Stačí vám práce na půl úvazku, s kolika Kč si vystačíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Myslím, že s tímto problémem se do budoucna bude setkávat stále více lidí. Budou nemocní nebo po letech práce natolik unavení, že na invalidní důchod nedosáhnou a plný úvazek nezvládnou. V tomto jsou dobré obchody, dá se snadno domluvit částečný nebo 3/4 úvazek. U nás mají polovičáci asi 15, 16 tisíc čistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 asi jo, ja tomu nerozumím, dle účetního je vse ok, nemam důvod mu nevěřit.
@Anonymní píše: Více
To pisu ja
hrubý plat jsem tu tedy tuším nepsala, ty jo ten asi ani nevim, musela bych se podívat. Tech cca 20 mi chodí na účet. Ale abych dokázala presne rict, kolik ceho mi kde vychazi, musela bych se podívat. Ja si to kontroluju jen kdyz mi prijde výrazně vic nebo min nez cekam.
- Citovat
- Upravit
Ja si spletla 1500 odměny s 15000 hrubý plat 🫣 😁. Pardon…
Každopádně to máš na puluvazek velmi pěkné. Kolegyně má 0,6, deti si odčítá manžel a je ráda za cca 17 000. A to je na h…o.
Ja dělala asistenta jen proto, že jsem studovala VŠ a teď uz učím.
- Citovat
- Upravit
@PaníBovaryová píše: Více
Vzhledem k malému platu potřebě v 1.tridach se pořád někdo hledá. A 1.trida, to je puluvazek a to je fakt almuzna. Určitě to bude škola od školy. Pracuji na velké a pořád někoho hledají.
- Citovat
- Upravit
Co jsem tak vycetla z ruznych diskuzi apod., kvituji, ze je to jenom na ranni smenu, coz v regionu montoven neni bezne.
Plus ty prazdniny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová jo, ma to spoustu výhod, ale i nevyhod. Ja treba nechápu kolegyně, co to dělají na neurcito, je to proste jejich stale zaměstnání a nechtejí to měnit. Přitom si teda furt stěžují, ale nic s tim nedělají. Ja to mam jako dočasné řešení, kvuli studiu, malym detem… na par let. Navíc me to bavi, takze si neustále na neco nestezuju. Ale nehodlam to delat doživotně.
- Citovat
- Upravit
@Nicknaemiminu píše: Více
Pokud už teď tušíš, že s penězi nevystačíš, tak sis odpověděla.
Určitě by ses měla zajímat i o to, jak ti 14-16 let menšího příjmu zahýbe s důchodem. Abys pak nemusela pracovat na ten půlúvazek až do smrti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je krásný. Já pracuji také jako asistentka pedagoga, ale na třičtvrtě úvazek a mám také 20 000 Kč čistého. Zvýhodnění mám na jedno dítě a osobko u nás neexistuje.
- Citovat
- Upravit