Staré číslo u nového operátora

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.2.24 17:33

Staré číslo u nového operátora

Ahoj,
už se na zákaznickou linku nedovolám tak se jdu zeptat vás, třeba máte zkušenost. Své telefonní číslo mám od 10 let. Už 2 roky mám pracovní zvýhodněný tarif od manžela. Manžel před nějakou dobou přešel výš na jinou pozici pod jiného šéfa a až teď se jeho šéf rozhodl, že chce odevzdat naše SIMkarty, kvůli zrušeni pracovního tarifu. A já se ptám, když tedy odevzdám SIMKARTU se svým číslem a zařídím si nový tarif s novou SIMKARTOU, mohu mi vytvořit to stejné číslo?
Tohle číslo mám 18 let a nechci o něho přijít.
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64969
26.2.24 17:43
@Anonymní píše:
Ahoj,
už se na zákaznickou linku nedovolám tak se jdu zeptat vás, třeba máte zkušenost. Své telefonní číslo mám od 10 let. Už 2 roky mám pracovní zvýhodněný tarif od manžela. Manžel před nějakou dobou přešel výš na jinou pozici pod jiného šéfa a až teď se jeho šéf rozhodl, že chce odevzdat naše SIMkarty, kvůli zrušeni pracovního tarifu. A já se ptám, když tedy odevzdám SIMKARTU se svým číslem a zařídím si nový tarif s novou SIMKARTOU, mohu mi vytvořit to stejné číslo?
Tohle číslo mám 18 let a nechci o něho přijít.
Díky

to je divné, ne. Jim stačí, když zruší ten tarif. Přece jsi neměnila číslo, oni ti nedali novou sim kartu, nebo jo? Manžel měl pracovní číslo a když tam skončil, tak si ho firma zrušila a on si tam dal svůj tarif. Stejně jako já, měla jsem přes ně zvýhodněný tarif a prostě jsem ho převedla na jiný. Nic jsme nikomu nevraceli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.24 17:52

@vokishka
Měli jsme od nich novou SIMKARTU oba.
A bývalý šéf je chce zpět. Proto mě zajímá, zda si k nové SIMKARTĚ budu moci nechat stejné číslo.

• Citovat
  • Upravit
64969
26.2.24 17:56
@Anonymní píše:
@vokishka
A bývalý šéf je chce zpět. Proto mě zajímá, zda si k nové SIMKARTĚ budu moci nechat stejné číslo.

no a to číslo bylo nové? Když píšeš, že ho máš od deseti let. Máš k tomu číslu něco, nějaký doklad, je to psané na tvé jméno, máš k němu heslo? Jestli jo, tak jdi do prodejny operátora a nech si vystavit novou sim a rovnou zařid tarif.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
26.2.24 18:02
@Anonymní píše:
@vokishka
A bývalý šéf je chce zpět. Proto mě zajímá, zda si k nové SIMKARTĚ budu moci nechat stejné číslo.

No, můžeš, ale musíš to řešit v součinnosti s bývalým šéfem, protože při rušení toho tarifu se musí buď požádat o převod toho čísla z firmy na tebe nebo o převod k jinému operátorovi. Rozhodně to nejde tak, že by to šéf zrušil a ty sis jen tak došla, že chceš to samé číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8372
26.2.24 18:53

Když jsem přecházela k jinému operátorovi tak jsem původní simkartu zničila a od nového operátora mi přišla nová s původním číslem. Takže ano, simkartu dostaneš novou s původním číslem, když o to zazadaš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64969
26.2.24 18:54
@izabe píše:
Když jsem přecházela k jinému operátorovi tak jsem původní simkartu zničila a od nového operátora mi přišla nová s původním číslem. Takže ano, simkartu dostaneš novou s původním číslem, když o to zazadaš.

my neměnili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
26.2.24 18:56
@vokishka píše:
my neměnili

Pak jste, ale nemenili operátora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
26.2.24 18:57
@izabe píše:

To ano, ale o ten převod musi požádat ten byvaly, sef.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64969
26.2.24 19:10
@j.a.n.i1 píše:
To ano, ale o ten převod musi požádat ten byvaly, sef.

Aha, ja to spatne pochopila, ze jen prevadi cislo na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
26.2.24 19:48

Můžete si ponechat číslo, které jste používala doteď. Stačí, když to na zákaznické lince řeknete.
Ale musí ten, na koho je smlouva napsaná s tarifem a tím číslem zrušit tarif a než bude tarif zrušen, tak se musí nahlásit, že chce dal číslo používat, operátor původního tarifu sdělí kód, který se pak hlásí u nového operátora. Jinak to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák