Stále spinká

15
8.9.11 20:50

Stále spinká

Nazdárek, mám dotaz. Máme 3,5 měsíční holčičku, která byla přes den vcelku čilá naspala mi tak 0,5 hodinky dopoledne a cca 3 hodinky odpoledne a 9-10 hodin přes noc a mezitím si chtěla hrát, dívat se okolo, povídat si apod. (nikdy toho přes den moc nenaspala). Ovšem teď dva dny, co je u nás stále pod mrakem a prší, spí a spí a spí. Vydrží bít čilá sotva hodinku mezi kojením a pak vyžaduje uložit ke spánku. Chová se jako by byla přetažená. Teplotu nemá a v noci taky zatím spinká. Nerada bych něco opomenula. Jsou vaše děti taky více unavené? Je to běžné, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
8.9.11 21:03

Bud v klidu, to je tim pocasim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
8.9.11 21:03

Naše malá byla spavá vždycky,ale teď poslední dobou,byla často vzhůru,ale dneska jak se ochladilo venku,tak vyžaduje více spánek,v noci spala 12h místo 10,dopoledne si taky pospala i venku,odpoledne to samé a šla spát zase v šest večer,taky se asi víc unavila,už začla víc pást koníky,víc blbneme,takže jí to víc unavuje :-D Ono vem si sebe,taky kdybys mohla si na chvíli lehneš a zachumláš do peřin. Myslím,že je to i u vaší malé ok,prostě změna počasí dělá své :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.9.11 21:10

Jéééééé, díky. No já doufám, že je to tím počasím. To víš, že bych se zavrtala do peřin, ale nějak mi to od narození malé přijde jako plýtvání času, který se dá využít i jinak. Ona Elinka nám taky trochu hůř papká oproti jiným dětem, i když je to stále v normě, ale prostě víc si všímám kdejaké změny. :-D No, prostě první mazlíček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
8.9.11 21:37

eluš a jak vypadá to, když vyžaduje uložit ke spánku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.9.11 21:47

Moje Adelka je tedy vetsi,ale delala to i jako mala.Jakmile se ochladilo a bylo „spave“ pocasi,tak spala a spala.Hold se mrnouskum spi dobre.Naopak ve vedrech mi ne a ne zabrat a byla mrzuta.
Pokud je v pohode,bez teplot a hrava.Tak bych asi neresila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
8.9.11 21:48

takové dítě bych potřeboval, já s tím uspáváním pořád bojuju … :zed: před den, večer, no děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.9.11 21:48

Začne kňourat, ne přímo brečet, mne si ručičkama obličej kolem očiček a nosánku, dám ji dudlík, který si třikrát potáhne a než zaklapne očička ještě ho většinou stihne vyhodit z pusiny. A takhle se to opakuje, ať děláme co děláme, ať si hrajeme nebo se chová atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.9.11 21:51

no já jsem hlavně nevěděla, jestli může být takhle mělé dítě ovlivněné ospalým počasím. Ve vedrech, tak ne a ne usnout a je protivná, to jsem si zvykla, ale teprve teď jsme zažily pravý opak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
9.9.11 20:51

zlaté dítě !!!tohle muj kluk neumí, unavený až hruza,ale usnout ne a ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.14 17:20

Maminky mam dotaz je nam 10 dni a stale spinkame? Je to normalni? Je to me druhe, ale k prvniho to bylo uplne jine, furt brecel.Mala je strasne hodna jen mam strach aby nebylo neco spatne, na kojeni pres den obcas budime v noci spime krasne.,mate nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí