Poradna duly
Jana Čurdová
Ibbu a je to teda holčička?
Jinak u nás to bylo to samé, furt tam měla ruce a nebo nohy, tak že prd bylo vidět.
Video mám celých 30 min, ale nevím co s tím. ![]()
PŘEJI FŠEM KRÁSNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VELIKONOČNÍCH
Katy gratulce k holčičce
jinak opět nějak nestíhám …
..jsem ostuda …a čtu vás furt ![]()
Tak jsem dorazila před chvilkou z plavča, teď jak je teplíčko je to super ![]()
Akorát jsem dneska ve skříňce zalomila klíč
naštěstí to paní z recepce vypáčila, takže jsem nemusela jít domů v plavkách a osušce
![]()
Rosanka - jojo máme leonka - je to 2letá fenka má asi 45kg což není moc, je totiž šíleně temperamentí, takže pořád někde lítá, takže je taková hubenější
Někdy na ni sice nadávám, ale jsem ráda že jí máme, docela se mi stará o kondičku, každý den chodíme minimálně na hodinu na svižnou procházku ![]()
Katy a vlasně i Ibbu - graguluju k holčičce
já jsem zvědavá na toho našeho divcha
minule když jsme byli v tom Brně, tak jsme dostali pochvalu, že je to ukázněné mimčo, ale u naší dr. se nechce moc ukazovat, i když že je to kluk poznala asi během 5ti vteřin ![]()
Ahoj holčiny. Přeji Vám všem krásné a příjemné prožití velikonočních svátků, chlapům bohatou pomlázku a ať je nebolí hlava, a Vám mokrý šmigrust, ale mrskačku jen přiměřenou.:-)
Pohlaďte bříška a opatrujte ty svoje broučky.
Pa Lenka
ahojky, tak jsme se nějakých záhadným způsobem napojila u našich ve vsi na nějakou síť
a zatím to funguje ![]()
Leni - tobě taky krásné velikonoce, hodně pevné nervíky a držím palečky do dalšího snažení - urřčitě podávej průběžně zprávičky !!! ![]()
Katko - no holka to opravdu je - i já jsem to viděla - jak nechce ukazovat obličej, tak spodek je vidět celkem zřetelně (a často
- na velkém utz taky dr. neměl problém, ptž se krásně natočila spodkem aby to měl co nejjednodušší) ![]()
jinak - pro Monďu - pan dr. je super!!! hned bych k němu i přešla, takový pohodář a moc pěkně se s ním povídá
ale snažil se teda co to šlo - chudák byl z té naší potvůrky celý nešťastný, prý se mu tohle stává málokdy, takovýhle nespolupracující mimí ![]()
a jinak na videu je i 2D utz (klasický) s komentářem a tam mi popsal celýho mimíse - vlastně to, co měl udělat dr. na velkým utz (i přeměřil ty 3 parametry a jsme podle toho o 2 dni mladší)
holky moje jdu si odfuknout, jsem nějaká utahaná z toho včerejšího chození ![]()
Ahoj děvčata, taky všem přejí krásné velikonoční svátky.
Já si dnes hraju s tím 3D UTZ, tak už se mi podařilo vycucnout několik fotek, ale kvalita fakt nic moc, no ale lepší než nic. ![]()
Tak že tady jedna ukázka.
Zbytek je na http://katy1.rajce.idnes.cz/…D_ultrazvuk/
Ahojky všem ![]()
Ibbu - tak to je super, že pan doktor je fajn, už se těším o to víc
![]()
Určitě pak napíšu, jaký to bylo ![]()
Katy - fotky jsou krásný !!!
Holky u nás je takový krásný počasí, úplně letní, až se skoro bojím, aby teď nebylo krásně a pak v létě hnusně, zima a po teplu ani památky…
Já jsem dneska nějaká lenošná, nic se mi nechce dělat, jen bych lenošlila venku na terase a něco žrala
![]()
Holky zdravim.
Mondo jsme natom podobne je krasne me se nechce vystrcit ani cumak a porad bych zrala.
![]()
Jo jinak jsem koukala ze rozebirate kocarky tak holky ten kdo chce xlandera at si to rozmysli korbicka je moc mala ja ho mela a Eli musela ve 3mesicich do sportaku bo se mi tam nevesla.Mela pri porodu 3770gr takze si to rozmyslete.Jinak nikoho neodrazuji jen rikam.
My nakonec budeme mit asi sourozeneckej kocarek doufam ze mi ho jedna pani proda za tech 4000Kc co mi slibila a doufam ze to klapne jinak nevim jak to budeme delat.
![]()
Tak se mejte a uzivekte si velikonoc a slunicka.
Ahojda holky!!!
U nás dnes bylo taky nádherně, vzali jsme pejsánka na hodinu k řece, ať se trochu vyblázní…
Lost008, to jsem byla já, kdo chtěl x-landera. No, už asi nechci, začala jsem trochu shánět informace a fakt je malý..
Katy, hned jdu zkouknout Tvoje fotečky!!!
Ibbu, já jsem taky z prťavý vesničky a vysílač na internet máme asi 20 m od baráku!! ![]()
Monda, to máš taky pořádného hafana. A je fajn, že Ti udržuje fyzičku…
Já jsem dneska trochu pekla - nadvakrát, poprvé jsem si špatně přečetla recept a celé mi to zkaramelizovalo. Napodruhé se mi to už povedlo. A jak jsem pořád ochutnávala, je mi teď trochu špatně. Doufám, že ranní dávka železa mě zase neprožene..
Ju a ještě mi přišla tuhle mailam adresa www.znamylekar.cz Je tam seznam všech doktorů a komentáře k nim. Tak můžete mrknout..
A taky přeju krásný a pohodový Velikonoce!!!
ahoj maminky a miminka!
Jdu po delší době pozdravit Kačenku tak ahooooj!!! Jak se máte? Rostete všichni dobře? Co psisko? Byly jsme teď na horách v Harrachově a tam máme Adonise, je krásnej a hlavně zlatej fakt, mají 14měs. Karinku a on je na ní hrozně hodnej, samozřejmě se někdy blbě otočí, ale znáš to
. Fotky tady http://calibrar.rajce.idnes.cz/…brezen_2009/ tak klidně mrkni.
Už víš co budete mít? Miminko že?
Klasická odpověď, tedy u mě, protože budem chtít překvápko. Jinak rosteme, kyneme, už mám +10kg mazec
.
Velká novina, ale ty se tomu můžeš tak maximálně zasmát
. Anetka je bez plín (na den)! Odplínovala se sama ze dne na den, prostě paráda, sama si říká a i vydrží, už je to tak 14 dní tak to snad bude v pohodě. V noci ji má pročuranou, tak to ji brát ještě nebudu. Co vaše, ta už chodí na záchod, utírá se a splachuje po sobě ne?
. Jinak jsme byly na zápisu a vypadá to že to dopadne, tak by v září šupajdila do školky, ona děti miluje a jí se tam strašně líbí, tak snad by to bylo o.k.
No nic, mějte se krásně rodinko, pusu A. a i tlamě placatý
papa R.
lost008 píše:Jo jinak jsem koukala ze rozebirate kocarky tak holky ten kdo chce xlandera at si to rozmysli korbicka je moc mala ja ho mela a Eli musela ve 3mesicich do sportaku bo se mi tam nevesla.Mela pri porodu 3770gr takze si to rozmyslete.Jinak nikoho neodrazuji jen rikam.![]()
![]()
My nakonec budeme mit asi sourozeneckej kocarek doufam ze mi ho jedna pani proda za tech 4000Kc co mi slibila a doufam ze to klapne jinak nevim jak to budeme delat.
![]()
![]()
ještě se omlouvám za vtírnutí - jen přidám svou zkušenost. Naši prvorozenou narozenou v lednu s váhou 3610g jsem odvozila v korbičce X-pram na X-landeru XA uplně v pohodě. Do sporťáku šla v červnu, takže asi v 6 měsících a to spíš kvůli tomu, že už chtěla čučet ven a to ji z korby nešlo. Teď s druhým plánuji to samé a v zimě pošupajdí stejně do sporťáku, ale tam bude stejně zafusakovaný jako v hl. korbě, takže je to v podstatě jedno. Ale mě se tam malá fakt vešla, první asi 3 měsíce i s fusakem a fakt v pohodě ![]()
radunko fakt zalezi.Ona nase mala je dost dlouha takze uz ji byla korba fakt mala.je na kazdym at si to promysli samo ze jsou i spokojeni ale me vadilo ze jsem ji tak brzo musela dat do sporataku.
![]()
krásnou velikonoční neděli ![]()
tak posílám pár našich foteček ![]()
http://img1.rajce.idnes.cz/…ena_pusa.jpg
Ahojda holky!!! Krásné fotečky Ibbu a Katy! Jen u Katy na rajčeti jsem na některých fotečkách netušila, o jakou část těla se jedná
![]()
Rosanko, no určitě myslíš ty co je na některých ta šipka, co? To jsou nožky a rozkrok. ![]()