Státnice - bez nalíčení, nevadí to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3823
31.10.20 16:39

Ja se normálně denně licim, ale když jsem šla na statnice tak jsem se záměrně nenalicila. Myslím ze to naopak působí lip a mas větší šanci to udělat, zvlášť když mas v porotě samy ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30445
31.10.20 16:42
@Anonymní píše:
Prosím pěkně, přijela jsem do Prahy bez líčidel. V pondělí mám státnice. Myslíte si, že je to faux pas či byste se raději namalovaly? Asi je to stupidní otázka, ale nikdy na žadnou zkoušku jsem bez líčidel nešla, natož na státnici, ale naxdruhou stranu nechce se mi dávat 6 stovek za základní věci..Díky moc

600 za tužku na oči a řasenku? To používáš výhradně produkty z pandí kůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
31.10.20 16:45

Mno, diskuse o tom, proc jsou zeny nucene vynakladat spoustu penez a casu na to, aby plnily nejaka ocekavani od spolecnosti na to, jak maji vypadat, by byla dost vyzivna :mrgreen: ale pro ucely teto diskuse bych si mozna vybehla pro rasenku, jestli jeste stihas a mas byt klidnejsi, vic bych to neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
31.10.20 16:54

Divim se, ze jsem vubec vystudovala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.10.20 17:13

Záleží, jak moc na to budeš myslet u zkoušky. Já osobně bych se na nějaké shánění líčidel vykašlala. Ale bude to tím, že se většinou vůbec nemaluju.

• Citovat
  • Upravit
9023
31.10.20 17:18
@Alriga píše:
Na které vs se dělají státnice face to face? Moje neteř dělala před 14 dny státnice online.

Statnice jsou povoleny do 10 lidí. Takže úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.20 17:34

@bublinek omyl statnice se bere jako neco jineho jak normalno zkousky, napriklad z anglicke jde 16 a z ceske jich jde 11 v jeden den.

• Citovat
  • Upravit
102420
31.10.20 17:36
@Anonymní píše:
@bublinek omyl statnice se bere jako neco jineho jak normalno zkousky, napriklad z anglicke jde 16 a z ceske jich jde 11 v jeden den.

A oni tam lidi jsou jako najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.20 17:38
@j.a.n.i1 píše:
A oni tam lidi jsou jako najednou?

To fakt netusim, ale je to ve stejnou hodinu, podle mne ceske bude zkouset jedna komise a anglicke jina komise, ale myslim si ze par bude cekat pred a 4 si treba vezmou, jak to tak klasicky byva…ale na testu nas bude asi hafo…

• Citovat
  • Upravit
102420
31.10.20 17:40

No, takze to furt splnuje 10 lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.20 17:43
@j.a.n.i1 píše:
No, takze to furt splnuje 10 lidi.

No, ale jak rikam pise se pocitacovy test a tam je vzdycky nejvice studentu. Pak se ceka kdo pujde na radu, aby tam nekdo necekal na potitku trwba 4 hodiny a mel timpadem vic casu na pripravu.

• Citovat
  • Upravit
9023
31.10.20 18:01
@Anonymní píše:
No, ale jak rikam pise se pocitacovy test a tam je vzdycky nejvice studentu. Pak se ceka kdo pujde na radu, aby tam nekdo necekal na potitku trwba 4 hodiny a mel timpadem vic casu na pripravu.

jsou omezení, u nás šlo přímo nařízení rektora, že státnice lze vykonávat v počtu 10 lidí, nemyslím si, že budete moci sedět u PC v nějaké učebně.

To víš jistě, že státnice budou probíhat takto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.10.20 18:03
@Anonymní píše:
@bublinek omyl statnice se bere jako neco jineho jak normalno zkousky, napriklad z anglicke jde 16 a z ceske jich jde 11 v jeden den.

omyl asi u Vás, u nás šly tyto informace, zatím se klasické zkoušky neřešily, protože stále probíhá zimní semestr, ale státnice můžou probíhat v průběhu celého roku, ale tím myslím spíše Ph. D. státnice, ne studenty Bc. nebo magistry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102420
31.10.20 18:12
@Anonymní píše:

A myslis, ze nikoho nenapadne tech 27 lidi rozdelit na 3 skupiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
31.10.20 18:23

Já jsem byla ve stresu spíš z toho, že něco nebudu vědět, než z toho, jak u toho budu vypadat. U statnic je všem úplně jedno, jak vypadáš, tam jde o to, co máš v hlavě, ne na ní… Ale chápu, že jestli si denně maluješ obličej na xicht, tak tě asi štve, že teď někdo uvidí, jak vlastně vypadáš. Stejne budes mit rousku ne? Tak co si chceš malovat? Nijak bych to neřešila, nebo si koupila třeba rasenku. Ale opravdu nevím, co bys na sebe chtěla patlat za 600… doufám, že máš perfektni znalosti a seš dokonale připravena, když máš čas a náladu řešit takový blbosti. Tak hodně štěstí, ať uspěješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze