Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alialiali píše:
Líbí se vám Krajčo?? Já ho nemůžu ani vidět:(( je mi tak strašně nesympaticky a dnes se mi nelíbilo ani jak tančil…takový prestarly diblik co se stylyzuje do Haryho Stylese
. Zato Dominik Vodička to je krásný chlap a jak tanci!!! Být tou Darjou tak se zabouchnu
Antipatie ke Krajčovi jsou tady hlavní téma
Dominik Vodička je týpek ![]()
@alialiali píše:
Líbí se vám Krajčo?? Já ho nemůžu ani vidět:(( je mi tak strašně nesympaticky a dnes se mi nelíbilo ani jak tančil…takový prestarly diblik co se stylyzuje do Haryho Stylese
. Zato Dominik Vodička to je krásný chlap a jak tanci!!! Být tou Darjou tak se zabouchnu
V nasem vlakne se skoro nikomu nelibi.
Ze @ jednoslunicko? ![]()
@Venett píše:
A vy ne?
V životě jsem placenou SMS neposlala. ![]()
@willandraify píše:
V nasem vlakne se skoro nikomu nelibi.Ze @ jednoslunicko?
Ano prosim ![]()
Jsem ráda, že postoupil Maršálek a tím pádem vysmahne nejspíš Chýlková
@Sonmi píše:
V životě jsem placenou SMS neposlala.
Tak začni, Krajčo postoupil ![]()
@bjetuschka píše:
Antipatie ke Krajčovi jsou tady hlavní témaDominik Vodička je týpek
Mne se libi ten tanečník Martin Prágr od Kubelkové, dneska v tý vestě ma krasne vyrysovany svaly na rukou, tak akorat…. ![]()
@Hanka1 píše:
Mne se libi ten tanečník Martin Prágr od Kubelkové, dneska v tý vestě ma krasne vyrysovany svaly na rukou, tak akorat….
Já ho taky očumovala, navíc má takový výraz frajírka, mně se to líbí, no
![]()
@Hanka1 píše:
Mne se libi ten tanečník Martin Prágr od Kubelkové, dneska v tý vestě ma krasne vyrysovany svaly na rukou, tak akorat….
Taky jsem si vsimla.
![]()
@Hanka1 píše:
Mi se líbí Mazůch ![]()
Chýlkové je mi líto, ale je to třída baba, vyzdvihla Tománkovu péči a snahu
![]()