Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahojky holky, moc prosím o radu, dneska jsem si já trdlo donesla z lékárny omylem staphysagrii 9 místo 15, kterou mám doporučenou od homeopatky. Je to moc velký problém? Nebo stačí upravit dávkování?
Tu 15 beru 10 kuliček 1× týdně, v případě, že mně nebude dobře, tak mám předepsáno 5 kuliček až 3× denně.
Moc děkuji.
Alte
Alte,
vetsinou neni moc rozdil mezi 5 a 9, 15 je tochu silnejsi, ale v za:,–(e plati pravidlo, ze pokud je lek spravny, tak zabere v jakkekoliv potenci (teda urcite u techto slabsich potenci). Klidne si myslim, ze ta 9 bude stacit, ale nemuzu radit, kdyz nevim na co to beres a jak dlouho.
Trochu se mi nezda proc beres 10 kulicek 1× tydne ? To jako 10 jednorazove nebo 10×1 kulicku behem tydne ???
Informace, kterou potrebujes z leku dostat do organismu je v kazde kulicce stejna, to znamena ze staci jedna kulicka (ja osobne rodine davam 2, abych neplytvala a klientum davam 4 aby meli pocit, ze maji aspon neco v puse) Kdyz chces vedet jestli je bonbon sladky, tak vycucas jen jeden a ne 10 (ja teda snim pytlik medvidku, ktere predtim seberu detem, aby se jim nezkazily zuby, ale to jsme zase nekde jinde
)
Pokud bys potrebovala poradit nejak vic tak posli sz, me osobne se to davkovani moc nezda, ale kazdy homeopat ma sve metody.
Bubina
Ahojky Bubino - moc děkuji za odpověď. Zítra se ještě ozvu, dneska děcka zlobí jak čerti
.
Pěkný večer přeje Alte