Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
10.4.09 12:49

Máme labrouše, holt vodař…kdybych věděla jak vložit fotku přímo sem, ukázala bych vám luxusní „zápich“ do vody:) Třeba na to přijdu než odskotačím z práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.09 12:55

Jé labík ten je suchej raz dva.
Fotku vložíš jednoduše a jestli si s tím nevíš rady tak pošli já ji sem hodím. :D
scepancova@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.4.09 13:05

Katy2 - tak jsem ti poslala pár foteček :)
A to vkládání mi pak musíš prozradit, ať nejsem za blbku :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.09 13:06

Ok, tak že já to nabouchám hned do galerky a pak tady. :D Ti pak napíši postup do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.09 13:12

Tak a tady fotečky labíka od Ivy. :D

Ta poslední je dobrá, foťák nestihnul nějak v té rychlosti zaostřit, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.09 13:16

Jinak Ivu, nejjednodužší je si vytvořit nějaké foto album na netu, třeba na www.rajce.idnes.cz, odtamtud se pak dobře vkládají fotky přímo tady do diskuze, aniž by jsi je musela předem dávat i tady do galerie.
Když koukneš dole v mým popisu tak tam mám odkaz na www a právě na to rajče, si tam děláš galerie a přímo odtamtud to se jde v pohodě dát. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.09 13:18

A když jsem opět u těch pesanů, tak tady jedna z léta, jak Baffy skákla do vody, to měla ještě zdravou nožičku, ale 14 dní na to už ne. :(
Taky mám spoustu fotek z vodního výcviku v chorvatsku, to byla paráda, výcvik vodní záchrany na moři, fakt super zkušenost. :D

http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC_0581.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.4.09 13:29

Katy2 - moc díky, o rajčeti jsem už uvažovala, máš pravdu, něco takového spáchám.
A jinak ta poslední fotka, to jsem těžce nepostíhala, pošuk jeden, jak ucítí vodu, je jak smyslů zbavený a je teda výkon dostat ho zpátky do auta :lol:
Ta fotka Baffy je nádherná, pěkně kontasrtní barvičky, fakt hezký. A doufám, že bude s nožkou bude brzo líp…určitě bude! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
10.4.09 13:38

Ahoj. Skoro k Vám nechodím, jen hlásím, že mám po Ko. Vše ok, vypadá to na holčičku(asi, pytlíka zatím nenašel), tak máme naději na páreček. :wink: Pohyby cítím snad už měsíc a půl a teď už to je teda pěkně viditelný kopání.
Pro kompletnost ještě uvádím informace do seznámku Eva, 25.2.1982, vdaná, termín 19.8. (až 22.8.), momentálně na MD, jinak lékárnice, bydliště Č.Třebová, Ládík 19měsíců, 2 kocouři Oliver a Bonifác, jména pro mimi Daniela/Jaromír …nevím, co tam ještě píšete :lol: :lol: . Zkusím se polepšit a nahlížet sem častěji. Zatím se mějte a pozdravujte minimimísky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
10.4.09 13:52

Ahojda holky!!! Pane, vy tu pilně píšete, než jsem vše dočetla, už se sotva orientuju v tom, co kdo psal…
Začnu kočárky… Tak teda nevím, ten X-lander, dočítám se opravdu, že je malý… Navíc jsem tady od někoho mrkla na jeden odkaz - kočárky na f na i-kram.cz a ty vyjdou levněji. Ale o velikosti zase nic nevím. Asi bude opravdu vyrazit s metrem do terénu a vše vyzkoušet a přeměřit.
Jůůůůů!!! Vy se máte, že jdete na 3D. U nás je za 1000 a my potřebujeme do srpna dodělat ještě kousek baráčku a potřebujeme každou korunu, takže z 3D asi nic nebude :cry: Docela se hrozím toho, že by k nám měla dorazit dětská doktorka (prý po propuštění z porodnice chodí na návštěvu domů) a bylo to ve stavu, v jakém to je teď… Ještě by na nás poslala sociálku :lol:
Katy, klidně napiš postup vkládání sem, já bych to chtěla taky umět…
Mondy, to máš leonbergera? Ti jsou taky strašně přerostlí, že?
Jinak náš pes taky vodu miluje, koupat se může ale teprve posledních pár dní, u nás je řeka a jak tál sníh, byl dost silný proud. Plavání ho ale moc nebere, raději do vody skáče pro klacek a běhá z vody do vody. Pak nesušíme, on se oklepe a zbytek uschne. Jednou mu chytrák páníček hodil klacek omylem do vody i při minus pěti, samozřejmě pro něj skočil, sušil se pak v boudě, domů do tepla nechtěl za žádnou cenu, aby mu venku neuteklo něco zajímavého. …jsem se nějak rozepsala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
10.4.09 13:58

Ahoj Evikule!!! A natáčí se mimi tak, že to co má mezi nožkama, není vidět? Mně dr. dost sebejistě oznámil, že je to kluk už při odběru plodové vody, cca na přelomu 17. a 18. tt. Byla jsem pěkně nalomená, protože kamarádka mi pohlaví počítala a vyšla jí holka. Počítala to zpětně i ve své rodině a všem známým, pokaždé jí to vyšlo, jen ne u mě. Já měla být podle ní kluk a můj mimi holka. Já jsem holka a moje mimi kluk - potvrzeno i z plodové vody…
Kocourky máš domácí nebo venkovní? Já jsem takový ten plašan, bojím se toxoplazmózy, takže z našich kočiček mám teď trochu respekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
10.4.09 14:14

No, podle mě se mimi točilo pěkně ze všech stran, že by pinďu musel vidět. Aspoň u Ládíka by to i v tom 20tt poznal i amatér. :lol: Takže já té holčičce celkem věřím, ale utz není 100% nikdy. :wink:
Kočky máme domácí, mám to vyřešeno od Ládíka-když nemáš kočičky nově a nechodí ven, ale už s nima nějaký čas žiješ, pokud toxu měli, ty už jsi ji taky prodělala a znovu nedostaneš. Takže dr mi u prvního mimi říkal, že je zbytečný, abych na testy chodila. Kocoury máme od svatby-5,5roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
10.4.09 14:44

Tak to jsem v klidu. My máme kočky venkovní a vždycky jsme měli - jednou i 13 ks 8O !!!!! Teď už máme kočičky jen dvě a kolem 5 let jim bude, takže to s tou toxo snad bude taky dobrý. Je fakt, že se jim nedá odolat a sem tam je pohladím…
No tak gratuluju k holčičce!!!!! Sem by teď patřil tleskající smailík, bohužel nevím, jak se sem dává…
A ještě holky, jak jsem se předtím tak rozepsala, úplně jsem zapomněla pochválit krásné pejsky!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.09 18:42

Ahoj holky,

tak my dnes byli na tom 3D UTZ, máme potvrzenou holčičku, podle dr. je to na 100%. :D Mám DVD s půlhodinovým záznamem, ale jelikož jak jsem očekávala, že mé špeky budou vadit tak trochu vadily a navíc malá nespolupracovala. :D
No ale teď nevím co s tím DVD, některé fotečky tam jsou pěkné, jen nevím jak je z toho dostat, nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.4.09 18:56

ahoj maminy, taky hlásím příchod domů - byly to ale nervy - stejně jak píše Katy … prvně měla před obličejem narvaný nohy, pak obě ruce … pak mě pan dr. poslal na "prochazku po budově, která trvala hodinu 8O - no a pak to stejně nebylo o moc lepší - Helenka se rozhodla že spolupracovat nebude …

no nakonec máme video, ale naše holčička je prý dost laxní, povídal pan dr. :lol: (jediná akce je že otvírá pusinku a šťourá se v nose (teda aspoň to tak vypadá - a jak povídal hrdý otec - „celá já“) :lol:

Katy - taky nevím jak z toho foto udělat, ale budu řešit až v neděli - teď odjíždíme k našim, tak pak uvidíme - ale nechá se dát video na youtube - tak aspoň tohle zkusit a hodit odkaz - já už to bohužel dneska nestihnu :(

Krásný velikonoce všem!!!

zdravím Ledíka - opravdu jsi tu dlouho nebyla - hlavně že je brouček v pořádku!

a holky, pejsánci jsou všichni moc krásní (asi si taky nějakýho pořídíme, abych tu byla in :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí