Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
chtěla bych se zeptat jestli máte zkušenosti se stahováním z ulozto.cz. Tím placeným stahováním se mi to stahovat moc nechce, příjde mi to drahé a pokud to stáhnu tím stahováním zadarmo (tím omezeným) tak to trvá dlouho, což mi nevadí ale ty stažené soubory mi nejdou otevřít
nevíte čím by to mohlo být? Díky
Mno vetšínou jsou ve formátu ZIP nebo RAR- aty musíš předělat na klasickej formát-prostě je odemknout ![]()
No když je stáhnu za prachy tak tam jsou a když zadara tak mi to vyhodí prázdný soubor
vy to stahujete tím stahováním zadarmo?
Taky zadarmo a bez problémů, ale snažím se vybírat formáty avi
Taky zadara a vždy ok. Stahuju teda jen formáty mp3 nebo avi. Jednou jsem stáhla celý album v zipu tak to pak musíš spešl programem (Winrar, Zipeg…) rozbalit-extrahovat.
Stahuj přílohy .avi a já se řídim počtem palců nahoru, nebo prostě tím zeleným číslem u videa…že to třeba 30lidí přede mnou stáhlo a byli spokojení
@mikky píše:
ale ty stažené soubory mi nejdou otevřít
je jedno zda stahuje placene ci zadarmo - stahujws ten samej soubor. jakou koncovku maji ty soubory co ti nejdou otevrit?
@mikky píše:
No když je stáhnu za prachy tak tam jsou a když zadara tak mi to vyhodí prázdný souborvy to stahujete tím stahováním zadarmo?
Já stahuju zásadně zadara a vždycky bez problémů… vlastně je, jednou jsem stáhla vir ![]()
Taky zadara, jen cz avi
a stahuju to kde je nejvic stahnuti, ohlasu