Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím, nevyzná se někdo v určení pohlaví na 1. screeningu? Má dr. vyloženě říkala, že to vidět lze, ale říct mi to nemůže, má to zakázané od hlavního doktors, že odhad v tomto týdnu může být chybný. I přesto mi to ale vrtá hlavou. ![]()
Co myslíte, kluk nebo holka? Utz z 13+1. 😍
Pokud je pohlavní hrbolek to, co si myslím ( ta fotka bohužel není úplně dobrá) tak je to holčička. Ale ber to samozřejmě s rezervou….
@Janli Je to totiž z videa, ořízlé o nějaké osobní info, no lépe se mi to nepodařilo, nicméně pohlavní hrbolek to je, tím jsem si jistá. Děkuji!
Já tam tedy taky vidím holčičku ☺️
Ale přesně, ber to s rezervou. Ono co si budem, kolikkrat se stalo, že celý těhotenství všichni říkají je to něco a na porodním sále zjistit, že máš pokoj vymalovaný špatnou barvou 😅
@walkie píše: Více
Ono je to jednoduchý, když je hrbolek rovnoběžně s páteří, je to holčička, pokud jakoby trčí nahoru a s páteří svírá ostrý úhel, je to chlapec. Na videu to zkus najít. Jinak opravdu jakžtakž jistota to je v 20tt.
@Barevné klubíčko Jasně, beru to s rezervou, nicméně po 2 klucích se mi holčičce stejně moc nechce věřit. 😅 A samozřejmě bych brala i dalšího kluka do party!
Tak jsem se zeptala na Modrém koníkovi pana doktora a prý spíš kluk. Nevím, ale možná to přičítám i tomu, že na fotce je ten displej natočený a tím působí hrbolek víc nahoru.
No každopádně těžko říct zkrátka. Vyšlo vám někomu pohlaví z 1. screeningu? Nebo je to fakt hádání z věštecké koule?
Ty a to je fakt tak těžké vydržet těch pár týdnů do dalšího screeningu?
stejně, ať je tam, co je tam, už se to nezmění
Chápu, že o dalšího kluka asi nestojíš a chceš si tu přečíst, že máš ještě naději na holčičku
Za mě tam naděje pořád je, ale musíš prostě vydržet…
@Barevné klubíčko Planých diskusí je tu mraky.
myslím, že tento portál je zejména o nich. Toho doktora jsem se ptala ve stejnou chvíli jako jsem psala sem a pro zajímavost jsem chtěla přidat druhý pohled, když tu všichni hádají děvče. Ve finále je pohlaví jedno a tohle je spíš taková zajímavá kovbojka, ani v nejmenším bych netvrdila, že o kluka nestojím, nejsem tenhle typ.
Aha, tak to chápu
Já tam teda taky vidím holčičku.. Tak to jsem sama zvědavá, kdo se trefil ![]()