Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulky. Právě koukám na to, že je založený stejný měsíc porodu. Dlouho jsem tu nebyla. Takže se hrdě hlásím k Srpnu. I když ty horka … ![]()
ahoj Gitu ![]()
vítej v srpnu
no horka asi budou ale zase budem mít letní miminka
![]()
Jen nakukuji ..teď jsme přijeli ..byli jsme u našich
Gita ..paráda ..vítej !!!
napiš mi Sz a já tě přidám do seznámku pokud budeš chtít
ostatním přeji fajný večer
Dobré ráno,
dneska je u nás zatím nějak zatáhnuto, ale je teplo, tak doufám že to vydrží............měla bych totiž konečně za:,–(it ty kytičky do truhlíků, ještě jse se k tomu nedostala. ![]()
Děvčata co váha? Kolik už jste přibraly?
Ibbu já asi začínám nějak přibírat, tak že 100 padne určitě, au au.
Dneska jdu na Ko a vážím 96,5 kg, na začátku mám v průkazce napsáno 92,5 kg, což už jsou teda 4 kg, no hrůza...........a to prd jím, mě řekněte z čeho přibírám, sladké nějak nejím, pečivo taky malo, večer jím jen zeleninu a stejně kynu. ![]()
Jé zítra jdeme konečně na 3D ultrazvuk, už se moc těším, jen doufám, že tam přes ty mé špeky bude něco vidět. ![]()
Dobré ráno děvčátka, u nás je zataženo a vypadá to, že bude každou chvíly pršet … ![]()
Katy2 já jsem začínala s váhou 76 a teď už mám 78, dr. mi říkal že mi to nějak jde nahoru. Nevím o co mu jde, to chce abych šla rodit jako modelka? ![]()
Jezinko ráda bych abys mě přidala k Vám do seznamu, jen se zeptám jako školáček, prosím tě co je to Sz? ![]()
Omlouvám se za neznalost.
![]()
Dobré ránko!!! U nás svítí sluníčko!!! Nějaký deštík by ale bodl, mám zasetou zeleninu a konve s vodou se mi zrovna tahat nechtějí.
Já mám zatím +2,5 kg a dr. se naopak divil, že teprve. V těhuprůkazce mám nějaký graf, podle ideální křivky bych měla mít cca o 1 - 2 kg více. To teda nevím Gitu, proč se to Tvému dr. zdálo moc..
V posledních dnech ale mrňouse honí chutě, tak se obávám, že křivku lehce doženu ![]()
Rosanko graf v těhu průkazce? To já tam teda žádný nemám, hele nechceš ten graf nascenovat a ukázat nám ho tady?
Katy2, graf jsem nascanovala a uložila do fotogalerie. Tím moje schopnosti končí. Netuším, jak ho dostat sem ![]()
Rosanko a kde do galerie jsi ho dala? V Srpňátkách 2009 tu fotku nevidím. ![]()
…když dám jen fotogalerie, tak je v nejnovější… Pokud se Ti to podaří, tak ji do Srpňátek přesuň a klidně ji dej i sem. Já ani nevím, že jsou fotogalerie takhle rozdělené… ![]()
Už jsem jí našla, ale kde jsi to vložila teda nevím. Příště musíš dávat bacha kde to vkládáš, vždy musíš hlídat galerii kde to dát. ![]()

Prosím tě Rosanko, pošli mi ten graf na scepancova@seznam.cz, já to přehodím do Srpňátek.
Ano fotogalerie jsou rozděleny, naše je https://www.emimino.cz/modules.php?…