Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka ale az takove krece v hlave? Ja uz mela ruzne ataky ale tohle Fakt ne. Casto jsem googlila ale uz nic nehledam na netu, jen to zhorsuje protoze u kazdeho prdu najdete tumor a ty nejhorsi scenare ![]()
@vokishka a panickou ataku jsem mela to je jasne, jen jestli ty stahy v hlave nebylo neco jineho…
Ataky vypadají různě. Základ je, že si dokážeš říct, jo to je tohle..a nevěnoval tomu pozornost, ono to pak přejde nebo ani nezačne.
Tam bohužel nejsi. Necháš se lapit a už jedeš nádor na mozku. To je pro uzkosti typické.
Na ataky trpis, protože se to tělo snaží něco říct- špatný styl života? moc stresu? Špatný vztah? Máš to rozkličovane? Máš strategii na zvládání atak a uzkostnych myšlenek?
Dát tomu nálepku ataky a neřešit nic, je k nicemu, musíš na tom začít makat a dostaneš se z toho. Teď sis sem došla pro uklidnění, které bude fungovat do příští noci, takže k ničemu.
Držím palce.
Ahoj. Trpim uz delsi dobu na uzkosti a hypochondrii, bylo to uz lepsi ale v posledni dobe jsem dost vystresovana a stalo se tohle. Byla jsem minuly tyden nemocna, dutiny a takovy tlak v hlave, coz je typicke, ze, na zacatku jsem mela strasne ztuhlou siji a pak asi typicke symptomy zacpanych dutin. Jen jednu noc jsem se snazila usnout a kdyz uz se to skoro podarilo zacalo mi tepat v uchu a pak se chvet v tom rytmu cele telo. Dostala jsem strasnou paniku, srce mi busilo, to znam, to je normalni u ataky. Jen co me vystrasilo bylo uz vleze jakoby jsem mela krec mozku, jakoby se stahoval a zase roztahoval, to je tezke popsat, mela jsem pocit, ze mam nejakou Epilepsii i kdyz nevim jaky to je pocit. Vstala jsem a zkousela to rozdychat, mela jsem cele telo jako hadrovou panenku. Fakt jsem se bala, ze to neprestane a vzbudila manzela kdyby neco. Sli jsme si vypit caj a po pul hodine to zmizelo. Uklidnila jsem se a spala dal. Vcera jsem zase citila tep ale uklidnila jsem se hned protoze to asi bude zanet stredniho ucha z rymy, kterou jeste mam. Jen porad mi to s tou hlavou nejde z hlavy. Musim uznat, ze mam v posledni dobe panicky strach z nadoru hlavy
Tak jestli si to telo nejak vsugerovava? Mohl by tohle delat nador???
Mela jsem i bloklou krcni pater, jsem cela ztuhla ze stresu… prosim, mel nekdo neco podobneho? Prosim neodsuzujte me, mam uz Termin u psychologa, vim, ze mam Problem. Dekuju