Stahy v hlavě a panická ataka

Anonymní
28.6.24 17:45

Stahy v hlave a panicka ataka

Ahoj. Trpim uz delsi dobu na uzkosti a hypochondrii, bylo to uz lepsi ale v posledni dobe jsem dost vystresovana a stalo se tohle. Byla jsem minuly tyden nemocna, dutiny a takovy tlak v hlave, coz je typicke, ze, na zacatku jsem mela strasne ztuhlou siji a pak asi typicke symptomy zacpanych dutin. Jen jednu noc jsem se snazila usnout a kdyz uz se to skoro podarilo zacalo mi tepat v uchu a pak se chvet v tom rytmu cele telo. Dostala jsem strasnou paniku, srce mi busilo, to znam, to je normalni u ataky. Jen co me vystrasilo bylo uz vleze jakoby jsem mela krec mozku, jakoby se stahoval a zase roztahoval, to je tezke popsat, mela jsem pocit, ze mam nejakou Epilepsii i kdyz nevim jaky to je pocit. Vstala jsem a zkousela to rozdychat, mela jsem cele telo jako hadrovou panenku. Fakt jsem se bala, ze to neprestane a vzbudila manzela kdyby neco. Sli jsme si vypit caj a po pul hodine to zmizelo. Uklidnila jsem se a spala dal. Vcera jsem zase citila tep ale uklidnila jsem se hned protoze to asi bude zanet stredniho ucha z rymy, kterou jeste mam. Jen porad mi to s tou hlavou nejde z hlavy. Musim uznat, ze mam v posledni dobe panicky strach z nadoru hlavy :? Tak jestli si to telo nejak vsugerovava? Mohl by tohle delat nador???
Mela jsem i bloklou krcni pater, jsem cela ztuhla ze stresu… prosim, mel nekdo neco podobneho? Prosim neodsuzujte me, mam uz Termin u psychologa, vim, ze mam Problem. Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65204
28.6.24 17:56

To vypadá na panickou ataku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.24 17:59

@vokishka ale az takove krece v hlave? Ja uz mela ruzne ataky ale tohle Fakt ne. Casto jsem googlila ale uz nic nehledam na netu, jen to zhorsuje protoze u kazdeho prdu najdete tumor a ty nejhorsi scenare :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.24 18:07

@vokishka a panickou ataku jsem mela to je jasne, jen jestli ty stahy v hlave nebylo neco jineho…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.24 21:54

Ataky vypadají různě. Základ je, že si dokážeš říct, jo to je tohle..a nevěnoval tomu pozornost, ono to pak přejde nebo ani nezačne.
Tam bohužel nejsi. Necháš se lapit a už jedeš nádor na mozku. To je pro uzkosti typické.
Na ataky trpis, protože se to tělo snaží něco říct- špatný styl života? moc stresu? Špatný vztah? Máš to rozkličovane? Máš strategii na zvládání atak a uzkostnych myšlenek?
Dát tomu nálepku ataky a neřešit nic, je k nicemu, musíš na tom začít makat a dostaneš se z toho. Teď sis sem došla pro uklidnění, které bude fungovat do příští noci, takže k ničemu.
Držím palce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová