Stále studené ruce a nohy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
102
26.1.10 09:06

Stále studené ruce a nohy

Ahoj,
mám problém,že mám neustále studené ruce a nohy.Nejhorší je to asi večer,když se nehýbu a sednu si k pc nebo tv.To se dá do mě zima. :-( A to bydlíme v paneláku,takže teplo tu je.I v noci spím v ponožkách.
Máte to některá taky tak?A co s tím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.1.10 09:15

Mám to taky a jsem z toho zoufalá, úplně ruce zmrzlý na kost a to pořád, neustále si je namáčím do teplé vody, ale nic nepomáhá, když tak jen na chvilku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
26.1.10 09:18

ahoj,ty jsi můj člověk :hug: mrznu od listopadu do března a už toužím po jaru,kdy to přejde.
Spím taky v ponožkách,holky řvou,když jim pomáhám oblíkat,že jsem studená,nohy mám ted v ponožkách plus teplé háčkované bačkory a ještě nacpané v cuklích :-D
Máme tu 20 stupnu a pro mě je ideál aspon 22,manžel naopak-chodí furt v trenkách,bez ponožek 8-o ,jen v cuklích-nechápu,bych umrzla a pořád je mu doma hic :mrgreen:
Jsme četla,že lidi,co mají nízký tlak,tak mívají studené ruce a nohy a já nízký tlak mám odjakživa,navíc manžel říká,že je to proto,že jsem štíhlá,nehřejí mě tuky-tak nevím,to je asi blbost.
A máš to tak každou zimu?já bohužel jo :-? vůbec nesnáším zimu,sníh,miluju jaro,léto,teplo,horko…
Už aby tu bylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
26.1.10 09:29

Znám, od řijna pravidelně nasazuju druhý ponožky. Taky to mám od nízkýho tlaku. Dej si kafe nebo panáka, nebo si zacvič. Nic jinýho na nízkej tlak nejni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
26.1.10 09:34

Jo to už mám vyzkoušený :mrgreen: kafe mám tak 3 denně a panáka večer a k telce,přes den jen když přijde kámoška-v lednici mám becherovku :oops:
A cvičit nééééééééééé,to radši vyluxuju nebo tak :lol: :lol: ale za ty roky jsem si už zvykla,no co jiného že?naštěstí to není žádná tragéda,jsem ráda :wink: že je nás víc zmrzlíků :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44178
26.1.10 09:35

Taky mívám někdy studené ruce,nohy i nos.Mám ale srdeční vadu,tak asi od toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
26.1.10 09:39

Tak to by bylo, kdybych tu chyběla :lol:
Neustále mám ledové nohy. Ruce ani tak né, ale ty nohy jsou fakt hrůza. Doma máme tak kolem 23,5 - 25 stupňů, ale stejně mám ledové nohy. Večer máme nastavenou teplotu na 20 stupňů a jsem zabalená v pyžamu a v takových těch měkoučkých ponožkách na spaní. Přítel spí nahý a je mu strašné vedro :lol: Musím chodit v papučích všude a na návštěvách trpím, protože mě je všude zima.
Nízký tlak mám, to je pravda :think:
Zatím jsem nenašla řešení mého problému, ale v práci celkem trpím a tak jsem připravena koupit si tu vyhřívanou botu. Tu si pak budu nosit všude sebou :lol: I na návštěvy :-D

• Prý pomáhá Ginko Biloba, ale vyzkoušené to nemám…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
26.1.10 09:42

Ahojky,taky muj připad,klepu se zimou od listopadu do jara :mrgreen: tyhle mrazy venku mě zabijeji,doma si musim dat koupel abych rozmrzla,s manžou se hádáme,páč já věčně přidávám topení on zase ubírá,jinak doma je „prý teplo“ :lol: :mrgreen:
Tlak má naprosto normalni tak netušim z čeho to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
26.1.10 09:44

myšánku,o ginko bilobě jsem taky slyšela,ale já na to polykání vitamínů nejsem,ale kdyby to fakt měl někdo vyzkoušené,bych zkusila.
No i ted mrznu,půjdu něco dělat..brrrrr
ježíííš,spí nahý!!!!!to máš dobré,tě může zahřát :lol:
o vyhřívané botě jsem taky uvažovala,ale škoda,že se s ní nedá chodit-je to ta vcelku ,musíš u toho sedět ne? :think:
Já to vidím tak,že pokud se neodstěhuju někam hooodně na jih,tak mrznout budu každou zimu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
26.1.10 09:46
Mišáček píše:
Ahojky,taky muj připad,klepu se zimou od listopadu do jara :mrgreen: tyhle mrazy venku mě zabijeji,doma si musim dat koupel abych rozmrzla,s manžou se hádáme,páč já věčně přidávám topení on zase ubírá,jinak doma je „prý teplo“ :lol: :mrgreen:
Tlak má naprosto normalni tak netušim z čeho to je :think:

joooo,horká vana,jediná mě zahřeje,si ji dopřávám téměř denně,nejradši bych do ní vlezla i ted,ale mám tu Valinku a vařit oběd musím,tak později,až se vrátí Viki ze školy,tam skočím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
26.1.10 09:55

Ahoj, to se k vám taky přidám!!! Už má manžel ze mě vždycky srandu!!! Já permanentně zmrzlá!!! a jemu pořád horko!!! A co s tím??? Počkat na jaro!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.1.10 09:57

Nelusko taky to mam takhle,ja nosim ponozky i v lete a dokonce v nich usinam,zadnou radu na to nemam,ruce mam jak led ze si je obcas davam na topeni abych se zahrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
26.1.10 09:58

Teereka-tak to je jediné,co zabírá asi na všechny :palec:
musíme vydržet!!!!!!!
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
26.1.10 10:00

Jé já mám skoro opačnej problém, pořád je mi horko, venku mám pod bundou jen lehký tričko a až teď co jsou ty velký mrazy jsem se v tý bundě přestala potit. Zimní boty jsem letos (a vlastně už pár let) ještě nevytáhla..
Léto moc nemusím, tedy ty tropický horka, jsem nepoužitelná…
Nepřidám se k vám do klubu, ale tím, že jsem na druhým konci, chápu, že je to pro vás problém, stejně jak pro mě… :think:

Příspěvek upraven 26.01.10 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
26.1.10 10:01

Jé,to jsem ráda,že v tom nejsem sama.Mám to jen přes zimu.Hrozně se těším na jaro a léto.Ale někde pryč z paneláku,tady je zase v létě vedro.Bydlíme až u střechy. :-( Ale stejně radši vedro než zima.
A teď jsou takové mrazy,nevím jak to přežiju.
Jdu si udělat kafe a večer si dám to vínečko. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast