Stále kamarádka?

184
10.10.16 18:07

Stále kamarádka?

Ahoj! :-)
Chtěla bych poprosit o radu.. V rychlosti: Mám kamarádku, s kterou se znám cca 12 let. Ale odstěhovala jsem se do jiného města před časem s přítelem. Dříve jsme se scházeli i denně, zavolali jsme si apod. Její přítel se kamarádil s mým přítelem, takže jsme byla taková čtyřka.
Jenže poslední 3 měsíce, mi sotva odepíše. Už mě nebaví se víc vnucovat, chtěla jsem proto vymyslet nějakou sms, která bude poslední. A když se ozve, tak paráda budeme se dál vídat, a když ne, tak už jí za to asi nestojím.. Nevím co přesně aby to nevypadalo blbě, ale nechci se nadále vtírat.
Za případné rady, děkuji! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35764
10.10.16 18:12

Co se zeptat na rovinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
10.10.16 18:15

@Nikocka Promiň, ale kolik ti je let? Prostě jí zavolej a na rovinu se jí zeptej, co se děje. Tím se určitě neztrapníš a ani nebudeš vlezlá. To je přece normální komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
10.10.16 18:22

Holt jsou nekteri lide takovi…mam taky nejake kamaradky, kdy se odtehovaly, sly do jine prace a postupne ten kontakt ochladl, neni to podle me nic osobniho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
10.10.16 18:33

Není to ta starší učitelka?

• Citovat
  • Upravit
597
10.10.16 18:35

Ahoj, záleží, co myslíš tím, že sotva odepíše. Přijde mi normální, že váš kontakt omezil. Mám něco podobného, ale obráceně - kamarádka se odstěhovala do jiného města a v podstatě taky místo večerního sezení u pc a psaní si s ní radši zajdu s někým jiným ven. S tím musíš při přestěhování počítat. Zas úplně bych kvůli tomu kamarádství nezahazovala a nedělala bych žádné scény typu když mi neodepíše, tak se o mě nezajímá. Ber to tak, že se uvidíte nebo si napíšete jen jednou za čas a mezitím si hledej nové kamarády v novém městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
10.10.16 18:38

Bych se vykaslala na posledni sms… bud se ozve ona casem, nebo ne… jeste muzes nejakou chvili zkouset psat k novymu roku a narozkam, jestli chces mit dobrej pocit, zes to neodpiskala ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.10.16 18:46

@Nikocka proč to chceš tak hrotit?
Mám kamarádky, se kterými si napíšeme nebo zavoláme párkrát do roka, ale pořád jsme kamarádky… jak má člověk děti, přestěhuje se jinam, chodí do práce nebo má třeba novou lásku, tak je méně času na společná setkávání, ale to přece neznamená konec kamarádství… potřebuješ mít potvrzené, že jste pořád kamarádky a máš tabulku, kde si odškrtáváš, na kolik procent smsek máte splněno, kolik procent ze vzájemných návštěv máte odnávštěvováno a pokud to klesne pod stanovený limit, tak si ji prostě z kamarádek škrtáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
11.10.16 14:04
@Nikocka píše:
Ahoj! :-)
Chtěla bych poprosit o radu.. V rychlosti: Mám kamarádku, s kterou se znám cca 12 let. Ale odstěhovala jsem se do jiného města před časem s přítelem. Dříve jsme se scházeli i denně, zavolali jsme si apod. Její přítel se kamarádil s mým přítelem, takže jsme byla taková čtyřka.
Jenže poslední 3 měsíce, mi sotva odepíše. Už mě nebaví se víc vnucovat, chtěla jsem proto vymyslet nějakou sms, která bude poslední. A když se ozve, tak paráda budeme se dál vídat, a když ne, tak už jí za to asi nestojím.. Nevím co přesně aby to nevypadalo blbě, ale nechci se nadále vtírat.
Za případné rady, děkuji! :-)

Kamarádů a známých můžeme mít mraky, ale opravdových přátel je málo. Nehrotila bych to. Taky mám pár kamarádek z dětství, se kterými se potkám jednou za uherák.
Když se potkáme, pokecáme o životě, a zase jde každá svojí cestou. To je prostě život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová