Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3963
13.4.09 14:03

…s našimi záhony budu mít plný mražák jahod mražených…
Oni někteří chlapi nemají vůbec tušení, že by se něco nemohlo jíst. Ale je pravda, že to bude asi zajímavý, pozorovat mimi, jestli mu sedlo, co jsem snědal. Jedna moje kolegyně při kojení nakonec jedla pouze jogurty… To bych asi nepřežila!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
13.4.09 19:58

Ahojky,

teda Moni já nevím, ale myslím že když máš na jahůdky chuť, tak bych se toho nebála a klidně bych si je dala, mě zas nedávno známá říkala že by se neměly hrušky nevím proč… Podle mě pokud se to nepřehání tak se může jíst všechno. Jediný co nejím jsou fakt jen ty plísňový sýry v syrové podobě, ale tepelně upravený si je klíďo dám (třeba takový smažený hermelínek :-) jsem měla zrovna v sobotu). Jinak jím fakt vše někdo říká nejíst luštěniny, nejíst játra, houby, zvěřinu a já nevím co ještě, ale když mi to nedělá zle a hlavně nedávám si to každý den, tak proč nejíst všechno…

No s tím jídlem až budem kojit to bude asi horší, ale dle zkušeností u kamarádek je to hoooodně individuální, někdo může jíst skoro vše, někdo je fakt na jogurtech a starým chlebu… no uvidíme uvidíme, ale je to na chvilku

Jinak moje „zadnice“ je úplně v pohodě :D byly jsme na výletě kousek od nás ve Žďárských vrších, udělali jsme si asi 12km procházku, dali si oběd v restauraci s vyhlídkou na rybník (jídlo sice nic moc, ale hlad je hlad) cestou domů zmrzlinku a ještě jsme se stavili na mekáči a teď už jen odpočíváme… Ale užili jsme si to parádně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.4.09 20:56

Monďo - krásný výlet :lol:

my jezdíme do Žďárských vrchů každé léto - Medlov (o:,–(a Yukon) - znáš to?

tchýně tam má od podniku chatu tak jsme tam vždycky týden, hned vedle chaty hospoda :lol:

s jídlem souhlasím … a až budem kojit, uvidíme :nevim: :D

holky já jedu ve středu na zkoušku a nějak mi to to učení nejde :cry: dneska jsem radši odpoledne chrupkala - ale nemohla jsem si pomoct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
13.4.09 21:39

Ibbu - i když to máme vlastně kousek, tak jsem tam byla dneska poprvé :oops: šli jsme na Devět skal a pak po nějaké turistické stezce na 4 palice na pa Perníčky… my totiž nejseme až takoví turisti… My dovču trávíváme u moře a nebo spíš takovou lenošecí…

Ve středu na tebe budu myslet a držet palce k zkoušce, to zvládneš neboj!!!

No nic jdu chrupkat, jsem K.O. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.4.09 23:50

Monďo - díky za palečky, asi je budu hoooodně potřebovat :lol:

a my taky trávíme dovolenou lenošně :lol: právě na tom Medlově lebedíme v chatičce, v hospůdce (ta je fakt hnedle vedle), občas někam vyrazíme ale ne moc daleko :lol:

ale můžou za to i známí co s námi jezdí - oni taky moc neřeší nějaký lítání po túrách a radši si pořádně odfuknou :wink:

holky dobrou

jo, a dneska jsme s Filipem koupili kočár na AUKRU - tak jsme tam vlezli a nabízeli tak cortinu ještě v záruce a zbývala poslední hodina aukce - no a vyšla nás na 6500,– :srdce: sice to není ta moje zelená ale nakonec jsem moc ráda že jsme ušetřili nějakých 8 tisíc a můžem koupit mimísovi něco jinýho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
14.4.09 08:02

http://www.sirmi.ic.cz/teddy/10.gif

SRPŇÁTKA 2009

http://www.sirmi.ic.cz/cara/71.gif

TĚHULKY

**Obrázek - Jana 30 a 34 - TP 23.7. - KO 15.4 - chlapeček Vojtíšek - porodnice Motol nebo na Kladno a určitě s taťkou u porodu

Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.

Lakai.ka - 22 a 28 Zlín - 1 těhotenství - TP 4.8.

Ibbu - Líba 26 a Filip 29 Humpolec - 1 těhu TP 7.8. - 7.5. KO
holčička Helena - porodnice Havlíčkův Brod

Katy2 - Kateřina 28 - Kristýnka(5) - TP 7.8. - KO 7.5. holčička - porodnice Frýdek-Místek

Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 9.8. - KO 22.4.

Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.

Xxx Zuzana - 30 a 28 - Praha - první těhotenství, co čekáme nevíme, necháme se překvapit
TP 11.8. (na můj svátek) - zatím vedou jména Adam a Adélka, nebo Kateřina
rodit budeme v Praze na Bulovce - KO 4.5.

Stofi Brno - Niky (2.5) - TP 13.8.

Kacenka1 - Katka 26 + Tomáš 28 - Anetka 26m - TP 13.8. (17.08.)

Loost008 - Kristýna 32 a Martin 29 - u Prahy - studující - Eliška (1) - Tp dle pm 3.8. dle utz 18.3. - KO velký utz 18.3. a 19.3. krevní a jaterní testy

Monda 27 a 35 - pracující - první těhu TP 18.8. - KO + screning 6.2.

Monika 1980 - 28 a 30 - Ostrava- TP 19.8. - gyn.kontrola (včetně velkého UTZ) 1. 4. - 14. 4. kontrola srdíčka miminka - triple testy OK 

Evikule - Eva - 25.2.1982, - bydliště Č.Třebová - vdaná - momentálně na MD, jinak lékárnice - Ládík 19měsíců - TP 19.8. (až 22.8.) - jména pro mimi Daniela/Jaromír

Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.

MarkyS 31 - dcera Aneta 12 let - TP 26.8. - ko 10.3

Rosanka - je nám 29 a 35, mimi je naše první, podle UZV kluk, 100% to budu 7.4. z výsledků amino.. TP 26. 8.

Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.**

..prosím o zaslání informací do tabulky formou SZ
Peta25 - Brno
Gita123

**Dlouho se neozvali : ??? a nebo jsem to prošvihla :wink:

Fuerte
Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy
Kacatko OOO - Praha
Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
14.4.09 08:16

Ahojky ..jinak se hlásím po Velikonocích …
docela dost návštěv ..ale naštěstí jen samé pohodové …
u Petrovo tety jsme byli celé odpo na zahradě a pak pekli buřty ..a další den u našich …
jinak oba dny jsem pařila ..jeden v hospodě a druhý na zábavě … :lol: …takže málo spánku ..ale pohoda :D
a včera jsme byli u kamaráda na chalupě jeho rodičů - je u řeky ..blízko hradu Zvíkov - který jsme taky navštívili –takže fajn den

Ibbu ..tak to ti budu držet palce !!! mě už to učení taky začíná ..teď budou nějaké písemky a v červnu zkoušky
jasně dobrej kup kočárku ..máš foto?
já objednala Ondřejovi páskové kožené boty do školky (původně prý 800 teď i s poštou 300)

ostatním přeji fajn pondělí ..nějak jsem četla..ale moc si toho nepamatuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
14.4.09 08:32

Ahoooj,
hlásím se po máročném víkendu :roll:

Teda můžu vám říct,že bych ted potřeboavla aspon dva dny na zotavenou,ten spánkovej deficit je hroznej…

Katy a ibbu gratulka k holčičkám :wink: to bude babinec :lol: a fotky jsou krásný :wink:

Jahody,já bych to teda neřešila a vůbec veškerý ovoce,vždyt jsou to vitamíny a myslím,že si aspon prckové zvyknou…naše malá je žere po plný hubě a v poho :wink:
A s tím kojením,no bude to zase zajímávý přemýšlet nad tím co můžu :roll: mě manža přinesl do porodky pomeranče a zase je nesl zpátky pač sestry je zakázaly a to samý banány,pač ty prý zase staví,pro mě to bylo utrpení,pač já ovovce miluju :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.4.09 08:39

Holky, tak to jste mě uklidnily :-) Já si taky říkám, že když to nebudu přehánět, tak se nemůže nic stát. Navíc, aby mimčo nebylo alergik, musela bych být zavřená doma aaaž do porodu, páč právě teď se rozjíždí pylová sezóna a ta bude trvat (s obměnou alergenů) až do zimy.. tak snad sem-tam miska jahod (denně :oops: ). A kdyby mi dělaly špatně, tak je jíst nebudu, ne?

Jinak Velikonoce super. My to teda nijak neslavíme, ale kvůli synovcům se přemůžem (ženská část) a necháme se vyšlehat. Nejvíc si to užívá ten nejmladší - 3letý. Mydlí hlava-nehlava. Naštěstí s dozorem, jinak bych dnes na prdelce neseděla. Radost z vajíček byla obrovská (no, Domča spíš jásal nad tou padesátikorunou :-) ). Měli jsme bramborový salát s řízkem, chlebíčky, roládku - no, ještě že jsou jen jednou v roce, jinak bych se neunesla. Mám totiž na všechno chuť. Nejradši bych si do všeho jednou kousla. To by mi stačilo. Ale zase by mi bylo líto to jednou načaté hned vyhodit, tak si to dycky dopapám.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
14.4.09 10:27

Ahojda holky!!!
Teda, vy jste pařmenky!!! To já dřív taky, teď příjde devátá večerní a já se sotva ploužím…
Ibbu, držím pěsti, ať se Ti zkouška vydaří! Z čeho to máš? Snad na Tebe budou hodní, když máš bříško :wink: Taky gratuluju k novému kočárku!! My máme taky na aukru jeden vybraný, od firkonu, je taky téměř nový a cca o 3500 levnější než nový. Ještě jsme se nerozhodli, pořád na prodávající valíme další a další dotazy. Snad nám ho nikdo nevyfoukne. Je černý s oranžovo-béžovo-bílými květy. Snad to nebude pro kluka divný..
Moni, já si právě myslím, že nejvíc alergií vzniká z přehnaně sterilního prostředí. Takže mimísky nebudeme šetřit, jen ať si zvykají 8)
Dnes jsem byla na kontrole + na velkém UZV. Mimi má vše, co má mít, váží přibližně 420 g. Vše je ok, zítra jdu do měsíci zase pracovat. Už se těším do naší školní jídelny, budu mít konečně něco jiného než brambory s tvarohem, které doma baštím obden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
14.4.09 14:01

čau holky,

Moni, ty jahody si klidně dej :wink: Já je miluju a v létě žeru po kilech, v prvním těhotenství jsem se v tom neomezovala a vše bylo v poho :wink:
Já jsem zase slyšela, že by se neměly merunky… ale taky jsem je jedla.
A s tím kojením, mamka od začátku do mě hrnula, ať začínám všechno pomalu jíst, ať si malá zvyká a měla pravdu, jen teda bublinkovou vodu jsem nesměla ještě snad v jejich 8 měsících (kojila jsem 9 měsíců), to jí strašně nadýmalo.

Rosi, gratuluji k úspěšnýmu UTZ a víte, co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
14.4.09 14:02

Jezi, písnu ti SZ s doplnujícími info do tabulky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
14.4.09 14:49

Stofi, bude to kluk!!!! Dr. mi dnes na UZV ukazoval, kde má mimi pindíka, vůbec bych to nepoznala. Ještě tak hlavu, páteř a končetiny, když jsou v nějaké poloze, že navazují na jinou část těla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
14.4.09 16:37

Ahojky

Ibbu tak to je super koupě kočárku, můžu se zeptat jakou máte barvu?

Rosanka - gratuluju k úspěšné kontrole a k chlepečkovi (u nás v bříšku je taky :D ), já jsem to teda na tom utz viděla dost jasně, asi by mě fak hoooodně překvapilo, kdyby se nám pak narodila holka :lol:
Myslím, že ta barevná kombinace určitě na kluka divná nebude, podle mě se na kluka nehodí jedině růžová, jinak nevím proč by kluci nemohli mít třeba červenou nebo oranžovou…

Jinak koukám, že jste si všichni velikonoce užili, to je fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.4.09 17:16

čau kočky , tak tady posílám jak vypadá náš „nový“ kočár - jen doufám že se v tom Helča neupeče, ale co, teď už to budem muset nějak zvládnout když ho máme koupenej :roll: :lol:

Rosi - já dělám zkoušku z anglické lexikologie :roll: :cry: no, zkouší to ženská tak s bříškem nevím nevím, oni ženský-profesorky jsou na tohle horší než chlapi - ti se spíš bojí, aby jsi jim tam neporodila nebo tak něco :lol:

ale snad to nějak zvládnem … anebo příště no

Jezi - botky jsou super! a za dost dobrou cenu (na dnešní dobu) :wink:
holka taky ti budu držet pěsti ať to všechno zvládáš …

Stofi - s tím zkoušením jídla to asi není špatný nápad - určitě to stojí za to vyzkoušet a navykat mimíse … (no jsem na sebe zvědavá na podzim :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí