Státnice za 14 dní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@tininas píše:
No ale pochybuji, že to byla FF UPOL.Příspěvek upraven 20.08.18 v 17:44
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše:MU - Prirodoveda.
Njn. MU a UPOL se vždy byly o „druhenství“ - nechce se mi zabředávat do těchto sporů. V každém případě gratuluji k titulu a ráda bych i zakladatelce. Věřím, že se ozve po promoci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas píše:
Njn. MU a UPOL se vždy byly o „druhenství“ - nechce se mi zabředávat do těchto sporů. V každém případě gratuluji k titulu a ráda bych i zakladatelce. Věřím, že se ozve po promoci.
letos jsem delala statnice na VUT, neucila jsem se ani ty dva tydny
kdyz uz k tem statnicim dojdes, tak jde fakt spis o pokec…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máš pět okruhu na den, já bych zrychlila na šest až sedm okruhů, aby zbyl nějaký čas na opakování… a to se zvládnout dá
příprava na obhajobu je práce na jeden večer, pokud máš dobrý posudky a práci si psala, tak už je to jen formalita
šla bych do toho, i kdyby si udělala třeba jen část, pak už se doučit například na jeden předmět bude pohoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
letos jsem delala statnice na VUT, neucila jsem se ani ty dva tydnykdyz uz k tem statnicim dojdes, tak jde fakt spis o pokec…
Takže z toho vyplývá, že se teď budeme předbíhat, kdo se učil míň na státnice, nebo psal kratší dobu diplomku. Promiňte, ale já jsem hrdá na to, že jsem studovala a vystudovala VŠ. A jako bonus jsem si z toho něco odnesla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat jestli jste některá z Vás stihla naučit se státnice za 14 dnů. Já jsem nešla na jarní termín neboť jsem rodila. Pak jsem s malou byla úplně hotová pořád plakala a bylo to špatne. Teď mi mamka řekla že mi ji pohlídá at se můžu učit. Ale já mám 70otazek nechápu jak bych to měla stihnout a k tomu si připravit obhajobu diplomové práce.Holky co mám dělat, mám to hecnout nebo myslíte že to mám radši posunout na příští rok a nenervovat se teď. Jsem z toho hotova
nějaké okruhy jsem si už napsala mám i od spolužáků z jarního termínu vypracované okruhy, celkem podrobně takže to se nenaučil, jedině že bych z každého vzala něco a když tak bych přišla o. pokus. Jak dlouho jste se učili Vy na státnice?
Pokud ses ucila behem studia a na zkousky se ucila, neni problem se to za 14 dni naucit/zopakovat. VS se studuje dele nez 14dni a pokud uz te ke statnicim pustili tak asi neco umis. Kazdemu staci ke zopakovani studia za x let jina doba, nekdo se uci 14 dni jinemu neataci 2 mesice. U statnic jde o to, abys obhajila praci a abys mela celkovy prehled o oboru/problematice. Neni realne, aby clovek znal vse do detailu a taky u statnic neni tolik casu. Drzim palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas píše:
Takže z toho vyplývá, že se teď budeme předbíhat, kdo se učil míň na státnice, nebo psal kratší dobu diplomku. Promiňte, ale já jsem hrdá na to, že jsem studovala a vystudovala VŠ. A jako bonus jsem si z toho něco odnesla.
ale tak přece nejde o to, jak dlouho se člověk učí na státnice, ale jak se učí v průběhu studia. protože u státnic se po studentovi nechce nic nového a převratného, ale jenom shrnutí toho, co už by měl za ty roky umět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagina píše:
ale tak přece nejde o to, jak dlouho se člověk učí na státnice, ale jak se učí v průběhu studia. protože u státnic se po studentovi nechce nic nového a převratného, ale jenom shrnutí toho, co už by měl za ty roky umět
A nepleteš si to náhodou s maturitní zkouškou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si myslim, ze je to dost vrazedny termin, ale pokud mas otazky vypracovane a o tech predmetech neco vis, tak by se to s davkou stesti melo dat zvladnout. Rozhodne bych to zkusila a nenechala si jen tak propadnout termin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas píše:
A ty jsi studovala co, FF UPOL? Ono pokud se člověk učí pořádně během studia, tak potom se nemusí 3 měsíce učit na státnice. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše:MU - Prirodoveda.
Taky mám MU, asi máme vystudovanou podřadnou školu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se samozřejmě ucila, to bych nedolezla až ke státnicim. Ale že by mi v té palici něco zůstalo a mohla bych z fleku ke státnicim tak to si teda nemyslim.
Ale já to hecnu!!!!!!!!!!! ![]()
Prostě tam půjdu s pocitem že to jdu jen zkusit, a když tak si pak dám opacko. Nejde o život! ![]()
- Citovat
- Upravit
@janickaIII píše:
Pokud ses ucila behem studia a na zkousky se ucila, neni problem se to za 14 dni naucit/zopakovat. VS se studuje dele nez 14dni a pokud uz te ke statnicim pustili tak asi neco umis. Kazdemu staci ke zopakovani studia za x let jina doba, nekdo se uci 14 dni jinemu neataci 2 mesice. U statnic jde o to, abys obhajila praci a abys mela celkovy prehled o oboru/problematice. Neni realne, aby clovek znal vse do detailu a taky u statnic neni tolik casu. Drzim palce
Asi tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagina píše:
ale tak přece nejde o to, jak dlouho se člověk učí na státnice, ale jak se učí v průběhu studia. protože u státnic se po studentovi nechce nic nového a převratného, ale jenom shrnutí toho, co už by měl za ty roky umět
@tininas píše:
A nepleteš si to náhodou s maturitní zkouškou?
neplete, otazky byly prurez toho, co jsme brali v prubehu studia, nic noveho jsem se na statnice neučila
na 90% otazek jsem našla odpoved v materialech, ze kterych jsem se učila na zkousky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to U nás taky ne. To by se nevyhazovalo

Zakladatelka