Sspermiogram a clostilbegyt

394
5.12.10 13:41

sspermiogram a clostilbegyt

ahojky holky manžel byl na spermiogramu a vyšli mu špatné výsledky a Dr.mi napsal clostilbegyt a už mám zpoždění 8 dní co si otom myslíte???děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5778
5.12.10 14:05

udělej test..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.12.10 15:19

a myslíš si ,že by se to na tom testu už mohlo ukázat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.12.10 16:10

ajinka, tak Tvoj doktor je dobry debil. na co Ti dava hentake brutalne hormony, ked ma muz zly spermiogram? :cert:

spermiogram sa robi prave kvoli tomu, ze ak vyjde zly, tak sa riesi najprv to a az po zlepseni sa nasadzuju hormony, niektorim doktorom by som zobrala diplom.

zelam Ti, nech si tehotna :srdce:

ale ak nie si, tak by som urcite zmenila doktora, vyriesila spermiogram a ak mas pravidelny cyklus, tak sa vykaslala na clostil. (okrem ineho sa moze brat len 6 krat za zivot, lebo inak stupa riziko rakoviny)

ak si skutocne okolo 20 dni po ovulacii, tak Ti ukaze hocijaky test hocikedy, ci tehotna si, alebo nie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.12.10 17:19

On mi doktor předepsal clostilbegyt ještě že to mám zkusit a manžela potom poslal na spermiogram kdy by to bylo tak zlý tak mi snad řekne,že už je nemusím brát ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.12.10 17:49

ajinka, bezny gynekolog sa neorientuje na neplodnost. clostil sa predpisuje v pripade, ze zena nema ovulaciu. ale je zbytocne aby si ho do seba pchala, ked mate zly spermiogram.

zlepsenie spg trva cca 3 mesiace po nasadeni vitaminov.

aspon chodis na folikulometriu?

je to od toho doktora hlupe, kazdy normalny gyn Ti povie, ze najprv sa riesi spg a az potom zena.

a ked uz mate teda zly spg a beries clostil, tak Ti mal ponuknut minimalne iui.

dal Ti aj duphaston alebo utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.12.10 17:55

ani jedno to foli dál nevim a ty poslední prášky co jsi psala taky nemám a ani nebyla jaký vitamíny no on Dr.pošle manžela znovu na ten spermiogram až v lednu to jes je 3měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.12.10 18:01

ajinka, takze Ti teraz napisem dovody, preco mas zmenit doktora:

1. ked ma muz zly spg, clostil sa nepredpisuje, kym sa nezlepsi!

2. ked ma muz zly spg, nasadi sa 3mesacna vitaminova liecba

3. ked uz sa berie clostil, tak zena MUSI chodit na folikulometriu (je to napisane aj v pribalovom letaku). na flm sa chodi kvoli tomu, aby sa doktoru ubezpecil, ze zena reaguje na clostil a reaguje primerane, cize sa jej netvori prilis vela folikulov a tiez kvoli tomu, aby vedel, ci sa nerobia cysty, co je tiez jednym z efektov clostilu

4. ked sa berie clostil, predpisuje sa k nemu aj progesteron, kvoli tomu, ze clostil znizuje sliznicu maternice, cize aj ked dojde k oplodneniu, tak sa vajko nema kam uhniezdit.

priznavam, ze napriek tomuto vsetkemu otehoniet mozes.
ale z mojho pohladu si zbytocne znizujes sance.

a doktora by som urcite vymenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.12.10 18:33

ale já už přes clostil mám dítě pomohol mě a to jsem brala jen jeden měsíc a jen clostil.a malýmu je 19měsícu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.12.10 18:39

ajinka, ako som pisala, nie je vylucene, ze si tehotna, alebo otehotnies. moc Ti zelam, aby si bola a nemusela to riesit.

ale co budes robit, ak ho teraz tri cykly budes brat (viac sa nesmie po sebe) a neotehotnies?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.12.10 19:05

no mě už dával na 2 měsíce pak jsem vynechala a tet mi zas napsal na 2 měsíce nevim co budu dělat kdybych nebyla těhu kdyby to prostě nevyšlo tak v lednu stejně půjdu na gyndu pro tu žádanku pro manžela na spermiograma já jdu na kontrolu po clostilbegytu a uvidime co řekne Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.12.10 19:20

no, opakujem, ten Tvoj doktor je debil. clostil sa dava na tri mesiace, potom tri mesiace pauza (este stale ucinkuje) a dalsie tri mesiace clostil. a to je vsetko. uz nikdy viac by sa brat nemal.

nechapem, preco najprv neriesi ten spermiogram, kde je vacsinou pomoc lahka.

hlavne si uz od neho nenechaj predpisat clostil.

a ziadna dalsia moznost uz nie je. jedine centrum asistovanej reprodukcie.

preco Ti vlastne predpisuje clostil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.12.10 19:52

říkal že to ještě zkusí s clostilbegytem a mezi tím, než půjde manžel na spermiog.tak je mám dobrat a uvidi se.Takhle mi to řekl vždyt doberu pak ještě jedny tablety pokud to dostanu a půjdu pak na kontrolu jinak měla jsem nepravidelnou menstruaci a nevedela jsem kdy mám ovulaci prostě bez prášku nejspíš nebila nebo tak nejak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.12.10 20:04

akoze este jedny tablety? zas clostil? 8-o

aj ja som mala nepravidelnu ms a ovulaciu som mavala, len o par dni neskor, ako pri 28 dc.

a ako vies, ze pri brani clostilu mas ovulaciu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.12.10 20:38

vím kdy ji mám přesně to mi umožnilo poprvý otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie