Poradna duly
Jana Čurdová
Rosanko co za kočárek máte vybraný?
Kačenko o žravostí psů mi nemusíš vykládat, to taky dobře znám.
Těm našim říkám chodící popelnice, sežerou fakt cokoliv. ![]()
No já právě s tím nakupováním teda nevím, 28.4. odjíždím do lázní s Tinkou a když se vrátím tak to už budu skoro 30.tt, tak doufám že se mi potom bude chtít jít ještě nakupovat. ![]()
Pejsci jsou moc šikovní, hned vycítí nebezpečí. ![]()
Já zatím nenakupuji, ze začátku jsem si koupila nějaké hadříky, tak myslím, že se na to příští měsíc vrhu … ![]()
Jen nevím, jaký kočárek vybrat, chtěla bych trojkombinaci, ale nějak ne a ne se rozhodnout. ![]()
ahoj kočičky dlouho jsem tu nebyla, vůbec nestíhám, vylezlo sluníčko a tak mám roupy a i když mi pořád tvrdne břicho, tak trajdám, protože jsme se dali do vybírání kočárku.
Padla na mě depka, že ještě nic nemáme a kdyby se mi udělalo zase ňák hůř a musela jsem ležet, tak si ho třeba ani nevyberu - všechno ostatní se zvládne přes internet, ale ten kočárek je potřeba vyzkoušet…
Téda bylo to strašný, náročný a téměř nerozhodnutelný, na netu jsem si vytipovala a pak jsme to obíhali, zjistila jsem, že ideální myšlenka „vyzkoušet si pořádně kočár“ je ve většině prostorách prodejen absolutně nereálný, protože je tam tak málo místa, že s ostatními zákazníky si lezete po zádech a postupně až na nervy… ![]()
po dloooouhém přemítání a kombinování a vylučování jsme se rozhodli, že si objednáme z Pelhřimova kočárek, který normálně stojí cca 11.000,– a tam jsme ho objevili v akci v barvě modré se slevou za 8.250,–, je normálně nový, prý výprodej skladu…
Nakonec jsem podlehla výprodejové ceně, protože není dokonalý, ale to ten druhý náš finalista také bohužel není…
Kéž by šly tyhle dva nakombinovat…
Ale ideální kočárek se asi sehnat nedá, i ty za 27.000,– mají chybičky… Minimálně jednu velkou, že jsou drahý jak kráva ![]()
Jo tak jsme objednali tenhleten:má zatáčecí zadní nápravu, uprostřed je hybný kloub, je to docela masírka, krásně se ovládá
a je ve skutečnosti větší i vyšší, než asi vypadá na obrázku, a také barva je světlejší, ne tak výrazná
http://www.mimishop.cz/…k/detail.php?…
http://img.mimishop.cz/…/a541986.jpg
Tím druhým naším favoritem byl tenhle:
http://www.detskyruzek.cz/…bolder-4.asp
http://www.detskyruzek.cz/…_G106443.jpg
Doufám, že když nám nebude vyhovovat, že bude v pohodě dodatek ke smlouvě na dálku - že se může bez udání důvodu do 14 dnů vrátit…
Holky, přeju úspěšný lov na kočárky, a pevné nervy, není to snadný ![]()
Doporučuju spíš kombinaci a 4 kola, páč to vyjde mnohem levněji a 4 kola využijete bohatě v zimě ve sněhu, kde byste jinak se 3 mohly mít problémy… A prostě JE stabilnější a né že né ![]()
Tak ten modrý je moc krásný. Souhlasím se čtyřma kolama, páč v zimě, ve sněhu ( známe cestáře a jejich odhrnování sněhu ) je to výhoda. Potkávám spoustu kočárku, které jsou malinké a uzůčké. Připadá mi, že tam miminko vydrží tak max. na 4 měsíce. Ach jo, člověk opravdu nenajde to co by chtěl. Nebo najde, ale až bude mít koupený jiný kočárek. ![]()
Zatím máme vybraný nějaký od x-landeru, ale ještě jsem ho neviděla „na živo“. Švagrová tvrdí, že je malý a nic moc - že to slyšela. Kamarádka ho má a je s ním spokojená, do korbičky se jí dítě vešlo i v roce… A barvu bych chtěla oranžovou nebo zelenou. Na aukru prodávali béžovou - za polovic!!!!!!!!!!
Právě se dívám na Aukro a nabízí tam tento kočárek. Co vy na to?
Ahoj holky,
tak jsem teda dnes odpoledne byla na KO, zatím to stále vypadá na holčičku, prý tam nic kulučičího nevidí, tak snad už to tak i zůstane. ![]()
Zítra jdeme na 3D, tak doufám, že m tam pan doktor holčičku potvrdí. ![]()
Jo a už máme 500g.
![]()
Obrázku, kočárky moc pěkné, ale mě se asi více líbí bolder.
No můj favorit je teda zatím Firkone Verano, tak uvidím zda změním ještě názor. ![]()
Gita kočárek taky pěkný, ale pro mě moc těžký, já hledám něco lehčího, budu kočár každý den tahat do auta i z auta.
Ahojky holky ![]()
manžel je na rybách, tak mám klid si vás dočíst ![]()
Už aby byl můj noťásek vyreklamovanej, je to děs běs bez toho počítače ![]()
Jinka vítám nově příchozí maminky
![]()
Já teda mám naroře už 5 kg
ale jen za poslední měsíc jsem přibrala skoro 3, před tím nic moc a od doktorky jsem dostala pochvalu, že jsem konečně přibrala… tak nevím. Chutě moc nemám, ale příjde mi že mám pořád hlad… bříško mi ale na polovinu těhotenství nikdo netipuje… prý vypadáme menší ![]()
Ale hlavně že je mimísek v pořádku… Jo jinak jsem se rozhodla, že udělám manželovi radost (chtěl holčičku, to mu nevyšlo ale nevadí
) nejdřív jsem chtěla Davídka, to se mu nelíbí… pak jsem se shodli na Martínkovi… ale manže párkrát nadhodil, že co kdyby to byl Leoš po něm… to jsem zavrhla, ale teď o tom začínám přemýšlet, udělalo by mu to radost, tak to asi bude Leoš junior
mě se to jméno líbí tak proč ne ![]()
Jinak my jsme zatím s nakupováním nezačali, říkám si že od května začnu něco nakupovat, objednám látové plenky a zamluvíme kočárek…
Nám se zatím nejvíc líbí Implast Bolder 2 otáčecí kolečka vepředu, nebo Tako Jupmer X - v kolekci we love baby… tak uvidíme, ale asi vyhraje to tako…
to se mi na veletrhu moc líbilo, objednávají ho v Brně, a můžem ho nechat v obchodě až do porodu, to se mi líbí…
Ahoj holky,
jsem tu zase po dlouhý době a zase na skok ![]()
Mám po kontrole a všechno OK, čípek v pořádku a na předčasný porod to prý zatím rozhodně nevypadá, takže můžu dál chodit do práce ![]()
Poslechli jsme si srdíčko jak buší a za měsíc mám nahoře jen 1,5 kg, což mi přijde málo
Aspoň na to, jak jsem byla poslední dobou rozežraná ![]()
Pupíček už rozhodně neschovám a dokonce mě už pustili v tramvaji sednout ![]()
Všechny vás zdravím, opatrujte se a ať všechno probíhá tak jak má! Páčko
ahojda , tak teď na co reagovat dřív ![]()
asi na kočárky - Gitu - ten kočár bude 100% nízký a těžký jak psala Katy - já myslím že jsou lepší vyšší kočárky - ohýbej se k němu pořád
to co vybral Obrázek - s natáčecí nápravou - jsou super kočáry, kamarádka jezdí se značkou MUTSY ale to je asi dražší - a naprostá spokojenost - hlavně je velmi snadná manipulace (taky jsme to zkoušela
)
já mám teda vybranou 3kolku a vůbec se nebojím že bych u nás na Vysočině neprojela - známá bydlí na okraji a jezdí po takových polňačkách… a chválí si 3kolku maximálně (odjezdila v tom 2 děti) - je to prostě o tom, co komu vyhovuje a líbí se
Katy - já mám nahoře necelý 4 kila
včera jsem se už rozhodla že fakt omezím jídlo - viděla jsme se v obchodě v zrcadle
![]()
a dneska mi zas trochu váha slezla tak uvidíme … taky to nechci moc řešit, ale víte jak … ![]()
Gitu , samozřejmě, 2 kila jsou podle mě i málo - já už jsem tu psala, že podle nějakých tabulek se od 5.měsíce normálně přibírá půl kila týdně ![]()
Katy - no s nákupama, težko radit, ale samozřejmě co si uděláš už teď, ti nikdo nesebere ![]()
a budeš aspoň jistější … ![]()
já např. jen čekám až nám truhlář udělá skříň (to by mělo být na konci dubna) a pak chci už začít pomalu objednávat a prát věci (kamarádka mi taky potvrdil, že prala o 3 měsíce dřív tak si aspoň nepřipadám jak plašan
)
tož tak asi se mnou ![]()
Loff - mooooc dobře že jste v pořádku ale s prací to nepřeháněj
![]()
holky, říkal vám dr. normálně kolik asi váží mimi?
na mě se ten můj šmoula díval jak na blázna, že chci vědět, kolik asi tak vážíme, když už mi na velkým utz neřekl ten druhý dr. ani kolik cca měříme (ten se na mě mimochodem taky koukal jak kdybych upadla, jak to můžu po něm chtít vědět
)
ibbu jj, Depemo téměř přesně okopírovalo Mutsynu, vyrábí se dokonce prý i ve stejný fabrice v Číně… ![]()
Jinak Depemo i Implast jsou polský kočárky, s atestama v Holandsku (plus fabriky v Číně)…
Mj. víte, že i X-lander je polský kočárek?
Já to nevěděla…
Oni totiž teď vůbec skoro všecky kočárky dělají v polsku nebo v číně, je to nejlevnější…
Obrázku - no ani se nedivím ![]()
připomíná mi to větu z Armageddonu: „…americké, ruské, stejně se to všechno vyrábí na Taiwanu“ ![]()
ale halvně když to jezdí ![]()
jinak jsem dneska viděla X landera s těma menšíma předníma kolečkama - a má docela malou korbičku (to, co jsem někde četla)
o cortině mi prodejce řekl že má jednu z největších korbiček na trhu a stejně to vypadá jak „na panenky“
Obrázku - tak teď koukám, ty jdeš na nakonec na ten 4D utz?
Katy - tak zítra nás to čeká
jsem zvědavá, co tam bude Helča předvádět ![]()
… musím se pochlubit - dneska jsme tatínka taky konečně ťukly
- sice byl brzy po ránu trochu mrzut ale pamatuje si to ![]()
Dobré ránko,
Ibbu já teda nevím, ale mě naopak v obchodě říkali, že Cortina má malou korbičku a ještě menší má právě X-Lander.
Jo a to že je X-Lander polský kočárek to vím, stejně i ten Firkon Verano 2009 co mám zatím vybrán je taky polský s atestama dělanými v Holandsku a ještě je to nějaký vítěz něčeho. Mě se teda u něho hlavně líbí ta váha s korbičkou má 12 kg, se sportovní má 10,5 kg a podvozek sám o sobě má 6,5 kg, tak že fakt strašně lehoučký.
Pro mě ideál když ho budu pořád taha s auta do auta. ![]()