Stahování břicha v těhotenství

6388
15.5.15 19:08

Stahování břicha v těhotenství

Ahoj holky,

jenom ze zvědavosti. Co si myslíte o stahování břicha v těhotenství? Sousedka si břicho stahuje, aby moc nenarostlo..

Může to být pro dítě škodlivé a znáte někoho, kdo si břicho stahoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.5.15 19:10

@SlecnaSally že jsou ty baby dyliny.. naprosto nechápu :zed: co si myslí, že tim dostáhne? jako první se mi vybaví baba, co těhotneství tají, pak kdes tajně porodí a dítě odhodí, v lepším případě šupne do babyboxu.. nechápu, proč by si jinak měla břicho stahovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
15.5.15 19:12

No tak to slyším poprvé 8o vím, že se používají podpůrné pásy atd, ale stahování mi přijde jako totální úlet…
to dítě se tam asi nějak srovná a holt bude utiskovat vnitřnosti. ale nic zdravého to nejspíš nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
15.5.15 19:15

At radeji cvici… Videla jsem fotky holky, ktera mela i v tehotenstvi pekac buchet, brisko mini, porodila zcela zdrave dite a po porodu jako by nerodila. Prijde mi to pro dite lepsi nez umele stahovat povoleny terich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
15.5.15 19:22

Dělala to sousedka, mala byla poněkud pomuchlana. Nepochopila jsem dodnes a ani nechci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
15.5.15 19:28

8o 8o proboha, některý ženský snad nemají mozek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theodoula
15.5.15 19:31

Co na to říká její gynekolog? v těhotenství je břicho přece předností! ja se těšila, jak poroste a všude ho vystrkovala…

• Citovat
  • Upravit
25324
15.5.15 19:34

Znala jsem jednu, co se stahovala.
Potratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
15.5.15 19:34

Je mi z toho zle, to přece nemůže normální člověk udělat?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.15 19:45

Známá to dělala dost dlouho, protože měla dobré místo v řídící funkci a nechtěla o něj přijít. Stahovala aspoň do 5.-6. měsíce. Dítěti už je dost let a je v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
1231
15.5.15 19:47

Netušila jsem že něco takového existuje..já jsem už nervozní když mám tílko na tělo…jak to tomu dítěti můžou dělat…pro mě stejné jako se opíjet, kouřit jednu za druhou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
15.5.15 20:08

To je blbka. asi dite nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.5.15 20:13

Pokud se nestahuje do korzetu, tak běžně stahující ( ve smyslu elastické až lehce obtažené) prádlo nemůže ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
15.5.15 20:15

To jsem teda ještě neslyšela :think: Bože, to jsou nápady. Já čekám dvojčata, vypadám jak kredenc a stahuju se nedobrovolně denně, protože jsou mi malé i těhotenské věci. Není nic lepšího než manželovy tepláky na gumu :lol: Ale stahovat se dobrovolně? Někteří lidi jsou magoři… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
15.5.15 20:20

@Nsoci nestahuj se, dopřej dětem pohodlí. moje dvojky byly obři, měla jsem břicho obrovské, kup větší hadry, chceš, aby byly děti v bavlnce, né? dvojky jsou náchylné k porodu dřív, at si to zbytečně neurycchlíš, já vydržela do 39 týdne, tobě přeji to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí