Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Když na podsedáku sedí, kde má pás?
Jestli jí jde tak jak má, tak bych to nechala.
Jestliže přes krk, tak sehnat autosedačku
Podsedak je od 15 kil…ja bych dite na podsedak nedala ani ma hodinu, zvlast takhle male..
@Netopirek No to já zjistím, až když pro nás přijedou. Nemam to teď kde a jak zjistit.
Takto malé a pravděpodobně i drobné dítě bych na podsedák opravdu nedala. Nemůže ti autosedačku na tu jednu cestu půjčit nějaká kamarádka?
Navíc by měla být v autosedačce pokud nemá 36kg nebo 150 cm… Nevím, jestli se to vztahuje i na podsedak…, u mě děti s těmito rozměry co píšeš vozime ještě v protisměru.
podsedak ani omylem.
@Alushka.S Asi se o to pokusím, když čtu komentáře. Me obavy se jen potvrdily. Dekuji.
@debra.morgan ano podsedak patri do kategorie autosedacek. Podsedak je pouzitelny jako sedacka od 15 kil
@smurfka píše:
@debra.morgan ano podsedak patri do kategorie autosedacek. Podsedak je pouzitelny jako sedacka od 15 kil
To je smutný.
Já bych podsedák nedala. Je to dlouhá cesta, dítě malinké. Já autosedačku hodně řešila. Máme v obou autech autosedačky. Nedávám podsedák ani na krátké jízdy…není psáno že nehoda se nestane 100m od baráku.
Nedávám podsedák ani starší s výškou cca 120 cm a váhou 21 kg. Nepřijde mi to dostatečně bezpečné.
@debra.morgan píše:
To je smutný.
A ještě se zeptám. Kdyz má podsedak isofix, je to stále nebezpečné?
@debra.morgan píše:
To je smutný.
Je no, hlavne rodice, kteri to kupuji.. ![]()
Jedine snad podsedak s isofixem, ale driv jak v 9 letech ne..