Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1935
8.4.09 18:38

:D Ahojky těhulky. Právě koukám na to, že je založený stejný měsíc porodu. Dlouho jsem tu nebyla. Takže se hrdě hlásím k Srpnu. I když ty horka … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
8.4.09 18:45

ahoj Gitu :-)

vítej v srpnu :lol: no horka asi budou ale zase budem mít letní miminka :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
8.4.09 20:13

Ahojda Gitu!!! Já doufám, že bude krásný babí léto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.4.09 20:35

Gitu vítám tě mezi náma. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
8.4.09 20:45

Jen nakukuji ..teď jsme přijeli ..byli jsme u našich

Gita ..paráda ..vítej !!!
napiš mi Sz a já tě přidám do seznámku pokud budeš chtít

ostatním přeji fajný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.4.09 07:35

Dobré ráno,

dneska je u nás zatím nějak zatáhnuto, ale je teplo, tak doufám že to vydrží............měla bych totiž konečně za:,–(it ty kytičky do truhlíků, ještě jse se k tomu nedostala. :D

Děvčata co váha? Kolik už jste přibraly?
Ibbu já asi začínám nějak přibírat, tak že 100 padne určitě, au au. :( Dneska jdu na Ko a vážím 96,5 kg, na začátku mám v průkazce napsáno 92,5 kg, což už jsou teda 4 kg, no hrůza...........a to prd jím, mě řekněte z čeho přibírám, sladké nějak nejím, pečivo taky malo, večer jím jen zeleninu a stejně kynu. :(

Jé zítra jdeme konečně na 3D ultrazvuk, už se moc těším, jen doufám, že tam přes ty mé špeky bude něco vidět. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
9.4.09 09:23

:D Dobré ráno děvčátka, u nás je zataženo a vypadá to, že bude každou chvíly pršet … :?
Katy2 já jsem začínala s váhou 76 a teď už mám 78, dr. mi říkal že mi to nějak jde nahoru. Nevím o co mu jde, to chce abych šla rodit jako modelka? :D
Jezinko ráda bych abys mě přidala k Vám do seznamu, jen se zeptám jako školáček, prosím tě co je to Sz? :D
Omlouvám se za neznalost. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
9.4.09 09:55

Dobré ránko!!! U nás svítí sluníčko!!! Nějaký deštík by ale bodl, mám zasetou zeleninu a konve s vodou se mi zrovna tahat nechtějí.
Já mám zatím +2,5 kg a dr. se naopak divil, že teprve. V těhuprůkazce mám nějaký graf, podle ideální křivky bych měla mít cca o 1 - 2 kg více. To teda nevím Gitu, proč se to Tvému dr. zdálo moc..
V posledních dnech ale mrňouse honí chutě, tak se obávám, že křivku lehce doženu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.4.09 10:07

Rosanko graf v těhu průkazce? To já tam teda žádný nemám, hele nechceš ten graf nascenovat a ukázat nám ho tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
9.4.09 10:23

Katy2, graf jsem nascanovala a uložila do fotogalerie. Tím moje schopnosti končí. Netuším, jak ho dostat sem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.4.09 10:29

Rosanko a kde do galerie jsi ho dala? V Srpňátkách 2009 tu fotku nevidím. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
9.4.09 10:30

To kdybych věděla.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
9.4.09 10:32

…když dám jen fotogalerie, tak je v nejnovější… Pokud se Ti to podaří, tak ji do Srpňátek přesuň a klidně ji dej i sem. Já ani nevím, že jsou fotogalerie takhle rozdělené… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.4.09 10:34

Už jsem jí našla, ale kde jsi to vložila teda nevím. Příště musíš dávat bacha kde to vkládáš, vždy musíš hlídat galerii kde to dát. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.4.09 10:36

Prosím tě Rosanko, pošli mi ten graf na scepancova@seznam.cz, já to přehodím do Srpňátek.
Ano fotogalerie jsou rozděleny, naše je https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí