje. Jinak nám tatínek čte pohádky, ať si zvyká na jeho hlas.

Ale toto utíká, co? už máme půlku za sebou! to je šílené..

Co se týče váhy, tak jsem na tom asi jako na začátku. Páč první vážení = 94 kg, pak to šlo dolů (až o pět kilo), no a teď už jsou zpátky, tak doufám, že nepřekonám 100ku. Uf.

Ještě mám dotaz holky - já mám poslední dobou strašnou chuť na jahody a docela si dopřávám. Jenže teď mi sestřenka napsala, že jsou to alergeny, že bych je jako vůbec neměla. Tak jsem koukla na net a tam jsou rozporuplné informace - někteří říkají vůbec, jiní doporučují - kvůli vitamínům a kyselině listové.. tak nevím.. ale prcek má na ně chuť, tak snad mu neublíží.. :-) zase si říkám, že hrstka jahod snad neuškodí - dobrého pomálu.. ale neříkali vám náhodou něco doktoři?

Mějte se překrásně!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.4.09 13:14

ahoj Moni :D

prosím tě - já nevím s těmi jahodami, nic jsem nečetla a ani o tom nevím - ale nebála bych se toho … a hlavně pokud jsi četla rozporuplné názory :lol:

• to je každou chvíli něco s čím přijdou, pak zase že neee … a pak si vyber

třeba játra by se taky neměla - no tak si je dávám jen málo (v těhu zatím jen 2×), plísňový sýry taky ne (a kamarádka na nich v těhu ujížděla a dobrý) :wink:

bašti na co máte s mimísem chuť a je :lol:

u nás je dneska nádherně - a co prdýlky, nebolí vás moc? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
13.4.09 13:17

Moni, já včera taky docela ujížděla na jahodách, ani jsem je nenechala rozmrznout… Že se po nich někdo osype, to vím, dost na to trpěl bratránek. Ale že bych je neměla jako těhotná, to jsi mi tedy na:,–(ila brouka… :? Na zahradě máme dooooost velký záhon a když zrajou, sním třeba mísu každý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
13.4.09 13:19

Ibbu, zadek v pohodě, u nás na vsi se vědělo, že jsem těhotná snad dřív, než jsem opravdu byla, takže mě docela šetřili… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.4.09 13:32

Rosi - tak to jsou hodní že jsou tak ohleduplní :lol: u nás byli dneska hlavně malí děti - a ty ještě nemají „páru“ :lol: a dospěláci se žinýrovali … abych jim asi náhodou neporodila :lol: :lol: :lol:

a jahody jsou dobroučký - hůř to bude až budem kojit - to už si asi budem muset dávat pozor :roll: ale dokud to jde … :lol:

já jsem teď tak najedená že jen odfukuju a jdu se natáhnout - jsem jak malý dítě, pěkně po obídku šlofíčka :lol: (místo abych něco dělala, tak si radši spím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
13.4.09 13:41

Až budeme kojit, už nebude jejich sezóna…
My dneska žádný oběd neměli, od rána jíme jen chlebíčky… Až bude hlad, uvařím krupicovou kaši a navečer si ogrilujeme klobásky!!!! Doufám, že mi zítra nebude špatně, mám jít na kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.4.09 13:54

Rosi , to máte moc pěknej plán na dnešek :lol:

no tak sezóna jahod na zahradě už nebude, ale koupit by se ještě daly :lol:

• když porodila kamarádka, tak jsme s maminou potkaly jejího přítele a ten celej nadšenej oznamoval že veze Verunce do porodnice právě udělanej mošt … tam mu moje mamina pokazila radost s tím, že na to bacha, ať se jim pak malá neosype, když tak jenom ředit :lol:

… a chudák Honzík koukal tak nešťastně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.4.09 13:55

tak že to bude asi veselý - poznávat co mimísovi vadí a co můžem :roll:

• ale slyšela jsem od známý názor, že ona jedla úplně všechno, ať si mimís zvyká - zezačátku prý plakal, ale pak už si zvyknul na to, co jí (třeba prý i teplý kynutý buchty) 8O :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí