Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Marie, Anna, Magdalena, Kristina, Karolína, Gabriela, Josef, |Vojtěch, Jan, Přemysl, Anastázie, Valentýna, Dobromila…
@summersun píše:
A za holčičí je mi moc sympatické Josefína. A babi je Jarmilka
Jarmilka a Ludmilka by bylo krásný pro dvojčátka
![]()
@pe-terka píše:
Já bych zrovna řekla, že ted zažívají obrodu. Aspon některá. Antonín, František, Rozálie, Matěj, Anastázie…Věčná je Terezie, ta je oblíbená už věky
Kdyz cekala sestrenka dite a rikala nasi babi, ze zvazuje jmeno Tereza, rekla ji babi, ze to ona by nedela, ze za ni se tak jmenovaly jen stare babky ![]()
Já mám kolem sebe mezi přáteli a příbuznými (když počítám jen děti do šesti let věku): Františka, Toníka, Vašíka, Ludmilku, Haničku, Karličku a Oldříška. Kdybychom měli nedopatřením třetí dítě a byl to kluk, dala bych toho Oldřicha - hezké a vznešené pro dospělého chlapa v základní podobě, Olda je neutrální pro dítě i dospěláka, a malý Oldík nebo Oldříšek se mi taky moc líbí.
Jo a švagrová naposledy v porodnici měla na pokoji holčičku Martu, to jsem taky neslyšela ani nepamatuju.
Prosím anonym, když už jmenuju děti svých přátel tady.
V rodině máme Magdalenu, Hanu, Václava, Františka, Vladimíra, Janu, Jana, Věnceslavu, Markétu. Syn je Jáchym, druhé bude buď Julie nebo Jonáš ![]()
@Anonymní píše:
Já mám kolem sebe mezi přáteli a příbuznými (když počítám jen děti do šesti let věku): Františka, Toníka, Vašíka, Ludmilku, Haničku, Karličku a Oldříška. Kdybychom měli nedopatřením třetí dítě a byl to kluk, dala bych toho Oldřicha - hezké a vznešené pro dospělého chlapa v základní podobě, Olda je neutrální pro dítě i dospěláka, a malý Oldík nebo Oldříšek se mi taky moc líbí.
Jo a švagrová naposledy v porodnici měla na pokoji holčičku Martu, to jsem taky neslyšela ani nepamatuju.
Prosím anonym, když už jmenuju děti svých přátel tady.
Karla, Karlička to je taky pěkný jméno. I ta Ludmilka jak sem už psala. A Marta, Martička se už skoro nedává. Škoda.
@Kristyna.Vechtova super! My mame Jonase a druhy syn by byl Jachym ![]()
Oldřich, Zdeněk, Ludmila, Mikuláš, Zuzana, Irena, Květoslava, Jarmila, Rostislav, Milan, Josef, Filoména, Cyril, Františka, Alice. Naděžda, Alena, Marie
Příspěvek upraven 25.02.18 v 20:18
My jsme sourozenci Milena, Katerina a Antonin. Moje netere jsou Josefina a Hana.