Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem zvědavá jaké tance tam budou nově, jestli to totiž dobře chápu- je o dva páry víc, takže dva večery tanců navíc, že??
@Hanulínek píše:
Musím říct, že Terezce to moc slušelo a nezdá se Vám nějaká pohublá??
Kostkovou mám ráda, šaty měla pěkné, škoda, že nesoutěží, by se mi tam hodila.
@Hanulínek píše:
Gipsy mi přišel jak nadopovanej, jsem furt čekala že vyskočí z kůže.
Co jsem ho tak viděla třeba u Šípa nebo u Krause, tak se tak chová vždycky, takovej diblík v pánským podání. Ale hýbat se umí.
@MUFICE píše:
Koho tipujete na vypadnutí? Můj tip je ten boxer, ale uvidíme, jak budou tancovat příště
Můj tip je Dj Lucca
.
Podle mě vypadne Luka nebo Boxer.
Mareš je sympaťak, já si to myslím pořád. Moc se mi líbil. celý díl byl povedený
Pro mě největší překvapení jednoznačně Mareš - a to nejen jak tancuje…
@MUFICE -taky bych jí ráda viděla tančit, ale děsím se kdo by jí nahradil jako moderátorku.
@IvaB -on na to vypadá- diblík v pánském podání- naprosto přesné!! ![]()
@Hanulínek píše:
@MUFICE -taky bych jí ráda viděla tančit, ale děsím se kdo by jí nahradil jako moderátorku.
@IvaB -on na to vypadá- diblík v pánském podání- naprosto přesné!!
nedovedu si představit, že by to uváděl někdo jiný než Tereza s Markem ![]()
Já mám StarDance moc ráda, přijde mi to (i díky Ebenovi, Tereze a porotě) takový elegantní pořad, co má šmrnc, nic uspěchaného, krása. Vždycky si u toho krásně odpočinu, pokochám se krásným oblečením a zírám nad pokroky soutěžících…
Jinak ze soutěžících mě nejvíc překvapil Mareš. Než soutěž začala, tipovala jsem jako favoritku Jitku. Ta se mi i dnes líbila. Naopak mě překvapil třeba ten Leoš, u kterého bych takový výkon vůbec nečekala. A třeba u Leony jsem si myslela, že bude méně pohyblivá. Naopak Luccu jsem měla za člověka, co musí mít rytmus a pohyb v těle, ale ta mě spíše zklamala…
Nebo Cajthamlová - mě se to moc nelíbilo, byla strašně prkenná
jinak Mareš teda překvapil řádně
Já jsem se dnes naprosto shodla s portou, i v tom celkovém pořadí, takže vypadnutí by si zasloužil boxer a hned po něm Lucca a Pavlásek. Ale hlas lidu je nevyzpytatelný ![]()
Gipsy, Maruška, Jitka, Leoš -ok
víceméně souhlasím s hodnocením poroty
ale za mě byla teda nejhorší Lucca a Rosťa, ten se tam motal jak nudle v bandě