Stále studené ruce a nohy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7858
26.1.10 10:04

Theo to mi povidej,nelitat tu kolem mě Kuba tak se do vany taky okamžitě naložim,takže mě aspon trochu zahřívá vařeni oběda.
Manžel mi říká že mam malo pohybu,ale to bych teda s dvěma dětmi neřekla,někdy mam pocit že se přes den nezastavim.

To Ginko jsem brala,řekla bych že prvnich pár dni jsem se i potila,ale pak jako by to přestavalo pusobit,já to teda brala ještě z duvodu neustaleho šumu v ušich,což je fakt na palici,pišou tam že se to má brat dlohodobě,jenže jsem u toho dlouho nevydržela,jsem na to hrozná,ale zase se do toho dám,snad vydržim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
26.1.10 10:11

Ahoj,přidávám se do klubu zmrzlotin,mě nejvíc pomáhá práce v domácnosti :mrgreen: ,ale jak si sednu tak mrznu..Manžel doma chodí v trenkách a tričku,já tričko svetr tepláky ponožky a je mi zima.Nemusí to nutně být nízkým tlakem,já mám většinou normální,ale spíš špatným krevním oběhem :wink:
Heslo dne UŽ ABY BYLO JARO !!!! :kytka:

Jo o tom Ginko jsem taky přemýšlela,ale teď už se na to vybodnu,když je to jaro za dveřma :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
26.1.10 10:16

Ta ginko biloba je i v čajích. Manžel si je koupil, když měl zkouškový a jelikož jich docela dost zbylo, pila jsem ho místo černého čaje. Docela to pomohlo, fakt jsem nebyla tak zmrzlá. Jinak u mě se v kritickém případě osvědčil svařák, ale jelikož jsem poslední 4 roky těhotná nebo kojím, tak si ho moc neužiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.1.10 10:23
teereka píše:
Ahoj, to se k vám taky přidám!!! Už má manžel ze mě vždycky srandu!!! Já permanentně zmrzlá!!! a jemu pořád horko!!! A co s tím??? Počkat na jaro!!! :-D

Jsem na tom úplně stejně! :think:
A nejhorší je,že ledový ruce má i naše Eliška,od narození.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
26.1.10 10:24

levi-joooo svařák je supr,o vánočních svátcích jsem ho pila jak divá a taky se furt hihňala :lol:
mě leze alko rychle do hlavy a jsem pak rozchlamaná :lol:
Vaření je supr,to fakt zahřívá a což teprv,když se peče v troubě,to se někdy i zpotím :-D :-D :-D
Na Ginko už asi taky kašlu,se ta zima ale táák vleče,jaro léto je vždy tak rychle pryč a zima je nekonečná :zed: :zed: :zed:
Adel .přesně tak-at už je tu jarooooooooooooo :dance: :dance: :dance: slunko už mi chybí,mám zimní depku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
26.1.10 11:28

Barbanku já bych s tebou snad i měnila i když věřim že je to taky nepřijemný.
V praci jedna ženská je na tom stejně,zimni bundu ani nemá,má jen nepromokavou šusťákovku a v zimě ji pod ni stači triko s dlouhým rukávem,jen při mrazech pod -10st si pod ní bere svetr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.1.10 11:33

Také jsem na tom byla podobně - šlo ale spíš o zatopení v ložnici - přítel chtěl zimu a já knourala a strkala mu jako důkaz ty ledový fajfky pod deku..V těhotenství se to enormě změnilo - furt jsem luftovala a chodila bosa i v zimě po dlažbě. :cert: .Prostě těhotenský pocení..To stále trvá, takže zimomřivost je pryč. :srdce:
Jen chci napsat, že na toto trpí má mamka - pořád ledové ruce a je to bohužel jeden z příznaků špatně fungující štítné žlázy, není to jen o tom, že je člověk zimomřivý..Ginko jí moc nezabralo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.1.10 14:08

:lol: :lol: :lol: Taky jsem zmrzlina a pod většinu vašich příspěvků bych se mohla podepsat. :wink: Mně pomáhá pohyb - stačí 20 dřepů a je mi líp. Co naopak stav zhoršuje je únava a nevyspání, což je u mě už 2 roky téměř permanentní stav :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
26.1.10 14:42
Adel32 píše:
Jo o tom Ginko jsem taky přemýšlela,ale teď už se na to vybodnu,když je to jaro za dveřma :-D :wink:

Páni! To je ale třeskutej optimismus! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.10 14:51

Holky zdravím! Zpomalený krevní oběh v jehož důsledku jsou studený ruce a nohy = typický příznak hypofunkce štítné žlázy. my to máme v rodině :-( mně pomohlo doplnit jód a produkty firmy FLP, ségra ta prostě bere umělý hormony..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
26.1.10 22:29

Ahoj holky, tak ja taky trpela na studene ruce a nohy a casto mi byla i celkove zima. Lidi mi vzdycky rikali ze mam spatne prokrvovani. Hodne mi to tenkrat vadilo.Kazdy mel pripominky kdyz jsem nekomu podala ruku, tak mi hned bylo receno ze mam vic jist.I meho byvale pritele to tenkrat hodne rozcilovalo. Trpela jsem na to asi tak do mych 25ti let a pak jsem zacala cvicit yogu a vyrazne se to zlepsilo. Uz pres 10 let mam pokoj. Mozna ze to neni jenom yogou, hodne jsem i tancovala a delala aerobic a je pravda ze cvicenim se ta krev rozproudi. A taky u te yogy jsem delala dechova cviceni, coz ma pry velmi dobry vliv na krevni obeh. No a ted je to docela naopak, ze mi je dost casto i horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
27.1.10 12:02

ahoj holky,tak dnes je mi pořád teplo-luxuju,vařím,navíc máme jasno a sluníčko mi svítí ko kuchyně a obýváku,takže parááádaaaaa :palec: konečněěěěě :dance: :dance: :dance: tak snad to vydrží celý den!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
29.1.10 12:19

:think: Ahoj holky, moje máma měla dycky studený nohy a ruce a to i v létě. Taky jsem dycky vyváděla, když na mě šahala studenýma rukama. Máma má nízký tlak a tak začla kafovat, ale když už jsem pak byla větší(základka), tak už těch kafí bylo moc a i s těma panákama to začla sem tam přehánět a vymlouvala se na tlak…horší bylo, že se z ni pak stala alkoholička. S těma kafema je to už lepší…to se mi pak v pubertě podařilo ji od toho zrazovat, ale ten alkáč byl častější a výmluva, že byla u doktorky a ta ji prý řekla, že si má dát panáka na tlak.. :roll: :oops: No je to blbý příběh, ale událo se v něm spousta ošklivějšív situací. Jen chci říct, aby se ten panáček nestal samozřejmostí…zpátky je cesta klikatá a málo kdo si uvědomí, že tím ubližuje svým blízkým. Moje máma si to neuvědomila do teď a to je mi skoro 20 :-(
Rozhodně chápu váš problém…já mám úplný opak. Jako malá jsem tím trpěla furt. Byla jsem rozpálená, i když jsem byla oblíknutá jako statní a pokojová teplota byla normální, ale často mi při tehlěch stavech tekla krev z nosu. Nebylo to nic vážného. A ten tlak…mám ho taky nižší. Tak to berte s rezervou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kammilla
28.2.10 21:38

Bioaktivní Biloba

Ahoj,
na tohle je fakt skvěla Ginkgo Biloba. Kupuju si v lékárně Bioaktivní Bilobu, je sice dražší, ale kvalitní. Doporučila mi jí lékárnice, že je nejlepší… Měla jsem vždycky ledové ruce a nohy, spala jsem v ponožkách a kolikrát jsem kvůli studeným nohám nemohla usnout, dokud jsem se nezahřála.

• Citovat
  • Upravit
1030
1.3.10 12:23

začíná pomalinku jaro,tak už nám všem bude teploučko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat