Srpen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
10.4.09 08:53

Ahoj holky,

tak předně pochvala hafanovi! :lol: A taky je fakn, že kontroly probíhají jak mají, to mám z vás radost! :lol:
JInak s váhou se nijak netrápím, já mám už 5 kilo navíc, začínala jsemna 58 a teda v obličeji jsem spíš hubenější, zadek zatím drží, holt pupík a hlavně prsa a trošku stehýnka:) Ale ty moje s bídou dvojky váží teď snad víc než mimčo :lol: :lol: Ale mám tendenci hodně zadržovat vodu, tak nevím. Hlavně poletuju buď v práci, se psem nebo na zahradě, takže pocitově se cítím výborně a na nějaký faldy bych se z vysoka...... :)
Nákupy už mám teda skoro vyřešený, ještě vaničku a látkové pleny a dudlíky, teploměr a nějaký ty mastidla a ještě cestovní postýlka. Zbytek už je na kupě, babičky zapracovaly :lol: A navíc, už teď mě může šlak trefit, když se musím motat po městě a mezi lidma a není pořádně klid si něco vybrat, takže se raději budu povalovat na zahradě a zbytky dokoupím později někdy hodně brzy ráno nebo pozdě večer :lol:
KOčárek zatím zřejmě Inglesina
http://www.detskezbozi.com/…ke-2008.html
Jinak v úterý si bereme oba dovču a po tom 3D si uděláme nějkaý fajn den. Už možná budeme vědět, jestli s Emčou nebo Vašíkem :lol:
Tak hezké Velikonoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.4.09 09:25

krásný Velký pátek

taky Vám přeju krásné velikonoce , možná se tu dneska ještě objevím, ale nevím tak radši přeju dopředu :lol:
(jak je to ve smradech : „maminka říkala radši 3× než vůbec“ :lol: )

Ivy - na úterý máte super plán :wink: hlavně přeju ať vyjde počasí a užijete si to !

my jdeme s Katy na 3D dneska tak jsme na to asi obě zvědavé :D

… a co se týče váhy - no já mám už tak dost vysokou váhu tak se děsím každýho kila…a v duchu si říkám že bych to mohla po narození mimíse krásně shodit a ještě i víc :lol: (nejlépe celých 30 kilo pracně nabraných za poslední 3 roky :oops: :lol: )

Katy - tak se podívej jak v každým krámě kecaj … ale fakt jsou ty kočáry dneska všeobecně malý - a ptž chceme 3kolku kvůli kufru, trojkombinaci a nechci vložnou tašku tak se mi výběr dost podstatně zúžil :lol: (jo a hlavně ještě cena - 20 tis. za kočár by se mi moc dávat nechtělo :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.09 09:29

Ibbu v krámě je vůbec neposlouchej, já si vždy beru do kapsy metr a boudičku si přemeřím sama a hned vidím, zda je menší či větší. :D
Jo a Ibbu určitě se tu dneska musíš ukázat, musíš přeci povykládat jaký byl 3D, já už se hrozně těším. :D

Ivu vy už máte vybraná jména? A koukám že je tam Emča, taky jí máme v užším výběru. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
10.4.09 09:54

ibbu na 3D nakonec jdeme, protoze jsem uplne nahodou v Motole na OGTT (test na cukrovku) potkala jednu mladouu doktorku, se kterou se znam uz leta prave z prace, tak jsme kecaly a rikala, ze dela zatim jen na Pankraci u soukr. gyndare jeden den v tydnu pri matersky… No vypadlo ze me, jestli nahodou nedelaji taky 3D, a ona ze jo, a ze je dela primo ona - a taky za 1200,–, jako asi po cely Praze, no tak sem rikala, ze skoda, ze to je silene drahy, ze si musime nechat zajit chut - a pry - heled, to nebude problem, ja ti ho udelam za cenu norm. UZ, tzn. 360,–… Tak jsem to vzala :lol:
Náhoda jak blázen :lol: A jdeme zrovna na Vojtíškovo svátek :wink: Ten gennet jsem zrusila.

Kočárky mám už dost nastudované, tak hodím pár svých postřehů: je to načtené z různých diskuzí, takže vždycky tak bude to PRÝ, protože osobní zkušenost nemám…
Cortina a Roan Marita nejsou kvalitní (materiál, provedení), Implast je poruchový, Inglesina je v pohodě, jenom ten houpací podvozek dost péruje (houpání je fajn pro miminko, ale houpací sporťák už takový terno pro mimi není), X-lander je mrňavý, v zimě s fusakem navíc 3kolka docela naprd, vůbec na 3kolky toršku pozor, sice vypadají krásně, ale když máte vepředu jen jedno nafukovací kolečko, a píchnete ho na výletě - celkem troubles :roll:
Jinak velikosti korbičky - s tím jsem si taky lámala hlavu, nicméně je fakt, že v zimě už dítě dáte do sporťáku, a do korbičky s vnitřkem i třeba jen 74 cm by se vám vejít mělo i s fusakem, horší je, když je užší, tř. 31cm, to už je málo.
Kupodivu Inglesina Magnum je menší než třeba to „naše“ Depemo…
Prostornou korbu má Implast Bolder, ta je suprová, ale má bavlněný vnitřek, což je nepraktický…

tyjo já musím končit, zvoní na mě tchýňka asi se něco děje :nevim:

Těším se na obrázky z vašich 3D ultrazvuků :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.4.09 10:21

Obrazek - díky za postřehy ke kočárkům, my to zatím plánuemem tak, že Inglesinu koupíme jen hluboký - nový a sporťák mi nechá kamarádka po 1 mimču za 2500,– i s autosedačkou do 13kg, která se dá nacvaknout na podvozek. Vypadá to moc pěkně, navíc nás to vyjde i levněji než celá trojkombinace od Inglesiny, ale uvidíme, jak to ještě všechno dopadne :)
A ta cena je super, já si právě jdu volat na ten 3D, že to dvd brát nebudu, setra mi ho tam připsala hned při objednání, ale za ty peníze, nevím, fotky mi budou stačit a na mimčo se vynadívám ještě dost až bude na světě, za 1200 je to fakt moc:)
Katy2 - No jo, Emina je můj favorit, zatím se teda tatínek tváří nevalně, ale když mu vyjmenuju všechny možné varianty toho jména, navíc k našemu, resp. jeho příjmení moc žádný extra výběr nemáme, to je pak těžký :lol:
Ibbu: Díky moc, klidně může i pršet, hlavně, když budeme v pořádku. Podbřišek mě pobolívá tak 2× do týdne, ostrá bolest jako při MS, ale tak za 5 minut přejde. Snad by mělo jít o zvětšující se dělohu, resp. o svaly, tak do úterý to už vydržím, pak se poradím s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
10.4.09 10:41

Ahojky holky,

Katy a Ibbu - těším se na postřehy a fotečky z vašich 3D utz :D

Co se týká velikonoc tak to nějak neřeším, já tyhle svátky nesnáším, takže v pondělí vyrazíme někam na celý den na výlet, má být krásně, tak to vypadá na zoo ve Dvoře Králové, je to sice dost daleko, ale co…

U nás včera večer mímísek pěkně řádil, ležela jsem na sedačce a na břiše se mi dělaly úplně boule, s manžou jsme se u toho nasmáli :D :D

Jak se ibbu ptala kolik mimi váží a měří, tak mě to na tom utz v Brně řekli, měli jsme 25 cm a 350g ale teď nám paní asistentka na kurzu říkala, že ani těm nějlepším utz se nedá 100% věřit, že můžou plést i víc jak o půl kg 8O
Jinak velikost (přibližně!!) se dá lehce spočítat podle měsíce - od 1 do 5 se násobí to v kolikátám jste měsíci tím stjejným číslem tj. např. v 5. měsíci 5×5 - cca 25cm :D a od 6. měsíce pak už jen 5× tj v 6. měsíci x5 tj cca 30cm a tak dál no a když počítám 10 měsíců tak 10×5 je cca 50 cm :D :D
Snad jsem to napsala srozumitelně…

Jo jo s těma kočárkama je to těžký, připadá mi, že čím dražší, tím menší korbička… nechápu ty výrobce, proč ty korby nedělaj větší..
Co se týká poruchovosti a špatného zpracování, myslím, že i dražší se může třeba 4× reklamovat a ten levný ani jednou, je to asi kus od kusu, záleží na co člověk natrefí…
Tak doufám, že budeme mít štěstí a poruchy a reklamace s nám všem vyhnou a ty kočárky který vybereme nám budou vyhovovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.4.09 11:13

Katko - já doufám že se sem ještě kouknu - na tebe jsem taky moc zvědavá :lol: já se teď pustila do úklidu tak lítám jak hadr na holi - do toho ještě peru a v poledne musím vyrazit … a chci se ještě umýt, umýt si i vlasy (abych se panu dr. líbila :lol: ) tak jsem na sebe zvědavá jak to stihnu :lol:

• musím si mezi vytíráním sedat, ptž jsem pak marná a všechno mě bolí :evil:

holky, s kočárama je to boj - nebylo líp našim maminám s jednou značkou a basta? ale souhlasím s Moni - myslím že co se týče poruchovosti, je to kus od kusu … jjá se prostě do cortiny zamilovala a nic se mnou nehne :lol: a 3kolky se fakticky nebojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.09 11:19

Ibbu svatá pravda, naše mámy na výběr moc neměly, jedna liberta ve třech barvách a šmitec. :D

Taky od rána uklízím, dala jsem si do pucu kuchyň, koupelnu a WC, povytírala jsem, do toho peru a teď jsme byly venku s Tinkou konečně za:,–(it ty kvítka do truhlíku na balkon. :D

Jinak v pondělí to taky vidím na nějaký výlet, ta Zoo by nebyla špatná, u nás teda nejblíže Ostrava, ale aspoň něco když nic a nebo Olomou? Tam jsme taky už dlouho nebyli, s Tinkou vlastně ještě vůbec. :D

Včera jsme byli taky poprvé od operace s Baffy na přehrada, byla tak happy jak ucítila vodu, jsme otevřeli kufr a bylo vidět jak nasává a čuje vodu. :D Si krásně zaplavala a bylo vidět že pohyb ve vodě jí fakt na tu nohu svědčí, nechtěla jít ani ven, bo věděla že bude muset jít, plavání je pro tu nohu asi snažší než se o ni zapírat o zem. Tak že manžel má na práci mi udělat nějakou desku do auta, aby mohla Baffy sama nastoupit a vystoupit když nemůže skákat a začnu s ní teď jezdit co nejvíce, než zase odjedu do lázní. :D

Doprala pračka, tak jí letím pověsit, pak dovařit oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
10.4.09 11:36

Katy - mám taký dotaz, koukám že jste byly s Baffy plavat, chci se zeptat, vy jí asi pak fénujete viď? Ta naše už by taky šla do vody, ale já jí ještě nechci pouštět, na fén není zvyklá, a bojím se, že by ještě neuschla, tak chuderka chodí kolem vody na vodítku, aby mi tam nevlítla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.09 11:39

Monda já teda psy zá:,–(ně nefénuji, samozřejmě by pes neměl zůstat mokrý, tak že namočit a vyběhat, tím běháním pěkně uschne. Baffy se včera jen koupala, běhat nemůže, tak že jí pak jen vytřu ručníkem a ona snad někdy uschne, naštěstí netrpí na nějaké zapařování, tak že jí v klidu můžu nechat mokrou. A v tomdle počasí už nemusíš mít vůbec strach i kdyby neuschla, je už dostatečně teplo. Takoví NF se klidně koupou i když je venku mínus 5 stupňů, při takové zimě je jen jediné pravidlo, nenechat mokrého psa venku, ale když je pěkně jako teď tak je to fakt už jedno, teda pokud nemá problémy se zapařováním. Tak že jí klidně namoč a pak prostě jí nechej se nějakou dobu pohybovat, aby s toho nejhoršího uschla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.09 11:42

Monda navíc leoni mají podstatně ridčí a kratší srst než NF, tak že ona ti fakt pohybem za chvíli uschne, opravdu se toho neboj a klidně jjíuž do té vody pusť, já loni chodila s Baffy k vodě už mnohem dříve, nebylo ani 10 stupnů na nulou a už jsme chodili k vodě, pak jen prostě se vyběhala s nejhoršího uschla a byla v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
10.4.09 11:52

Katy díky za odpověď, příští víkend máme klubovou výstavu, tak to ten týden bez koupání nějak vydržíme, aby jí to slušelo :D :D a pak jí teda nechám koupat, já spíš mám strach jak měla loni zánět dělohy, aby mi třeba neprochladla a nevrátilo se jí to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.09 11:57

Hmmm, tak na ten záňet dělohy se zeptej raději veta, ale podle mě pokud jí prostě nenecháš pak mokrou někde ležet, tak by to vadit nemělo, prostě se s ní hýbat tak dlouho aby byla suchá a nezůstala teda mokrá ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.4.09 12:16

Holky, já našeho hajzlíka už taky koupala, resp. tam vlítnul ani se moc neptal:))) Do večera v pohodě uschnul, jen jsem ho přejela froťákem.
Monda - držím palec na výstavu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.09 12:27

Ivu ty máš vlastně co za hafana? Už se v tom nějak ztrácím, kdo má co. :D Prej hajzlík vlítnul. :D :D :D :D :D :D Mě tam holky klidně vlítnout i když je venku sníh a voda je skoro zamrzlá. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí