Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,
mám problém,že mám neustále studené ruce a nohy.Nejhorší je to asi večer,když se nehýbu a sednu si k pc nebo tv.To se dá do mě zima.
A to bydlíme v paneláku,takže teplo tu je.I v noci spím v ponožkách.
Máte to některá taky tak?A co s tím? ![]()
Mám to taky a jsem z toho zoufalá, úplně ruce zmrzlý na kost a to pořád, neustále si je namáčím do teplé vody, ale nic nepomáhá, když tak jen na chvilku ![]()
ahoj,ty jsi můj člověk
mrznu od listopadu do března a už toužím po jaru,kdy to přejde.
Spím taky v ponožkách,holky řvou,když jim pomáhám oblíkat,že jsem studená,nohy mám ted v ponožkách plus teplé háčkované bačkory a ještě nacpané v cuklích ![]()
Máme tu 20 stupnu a pro mě je ideál aspon 22,manžel naopak-chodí furt v trenkách,bez ponožek
,jen v cuklích-nechápu,bych umrzla a pořád je mu doma hic ![]()
Jsme četla,že lidi,co mají nízký tlak,tak mívají studené ruce a nohy a já nízký tlak mám odjakživa,navíc manžel říká,že je to proto,že jsem štíhlá,nehřejí mě tuky-tak nevím,to je asi blbost.
A máš to tak každou zimu?já bohužel jo
vůbec nesnáším zimu,sníh,miluju jaro,léto,teplo,horko…
Už aby tu bylo ![]()
Znám, od řijna pravidelně nasazuju druhý ponožky. Taky to mám od nízkýho tlaku. Dej si kafe nebo panáka, nebo si zacvič. Nic jinýho na nízkej tlak nejni.
Jo to už mám vyzkoušený
kafe mám tak 3 denně a panáka večer a k telce,přes den jen když přijde kámoška-v lednici mám becherovku ![]()
A cvičit nééééééééééé,to radši vyluxuju nebo tak
ale za ty roky jsem si už zvykla,no co jiného že?naštěstí to není žádná tragéda,jsem ráda
že je nás víc zmrzlíků ![]()
Taky mívám někdy studené ruce,nohy i nos.Mám ale srdeční vadu,tak asi od toho..
Tak to by bylo, kdybych tu chyběla ![]()
Neustále mám ledové nohy. Ruce ani tak né, ale ty nohy jsou fakt hrůza. Doma máme tak kolem 23,5 - 25 stupňů, ale stejně mám ledové nohy. Večer máme nastavenou teplotu na 20 stupňů a jsem zabalená v pyžamu a v takových těch měkoučkých ponožkách na spaní. Přítel spí nahý a je mu strašné vedro
Musím chodit v papučích všude a na návštěvách trpím, protože mě je všude zima.
Nízký tlak mám, to je pravda ![]()
Zatím jsem nenašla řešení mého problému, ale v práci celkem trpím a tak jsem připravena koupit si tu vyhřívanou botu. Tu si pak budu nosit všude sebou
I na návštěvy ![]()
Ahojky,taky muj připad,klepu se zimou od listopadu do jara
tyhle mrazy venku mě zabijeji,doma si musim dat koupel abych rozmrzla,s manžou se hádáme,páč já věčně přidávám topení on zase ubírá,jinak doma je „prý teplo“
![]()
Tlak má naprosto normalni tak netušim z čeho to je ![]()
myšánku,o ginko bilobě jsem taky slyšela,ale já na to polykání vitamínů nejsem,ale kdyby to fakt měl někdo vyzkoušené,bych zkusila.
No i ted mrznu,půjdu něco dělat..brrrrr
ježíííš,spí nahý!!!!!to máš dobré,tě může zahřát ![]()
o vyhřívané botě jsem taky uvažovala,ale škoda,že se s ní nedá chodit-je to ta vcelku ,musíš u toho sedět ne? ![]()
Já to vidím tak,že pokud se neodstěhuju někam hooodně na jih,tak mrznout budu každou zimu ![]()
Mišáček píše:
Ahojky,taky muj připad,klepu se zimou od listopadu do jaratyhle mrazy venku mě zabijeji,doma si musim dat koupel abych rozmrzla,s manžou se hádáme,páč já věčně přidávám topení on zase ubírá,jinak doma je „prý teplo“
![]()
Tlak má naprosto normalni tak netušim z čeho to je
joooo,horká vana,jediná mě zahřeje,si ji dopřávám téměř denně,nejradši bych do ní vlezla i ted,ale mám tu Valinku a vařit oběd musím,tak později,až se vrátí Viki ze školy,tam skočím ![]()
Ahoj, to se k vám taky přidám!!! Už má manžel ze mě vždycky srandu!!! Já permanentně zmrzlá!!! a jemu pořád horko!!! A co s tím??? Počkat na jaro!!! ![]()
Nelusko taky to mam takhle,ja nosim ponozky i v lete a dokonce v nich usinam,zadnou radu na to nemam,ruce mam jak led ze si je obcas davam na topeni abych se zahrala.
Teereka-tak to je jediné,co zabírá asi na všechny ![]()
musíme vydržet!!!!!!!
![]()
Jé já mám skoro opačnej problém, pořád je mi horko, venku mám pod bundou jen lehký tričko a až teď co jsou ty velký mrazy jsem se v tý bundě přestala potit. Zimní boty jsem letos (a vlastně už pár let) ještě nevytáhla..
Léto moc nemusím, tedy ty tropický horka, jsem nepoužitelná…
Nepřidám se k vám do klubu, ale tím, že jsem na druhým konci, chápu, že je to pro vás problém, stejně jak pro mě… ![]()
Příspěvek upraven 26.01.10 v 10:01
Jé,to jsem ráda,že v tom nejsem sama.Mám to jen přes zimu.Hrozně se těším na jaro a léto.Ale někde pryč z paneláku,tady je zase v létě vedro.Bydlíme až u střechy.
Ale stejně radši vedro než zima.
A teď jsou takové mrazy,nevím jak to přežiju.
Jdu si udělat kafe a večer si dám to vínečko. ![]()