SŠ gastronomická a hotelová Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pravdepodobne si dodelam jen nejaky kurzy, skoleni a mozna ucetnictvi, s malym a snazenim o druhy kdyby bylo pak a stehovanim a mou pili byh to asi nedala, chytra sie jsem, ale uz lina.
Kurna teda, to sem projela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nějde někdo ted na obor cestovni ruch dálkovou formou na tété škole? SSGH Praha
- Citovat
- Upravit
Zítra nastupuju na tuhle školu na nástavbu obor podnikání. je tady někdo kdo jde taky zítra poprvé?
- Citovat
- Upravit
Ahoj, na Danae bych určitě nechodil. Zkus si vygooglit recenze na tuto školu a zjistíš, že ta škola nestojí za nic. Jinak já už jsem ve druháku a za pár měsíců mě čeká maturita, tak jsem zvědavý, jak to zvládnu. Jinak musím napsat, že jsem na této škola opravdu spokojený. Sice školné není zrovna levné, ale je to investice do vzdělání, která se určitě časem vrátí. Musím znovu pochválit přístup učitelů i ostatních pracovníků školy, všichni jsou moc milí a uvědomují si, kdo je zákazník a kdo poskytovatel služby (vzdělání). A ředitel školy je sympatický člověk
, ne jako paní ředitelka z Danae
.
- Citovat
- Upravit
Zdravím. Nemáte někdo zkušenosti s tou půjčkou na studium od čsob, s kterou škola spolupracuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 není pravda, obor Podnikání dálkové je na 2 roky, a školné se platí 19800kč, lze si snímá sjednat i splátkový kalendář.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit