Stálé špinění v 11. tt

8
21.6.24 08:59

stále spineni v 11 tt

Ahoj holky, chci se zeptat minulý týden v 10 tt jsem začala slabé špinit, spíš to jde videt jen když se utru, takový jak kdyby vlásky. V sobotu jsem byla na pohotovosti, všechno by mělo být v pořádku, i žádný hematom na utz nebyl.Ma otázka zní, proč tedy stále spinim? nyní jsem už v 11 tt
Kdyby už bylo něco špatně, tak by se to na tom utz zjistilo? na kontrolu jdu za 5 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11846
21.6.24 09:29

A neříkali ze bys měla níže položenou placentu? Jinak někdy se na příčinu nepřijde…prostě jak je vše prokrvené (čípek, pochva, celá děloha tak se může stát že nějaká kapka prosakne. Někdo takhle špiní celé těhotenství…můžeš zkusit Ascorutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.6.24 09:42

@Vladusxx nic neříkali, jen, že žádný hematom nevidí a ani žádné krvácení, jen zbytky po progesteronu besins, který beru od 6 TT.Jen,že mimi podle nich odpovídalo 9+4 u mě gyndarky by to bylo už 10tt ale to snad je ok, každý to může změřit jinak.
Ani neřekli klidový rezim, jen, že je to vždy do 12 TT buď a nebo, ale že zatím je vše v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
21.6.24 10:15

9+4 je 10 týden ;) jak říkám může krev prostě jen prosakovat tou sliznici jak je prokrvená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.6.24 12:18

@Vladusxx děkuji,budu musím doufat, že je vse v pořádku🍀v únoru jsem prošla ZT bez nutnosti revize, prošla jedna menstruace a znovu jsem otěhotněla, tak jsem ze všeho vyjukana😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí