Poradna duly
Jana Čurdová
Grafík jsem Ti poslala, ale myslím, že jsem ho už i uložila do srpňátek… Je to ale nějak rozmazané. Já ho totiž nejdřív v počítači trochu zmenšila, to jsem asi neměla…?
Taky mám tento graf v průkazce.
Nevím, možná měl dr. špatný den, když mi říkal, že nějak přibírám. Na 5 měsíc si myslím že mít 2 kg nahoře není vůbec moc že nee? ![]()
Holky mám jeden dotaz. Dr. mě poslal na vyšetření srdíčka našeho prcka a já si to spletla s velkým ultrazvukem, ke kterému chodí i otec miminka. Může teda i na toto vyšetření manžel se mnou? Už se na to těší, tak nevím, jestli jej nezklamu. Děkuji za odpověď. ![]()
Tak to vůbec nevím… Já jdu k dr. po Velikonocích a to má být velký UZV. Já myslela, že na něm se právě zjišťuje, zda je srdíčko, ostatní orgány a kostra v pořádku…
Tak když to nebude ten UZV, tak manžela pak vezmi na dobrý oběd ![]()
Gito tak buď je to klasický velká UTZ, kde se kontroluje i srdíčko a nebo je to UTZ jen srdíčka. Ono většinou se dělá ten klasický velký UTZ, já byla i extra jen na srdíčko na kardiologii. Ale ať je to to či ono vyšetření tak na obojí manžel může.
ahoj,
teda vy jste se rozjely ![]()
katy,já jsem na tom s přibíráním úplně stejně
kynu a nevím z čeho,pač večer fakt nejím,ale mě je to fuk,už na to prdím,ono to pak půjde dolů
a na 3D určo uvidíš,neboj…mě teda dr.řek,že kdo má hodně tuku na břiše,tak že tomu 3d to vadí,ale já tam mám taky takovou pneumatičku po malej a bylo vidět hezky,teda kdyby se pořád neschovávala ![]()
Jo a milé dámy,včera náš hafan „zachránil“Anet,byly jsem na naší zahradě,kde jsou jabloně a Anet tam lítala s míčem,já sebou pleskla na zem a najednou se Max rozštěkal,zježil a utíkala k ní,začal jí strkat pryč od stromu,tak jsem tam běžela a na tom stromu byl roj vos
ani nechci domýšlet,co by se stalo.....tak dostal masovou večeři,to on mooooc rád ![]()
Holky začaly už jste něco nakupovat?
Já už bych měla asi začít, přišel mi dnes termín nástupu do lázní s Tinkou, byl už na 21.4. ale volala jsem tam a podařilo se mi termín posunout o týden, tak že až 28.4. No ale když tam budeme 4 týdny, tak to se vrátíme skoro ke konci května, tak teda nevím, zda mám látkové pleny a takové ty bebechy nakoupit už teď a nebo ještě počkat.
Oblečení jakš takš mám, koupím jen nějakou hezkou soupravičku do porodnice. No a kočár, ten asi teda dořešíme až se vrátím s Tinkou z lázní.
Kačenko no jen že moje pneumatika je určitě mnooohem větší než ta tvoje, no uvidíme co zítra, snad tam něco dr. uvidí. ![]()
Hafan je teda šikulka...........já to říkám pořád, že pes je k dětem skvělý kamarád a mnohdy i zachránce. Masovoou večeři by jsi mu měla dávat každý den, teda aspoň moje holčičky dostávají maso každý večer. ![]()
Kačenko, pejsek je naprosto úžasný!!!! Ještě bych mu přidala pořádný pomuchlání (a tomu našemu navrch hazení klacku do vody)…
Katy, nenakupuju zatím vůbec nic, od kamarádky mám slíbeno, že jakmile jí mrně bude odrůstat, ona bude krabice stěhovat plynule ke mně, takže oblečení neřeším vůbec…
Postýlku doma máme ještě po mně, takže jenom matraci. Kočárek snad vybraný máme a ty ostatní „drobnosti“ jako vanička, lahev, dudlíky,… - tak o tom nemám ani páru, co vše je potřeba. Až se kámoška trochu vyhrabe ze šestinedělí, naklušu k ní s blokem a všechno si to sepíšu…
katy,já mu dávám maso většinou ráno,takže včera ho měl k snídani i k večeři
jenže on je hroznej žrout,on by moh žrát pořád a ahlvně cokoliv,jemu nedělá problém ani zelenina s ovocem
![]()
a s tím nakupováváním,já ještě nezačala
oblečení taky celkem mám,i když něco budu muset nakoupit,protože Anet je lednová,takže by se mimi asi upeklo
já pořád říkala,že začnu až po 20.tt. a ted mě nakupování nějak nebere a hlavně se mi nikam nechce,nejlíp je na zahradě
![]()