Státnice - bez nalíčení, nevadí to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.10.20 19:14
@chaela píše:
Já jsem byla ve stresu spíš z toho, že něco nebudu vědět, než z toho, jak u toho budu vypadat. U statnic je všem úplně jedno, jak vypadáš, tam jde o to, co máš v hlavě, ne na ní… Ale chápu, že jestli si denně maluješ obličej na xicht, tak tě asi štve, že teď někdo uvidí, jak vlastně vypadáš. Stejne budes mit rousku ne? Tak co si chceš malovat? Nijak bych to neřešila, nebo si koupila třeba rasenku. Ale opravdu nevím, co bys na sebe chtěla patlat za 600… doufám, že máš perfektni znalosti a seš dokonale připravena, když máš čas a náladu řešit takový blbosti. Tak hodně štěstí, ať uspěješ.

Nejdriv si precti, co jsem psala predtim mila damo… a pak to teprve komentuj

• Citovat
  • Upravit
4523
31.10.20 20:03
@Anonymní píše:
Nejdriv si precti, co jsem psala predtim mila damo… a pak to teprve komentuj

Tak jsem si to, milá dámo, přečetla. A co bych jako měla změnit na své odpovědi? Nikde jsi nepsala, jak často se maluješ. Jen to, že pro to musíš mít důvod. A co já vím, co je pro tebe důvod. Pro někoho je to svatba, pro jiného vynesení odpadků. Státnice pro mě důvod k zmapování obličeje opravdu nejsou, ale já nejsem měřítko, já se nemaluju vůbec. A velmi mě pobavilo, že být nenamalovana, je neslušné… já jsem v tom případě byla neslusna na 2 statnicich, promoci, spoustě svateb, včetně té vlastní…To je snad ještě horší názor, než to, že musíš jít na státnice namalovana… pokud to tak ve tvém okolí funguje, tak tě lituju a tuto diskuzi tím pádem chápu. Nicméně všeobecně to stejně nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.20 20:21
@chaela píše:
Tak jsem si to, milá dámo, přečetla. A co bych jako měla změnit na své odpovědi? Nikde jsi nepsala, jak často se maluješ. Jen to, že pro to musíš mít důvod. A co já vím, co je pro tebe důvod. Pro někoho je to svatba, pro jiného vynesení odpadků. Státnice pro mě důvod k zmapování obličeje opravdu nejsou, ale já nejsem měřítko, já se nemaluju vůbec. A velmi mě pobavilo, že být nenamalovana, je neslušné… já jsem v tom případě byla neslusna na 2 statnicich, promoci, spoustě svateb, včetně té vlastní…To je snad ještě horší názor, než to, že musíš jít na státnice namalovana… pokud to tak ve tvém okolí funguje, tak tě lituju a tuto diskuzi tím pádem chápu. Nicméně všeobecně to stejně
@chaela píše:
Tak jsem si to, milá dámo, přečetla. A co bych jako měla změnit na své odpovědi? Nikde jsi nepsala, jak často se maluješ. Jen to, že pro to musíš mít důvod. A co já vím, co je pro tebe důvod. Pro někoho je to svatba, pro jiného vynesení odpadků. Státnice pro mě důvod k zmapování obličeje opravdu nejsou, ale já nejsem měřítko, já se nemaluju vůbec. A velmi mě pobavilo, že být nenamalovana, je neslušné… já jsem v tom případě byla neslusna na 2 statnicich, promoci, spoustě svateb, včetně té vlastní…To je snad ještě horší názor, než to, že musíš jít na státnice namalovana… pokud to tak ve tvém okolí funguje, tak tě lituju a tuto diskuzi tím pádem chápu. Nicméně všeobecně to stejně nechápu.

Ty fakt asi mas nejaky problem, vid? Kdyz jen umis ryt a nic jineho. Spis res svuj zivot, kdyz jsi nespokojena :-). Kdyz te muj dotaz nezajima, chapu, tak nechapu nad cim se povysujes?

• Citovat
  • Upravit
Alriga
31.10.20 20:41
@Anonymní píše:
Ty fakt asi mas nejaky problem, vid? Kdyz jen umis ryt a nic jineho. Spis res svuj zivot, kdyz jsi nespokojena :-). Kdyz te muj dotaz nezajima, chapu, tak nechapu nad cim se povysujes?

Já tě chápu, taky se cítím lépe nalicena a upravena. V mém věku už navíc jde o ohleduplnost k okolí. 🤩Hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit
30446
31.10.20 20:48
@Alriga píše:
Já tě chápu, taky se cítím lépe nalicena a upravena. V mém věku už navíc jde o ohleduplnost k okolí. 🤩Hodně štěstí!

Taky bych to chápala - prostě přijedu do Prahy bez líčidel, je sobota, v neděli zavříno. Varianta A - v prvním obchoďáku nebo drogerii koupím obyčejnou řasenku a tužku na oči v celkové hodnotě asi 150 korun, je po problému, varianta B - založím diskuzi na emiminu o tom, jak velký je to pro mě problém (cizí lidi to teda nemůžou vědět, ale je jak si mám proboha s tímhle megaproblémem poradit sama???), prošvihnu ty otevřené obchody, takže je problém vyřešen a jdu nenalíčená), varinta C - mohla bych požádat i nějakou spolužačku o zapůjčení a rychle se namalovat na záchodě přes zkouškou, ale tohle je už je extrémně náročné, vyžaduje schopnost použít mobilní telefon…)
A já mám starosti s tím, jestli děti na distanční výuce nebudou výpadkem vzdělání nějak poznamenány…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79990
31.10.20 20:50

@hanka.br. jo jo, docela srandovní diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
31.10.20 21:03

Ted kdyz se nosi rousky, bych to vubec neresila. Maximalne bych si koupila nejakou rasenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
31.10.20 21:06
@Anonymní píše:

Klid… nevím, kdes vycetla to, že se povysuju, že jsem nespokojena, že mě tvůj dotaz nezajímá, že ryju… kdyby mě to nezajímalo, tak sem nepíšu. Já se tomu jen divím. A opravdu je mi líto lidí, kteří takto řeší svůj vzhled. Nemyslím to zle, ale vzhled je prostě povrchní záležitost, kvůli které určitě nestojí za to se stresovat. Už vůbec ne před stanicemi. Jako jo, člověk nemusí chodit s mastnyma vlasama, smradlavym oblečením atp, ale řešit, že jsem si doma zapomněla licidla je opravdu prehnane. Ale máš pravdu, pokud ses zvykla se malovat, tak s přihlédnutím ke stresu ze statnic můžeš teď být vedle i z chybějících sminek. Nechtěla jsem tě urazit, reaguješ dost přehnaně. Evidentně ve stresu fakt seš.. Tak se prospi a státnice zvladni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102498
31.10.20 21:07
@Anonymní píše:

No, spíš máš problém ty :think: člověk, který potřebuje být pro svůj pocit namalovaný nebude zakládat diskuzi a těch 600,– obětuje a člověk, co se malovat nepotřebuje, zas nemá potřebu zakládat diskuzi, aby mu to někdo schválil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
31.10.20 21:29

@chaela fakt ses nenamalovala ani na vlastní svatbu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21859
31.10.20 21:38

Nahodou, ja tu diskuzi chapu, vsechno je lepsi nez uceni. Moc dobre to znam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
31.10.20 22:15

Jsem si teď vzpomněla, jak jsem si na jeden ples dávala velice záležet s líčením, výrazné stíny apod., ale už jsem měla časový skluz, tak jsem se to snažila dokončit co nejrychleji. Na plese jsem pak zjistila, že jak jsem s výpravou spěchala, tak jsem si vůbec nedala řasenku a vypadám jak trubka. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.20 22:17
@chaela píše:
Klid… nevím, kdes vycetla to, že se povysuju, že jsem nespokojena, že mě tvůj dotaz nezajímá, že ryju… kdyby mě to nezajímalo, tak sem nepíšu. Já se tomu jen divím. A opravdu je mi líto lidí, kteří takto řeší svůj vzhled. Nemyslím to zle, ale vzhled je prostě povrchní záležitost, kvůli které určitě nestojí za to se stresovat. Už vůbec ne před stanicemi. Jako jo, člověk nemusí chodit s mastnyma vlasama, smradlavym oblečením atp, ale řešit, že jsem si doma zapomněla licidla je opravdu prehnane. Ale máš pravdu, pokud ses zvykla se malovat, tak s přihlédnutím ke stresu ze statnic můžeš teď být vedle i z chybějících sminek. Nechtěla jsem tě urazit, reaguješ dost přehnaně. Evidentně ve stresu fakt seš.. Tak se prospi a státnice zvladni.

Tak ja ti povim zase jedno, moje mamka ma pres x znamych a ti znaji profesorku a rikala jim, ze uz pozna kdo prijde vyrovnany kdyz je holka jemne namalovana, oblecena, protoze kdyz jdes nenamalovana, tak to znamena ze nestihas. Uz chapes, jak to myslim se slusnosti? ta profesorka na nasi fakulte to resi tak 20% celkovy vzhled, protoze lidi co jedou bomby tak vetsinou jsou radi ze jsou radi a napriklad maji napriklad ospalky, neopravene sako atd.

• Citovat
  • Upravit
102498
31.10.20 22:19
@Anonymní píše:
Tak ja ti povim zase jedno, moje mamka ma pres x znamych a ti znaji profesorku a rikala jim, ze uz pozna kdo prijde vyrovnany kdyz je holka jemne namalovana, oblecena, protoze kdyz jdes nenamalovana, tak to znamena ze nestihas. Uz chapes, jak to myslim se slusnosti? ta profesorka na nasi fakulte to resi tak 20% celkovy vzhled, protoze lidi co jedou bomby tak vetsinou jsou radi ze jsou radi a napriklad maji napriklad ospalky, neopravene sako atd.

A tohle studuje vysokou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
31.10.20 22:26
@Anonymní píše:
Tak ja ti povim zase jedno, moje mamka ma pres x znamych a ti znaji profesorku a rikala jim, ze uz pozna kdo prijde vyrovnany kdyz je holka jemne namalovana, oblecena, protoze kdyz jdes nenamalovana, tak to znamena ze nestihas. Uz chapes, jak to myslim se slusnosti? ta profesorka na nasi fakulte to resi tak 20% celkovy vzhled, protoze lidi co jedou bomby tak vetsinou jsou radi ze jsou radi a napriklad maji napriklad ospalky, neopravene sako atd.

no to je borka, ta tvá mamka, co má přes x známých :lol:
Která univerzita že to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí