Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
7.4.09 21:37

krásný večer :lol:

Katko - já učím angličtinu - ptž jsem přerušila před rokem studium (učitelství angličtina - čeština), začala jsem učit na živnosťák a teď se nějak snažím skloubit učení se a učení jiných :lol:

ale zase jsem ráda že jsem v tom jazyce pořád - je to super zkušenost, jediný čeho lituju je, že jsem nikdy nebyla v cizině delší dobu … a to už teď teda nedoženu :lol:

jinak - fakt jsem myslela že ten kočár má přední kolečko zdvojený - ale vypadá prostě dobře :lol:

Moni - manžu chválím :D (věšet záclony 8O - šikula :lol: )

• doufám že komp bude brzy v cajku a budeš častěji :wink:

no s tou cukrovkou koukám jako blázen - chodí snad všechny maminy - co se týče věku, každý říká něco jinýho, ale je mi 26 tak už by to asi „povinný“ bylo … ale když se cítí že to nepotřebuji, nebudu se vnucovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
8.4.09 07:16

nazdar holky tak jenom vidim ze resite cukrovku.

Ja byla minuly ctvrtek u dr na ko a rek mi ze na cukrovku se ted musi posilat kvuli tomu jak se zvysila umrtnost mamin za posledni dobu.No ale premejslim jestli pujdu jinak mam mu podepsat ze nechci a nemusim ale on poslat musi. :wink: :wink: :wink:

Jo a jeste me posila na test na tuberkulozu ze pry taky ted se to dela tak cumim jak puk. :roll: :roll: :roll:

Ani jedno jsem neabsolvovala u Eli a to bylo pred rokem a neco. :wink: :wink: :wink:

Jinak ja se trochu otviram takze mam vic odpocivat takze to zkousim ale moc to nejde.Eli zacala chodit a je to narocnejsi zase o neco.Ale aspon ji uz nemusim tolik tahat.mejte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
8.4.09 07:49

ahoj Lost - holka drž se, ať jste v pořádku - aspoň co to s beruškou jde :lol:

no já teda s tou cukrovkou nevím - můj dr. je flegmatik a fakt mi nic neřekl že někam půjdu …a příští KO mám až 7.5. a to budu nějaký 27.tt

… no uvidíme :lol:

ještě mi holky řekněte, říkal vám někdo 2.termín porodu - mě bylo řečeno, že se to už nedělá podle pohybů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
8.4.09 12:10

čau holky,

Lost, hlavně odpočívej, já vím, že to asi moc s chodícím dítětem nejde, ale babičky můžou vypomoct, ne? :wink:

Ibbu, já bych tu cukrovku moc neřešila, když tě tam doktor neposlal, tak tam nechoď.
Já jsem u Nikis taky nebyla…

A k tomu druhýmu termínu - jeden termín máš podle PM a druhý máš podle UTZ ve 12tt, měla bys to mít napsaný v průkazce.
Podle pohybů už to fakt moc nedělá, mě to třeba dr. vůbec nestanovila podle pohybů.

Mě teD došly rifle, co jsem měla objednaný přes net a nějak nevím :?, no snad si zvyknu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
8.4.09 13:27

Ahoj holky!!!
Já mám druhý termín porodu napsaný jen na papíře ze screengového UZV, do průkazky mi ho zatím nikdo nenapsal.
Holky, kdo nejste na MD s prvním díťátkem, chodíte ještě do práce? Já jsem teď na neschopence po amnio. Příští týden bych mohla zase pracovat - pokud mě dr. pustí. Ale všichni mě od toho zrazují..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
8.4.09 13:31

Stofi - díky za info, já ani nevím, s tím 2.termínem ptž mě osobně nic neřekl a jinak jsem byla na KO v 10. a pak ve 13.tt - a myslím že nám tam někde psal rozmezí asi 2,3 dnů … tak uvidíme kdy se Helča vyklube (mohla by koncem července :wink: :lol: )

• to víš se na ten hnus sladkej sama nepoženu :lol: - já dr. všeobecně moc nemusím a pokud to není nutný, tak k nim ani nechodím - jen mě to trochu zaráží … ale zase mě můj dr. nedonutí si připouštět nějaký problémy, prostě jsme v pořádku a basta :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.4.09 13:37

Ahoj holky,

Lost ty hezky odpočívej s Eli ať ti pomáhají, musíš se teď šetřeti.

Cukrovka no u Tinky jsem teda na ničem takovým nebyla, zítra jdu na KO tak jsem zvědavá zda si dr. na něco takového vzpomene, doufám že ne. :D

Rosanko ty jsi byla na amnio? Jinak já už bych se teda do práce asi nehrnula, přeci jen začíná jaro, venku je krásně, tak přece nebudeš trčet v práci. :D Prostě si u dr. něco vymysli a do práce už nechoď. :D

Druhý termín porodu no koukala jsem do průkazky a je tam termín dle PM a dle UTZ já mám vypsán jen dle UTZ jelikož podle menzes to u mě jaksi nejde. :D Měla jsem jí tak nepravidelnou, že podle ní bych už byla si v 27 tt. :D ne-li dál. :lol:

Děvčata, je u vás dneska taky takové teplo? U nás ukazuje teploměr venku 24 stupňů. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
8.4.09 13:55

Katy - hlásím že u nás je taky moc krásně - okolo 20°C :D

Rosi - já bych osobně teda taky asi nikam nechodila, já do práce ještě chodím a asi budu až do toho června :cry: (když to půjde všechno v pohodě) - ale kdybych už byla doma tak bych se na to vyprdla - je krásně a bude ještě líp

• mě už se teď nikdy nikam nechce :(

a hlavně, všichni moji studenti si myslí že hned po porodu začnu zase učit a nejlépe zase všechny jak mám teď :lol: i na to, že chci skončit tak po půlce června se jim nějak nezdálo … žejo , ono učení není nic namáhavýho (když teda nelítám od rána do večera)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
8.4.09 14:05

Jojo, byla jsem na amnio. V životě jsem nestrávila tolik času u počítače jako těch dlouhých 14 dní, kdy jsem vyhledávala různé diskuse kdo byl, jak dopadl, hledala jsem i odborné články, zjišťovala jsem různé jiné příčiny, proč špatně vyšly krevní testy, jaké jsou hraniční hodnoty atd… Prostě úplný magor…
Mně se do práce teda moc nechce, docela jsem doma zlenivěla, ale pár korunek by se ještě hodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.4.09 14:12

Rosanko a kde děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
8.4.09 14:41

Ve škole - učím na 1. stupni. Někdy je to právě docela o nervy a asi to bude znít přehnaně, na chodbě jsem se dost často bála, že do mě někdo vrazí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
8.4.09 14:48

Rosi - to se ti ani nedivím, děti lítají jak splašený :evil: a někde tady na emimi jsem četla, že nějakou maminu skutečně žáček „napálil“…

tak nedělají to naschvál, ale víš jak, náhoda je blbec …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
8.4.09 16:23

To je fakt, rozhodně to nedělají schválně, potřebují se prostě vybít a někdy si prostě nevšimnou, že jim někdo stojí v cestě.
Ibbu, Ty učíš starší ročníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
8.4.09 16:24

Ještě jsem zapomněla, těhotná kolegyňka dostala při TV balonem do břicha… Naštěstí to mimísek ustál, teď už se směje na svět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
8.4.09 17:47

Rosi já mám aprobaci na 2. st. ale učím soukromě jen AJ - než dodělám školu a po mateřský uvidím, jestli se „podívám“ do školství… :lol:

ale na jednu stranu je to o strach … a logický je že se bojíš o svoje dítě…

a to co se stalo kolegyni je taky síla - no ale nenapadne tě že se může něco stát až se to stane :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí