Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
10.4.09 19:08

Ibbu a je to teda holčička?

Jinak u nás to bylo to samé, furt tam měla ruce a nebo nohy, tak že prd bylo vidět. :D Video mám celých 30 min, ale nevím co s tím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
10.4.09 20:04

PŘEJI FŠEM KRÁSNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VELIKONOČNÍCH 

Katy gratulce k holčičce

jinak opět nějak nestíhám … :oops: ..jsem ostuda …a čtu vás furt :wink:

http://www.sirmi.ic.cz/kralik/20.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
10.4.09 20:15

Tak jsem dorazila před chvilkou z plavča, teď jak je teplíčko je to super :D
Akorát jsem dneska ve skříňce zalomila klíč :oops: naštěstí to paní z recepce vypáčila, takže jsem nemusela jít domů v plavkách a osušce :D :D

Rosanka - jojo máme leonka - je to 2letá fenka má asi 45kg což není moc, je totiž šíleně temperamentí, takže pořád někde lítá, takže je taková hubenější :D Někdy na ni sice nadávám, ale jsem ráda že jí máme, docela se mi stará o kondičku, každý den chodíme minimálně na hodinu na svižnou procházku :-)

Katy a vlasně i Ibbu - graguluju k holčičce :D já jsem zvědavá na toho našeho divcha :D minule když jsme byli v tom Brně, tak jsme dostali pochvalu, že je to ukázněné mimčo, ale u naší dr. se nechce moc ukazovat, i když že je to kluk poznala asi během 5ti vteřin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.4.09 09:50

Velikonoce

Ahoj holčiny. Přeji Vám všem krásné a příjemné prožití velikonočních svátků, chlapům bohatou pomlázku a ať je nebolí hlava, a Vám mokrý šmigrust, ale mrskačku jen přiměřenou.:-)
Pohlaďte bříška a opatrujte ty svoje broučky.
Pa Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.4.09 14:10

ahojky, tak jsme se nějakých záhadným způsobem napojila u našich ve vsi na nějakou síť 8O a zatím to funguje :lol:

Leni - tobě taky krásné velikonoce, hodně pevné nervíky a držím palečky do dalšího snažení - urřčitě podávej průběžně zprávičky !!! :wink:

Katko - no holka to opravdu je - i já jsem to viděla - jak nechce ukazovat obličej, tak spodek je vidět celkem zřetelně (a často :lol: - na velkém utz taky dr. neměl problém, ptž se krásně natočila spodkem aby to měl co nejjednodušší) :lol:

jinak - pro Monďu - pan dr. je super!!! hned bych k němu i přešla, takový pohodář a moc pěkně se s ním povídá :wink: :lol: ale snažil se teda co to šlo - chudák byl z té naší potvůrky celý nešťastný, prý se mu tohle stává málokdy, takovýhle nespolupracující mimí :roll:

a jinak na videu je i 2D utz (klasický) s komentářem a tam mi popsal celýho mimíse - vlastně to, co měl udělat dr. na velkým utz (i přeměřil ty 3 parametry a jsme podle toho o 2 dni mladší)

• to mi pak Moni musíš napsat jeslti ti tohle taky dělal - bavili jsme se totiž o tom proč jsem jela až do JI, tak jsme mu povídala že jsem byla nespokojená s přístupem pana dr. (tak nevím jestli tohle měření nedělal jako bonus :wink: -asi pro mý krásný oči :oops: :lol: )

holky moje jdu si odfuknout, jsem nějaká utahaná z toho včerejšího chození :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.4.09 14:52

Ahoj děvčata, taky všem přejí krásné velikonoční svátky.

Já si dnes hraju s tím 3D UTZ, tak už se mi podařilo vycucnout několik fotek, ale kvalita fakt nic moc, no ale lepší než nic. :D

Tak že tady jedna ukázka.

Zbytek je na http://katy1.rajce.idnes.cz/…D_ultrazvuk/

http://img3.rajce.idnes.cz/…es/foto4.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
11.4.09 16:02

Ahojky všem :D

Ibbu - tak to je super, že pan doktor je fajn, už se těším o to víc :D :D
Určitě pak napíšu, jaký to bylo :D

Katy - fotky jsou krásný !!!

Holky u nás je takový krásný počasí, úplně letní, až se skoro bojím, aby teď nebylo krásně a pak v létě hnusně, zima a po teplu ani památky…

Já jsem dneska nějaká lenošná, nic se mi nechce dělat, jen bych lenošlila venku na terase a něco žrala :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
11.4.09 17:04

Holky zdravim.

Mondo jsme natom podobne je krasne me se nechce vystrcit ani cumak a porad bych zrala. :roll: :roll: :roll:

Jo jinak jsem koukala ze rozebirate kocarky tak holky ten kdo chce xlandera at si to rozmysli korbicka je moc mala ja ho mela a Eli musela ve 3mesicich do sportaku bo se mi tam nevesla.Mela pri porodu 3770gr takze si to rozmyslete.Jinak nikoho neodrazuji jen rikam. :wink: :wink: :wink: My nakonec budeme mit asi sourozeneckej kocarek doufam ze mi ho jedna pani proda za tech 4000Kc co mi slibila a doufam ze to klapne jinak nevim jak to budeme delat. :roll: :roll: :roll:

Tak se mejte a uzivekte si velikonoc a slunicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
11.4.09 20:41

Ahojda holky!!!
U nás dnes bylo taky nádherně, vzali jsme pejsánka na hodinu k řece, ať se trochu vyblázní…
Lost008, to jsem byla já, kdo chtěl x-landera. No, už asi nechci, začala jsem trochu shánět informace a fakt je malý..
Katy, hned jdu zkouknout Tvoje fotečky!!!
Ibbu, já jsem taky z prťavý vesničky a vysílač na internet máme asi 20 m od baráku!! :D
Monda, to máš taky pořádného hafana. A je fajn, že Ti udržuje fyzičku…
Já jsem dneska trochu pekla - nadvakrát, poprvé jsem si špatně přečetla recept a celé mi to zkaramelizovalo. Napodruhé se mi to už povedlo. A jak jsem pořád ochutnávala, je mi teď trochu špatně. Doufám, že ranní dávka železa mě zase neprožene..
Ju a ještě mi přišla tuhle mailam adresa www.znamylekar.cz Je tam seznam všech doktorů a komentáře k nim. Tak můžete mrknout..
A taky přeju krásný a pohodový Velikonoce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
11.4.09 23:24

ahoj maminky a miminka!
Jdu po delší době pozdravit Kačenku tak ahooooj!!! Jak se máte? Rostete všichni dobře? Co psisko? Byly jsme teď na horách v Harrachově a tam máme Adonise, je krásnej a hlavně zlatej fakt, mají 14měs. Karinku a on je na ní hrozně hodnej, samozřejmě se někdy blbě otočí, ale znáš to :lol: . Fotky tady http://calibrar.rajce.idnes.cz/…brezen_2009/ tak klidně mrkni.
Už víš co budete mít? Miminko že? :lol: Klasická odpověď, tedy u mě, protože budem chtít překvápko. Jinak rosteme, kyneme, už mám +10kg mazec 8O .
Velká novina, ale ty se tomu můžeš tak maximálně zasmát :lol: . Anetka je bez plín (na den)! Odplínovala se sama ze dne na den, prostě paráda, sama si říká a i vydrží, už je to tak 14 dní tak to snad bude v pohodě. V noci ji má pročuranou, tak to ji brát ještě nebudu. Co vaše, ta už chodí na záchod, utírá se a splachuje po sobě ne? :wink: . Jinak jsme byly na zápisu a vypadá to že to dopadne, tak by v září šupajdila do školky, ona děti miluje a jí se tam strašně líbí, tak snad by to bylo o.k.
No nic, mějte se krásně rodinko, pusu A. a i tlamě placatý
papa R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
11.4.09 23:30
lost008 píše:Jo jinak jsem koukala ze rozebirate kocarky tak holky ten kdo chce xlandera at si to rozmysli korbicka je moc mala ja ho mela a Eli musela ve 3mesicich do sportaku bo se mi tam nevesla.Mela pri porodu 3770gr takze si to rozmyslete.Jinak nikoho neodrazuji jen rikam. :wink: :wink: :wink: My nakonec budeme mit asi sourozeneckej kocarek doufam ze mi ho jedna pani proda za tech 4000Kc co mi slibila a doufam ze to klapne jinak nevim jak to budeme delat. :roll: :roll: :roll:

ještě se omlouvám za vtírnutí - jen přidám svou zkušenost. Naši prvorozenou narozenou v lednu s váhou 3610g jsem odvozila v korbičce X-pram na X-landeru XA uplně v pohodě. Do sporťáku šla v červnu, takže asi v 6 měsících a to spíš kvůli tomu, že už chtěla čučet ven a to ji z korby nešlo. Teď s druhým plánuji to samé a v zimě pošupajdí stejně do sporťáku, ale tam bude stejně zafusakovaný jako v hl. korbě, takže je to v podstatě jedno. Ale mě se tam malá fakt vešla, první asi 3 měsíce i s fusakem a fakt v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
12.4.09 07:48

radunko fakt zalezi.Ona nase mala je dost dlouha takze uz ji byla korba fakt mala.je na kazdym at si to promysli samo ze jsou i spokojeni ale me vadilo ze jsem ji tak brzo musela dat do sporataku. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.4.09 09:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
12.4.09 11:47

Ahojda holky!!! Krásné fotečky Ibbu a Katy! Jen u Katy na rajčeti jsem na některých fotečkách netušila, o jakou část těla se jedná :? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.4.09 11:50

Rosanko, no určitě myslíš ty co je na některých ta šipka, co? To jsou nožky a rozkrok. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí