Státnice za 14 dní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Sice jsem muž, ale myslím , že vše se dá naučit .
Stačí jen chtít a soustředit se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se musela naučit 99 otázek za 10 dnů. Tříletou mi hlídali rodiče, 11ti měsíční kojenou jsem měla doma. Dala jsem to za 1,1,1.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To asi zalezi jak ty konkretne reagujes na stres. Ja tomu vic jak 14dni nedala, ale me stres vyprovokuje k nebyvalym vykonum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to zkusila, hecni se. Určitě se to naučíš, držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přečte za týden mám od pondělí do čtvrtka 7 zkoušek z předmětu kde jsem měla moc absence..A není toho málo..jdu na to teď..prostě musím
To dáš držím ti palce ![]()
- Citovat
- Upravit
vy máte i podzimní termín? To máte dobré, u dcery je jen leden a potom ten květen červen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše:
To asi zalezi jak ty konkretne reagujes na stres. Ja tomu vic jak 14dni nedala, ale me stres vyprovokuje k nebyvalym vykonum
Já reaguji na stres tak ze to pro mě pohon a taky mě to vybočuje k lepším výsledkům…to je jako pravda. Akorát to odnáší zdraví, ale to je vedlejsi. Zakladatelka ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat jestli jste některá z Vás stihla naučit se státnice za 14 dnů. Já jsem nešla na jarní termín neboť jsem rodila. Pak jsem s malou byla úplně hotová pořád plakala a bylo to špatne. Teď mi mamka řekla že mi ji pohlídá at se můžu učit. Ale já mám 70otazek nechápu jak bych to měla stihnout a k tomu si připravit obhajobu diplomové práce.Holky co mám dělat, mám to hecnout nebo myslíte že to mám radši posunout na příští rok a nenervovat se teď. Jsem z toho hotova
nějaké okruhy jsem si už napsala mám i od spolužáků z jarního termínu vypracované okruhy, celkem podrobně takže to se nenaučil, jedině že bych z každého vzala něco a když tak bych přišla o. pokus. Jak dlouho jste se učili Vy na státnice?
Pokud to dáš, tak Tvá škola stála za velké kulové… a to nepochybuju o Tvém inteligenci, ale spíš přístupu.
Jo, zkusila bych to - za to nedáš nikdy nic. Ono to nějak dopadne.
Příspěvek upraven 20.08.18 v 17:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já reaguji na stres tak ze to pro mě pohon a taky mě to vybočuje k lepším výsledkům…to je jako pravda. Akorát to odnáší zdraví, ale to je vedlejsi. Zakladatelka
Lidi jsou dobre staveni ke kratkodobemu stresu (chronicky stres je jina kapitola). 14 bude krusnych, ale jestli to mas tak, tak do toho jdi. Podari se a uvidis, jak se ti ulevi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas píše:![]()
Pokud to dáš, tak Tvá škola stála za velké kulové… a to nepochybuju o Tvém inteligenci, ale spíš přístupu.
Jo zkusila bych to - za to nedáš nikdy nic. Ono to nějak dopadne.
Tak u nas treba samotni zkousejici rikali, ze o ty statnice az tak nejde, ze se maji studenti vyselektovat behem studia. Byli prisni behem zkousek, ale u statnic uz to byl mily pokec. Dle meho je to tak spravne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše:
Tak u nas treba samotni zkousejici rikali, ze o ty statnice az tak nejde, ze se maji studenti vyselektovat behem studia. Byli prisni behem zkousek, ale u statnic uz to byl mily pokec. Dle meho je to tak spravne
No ale pochybuji, že to byla FF UPOL.
Příspěvek upraven 20.08.18 v 17:44
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě se hecni a zkus to. Reálně tomu většina lidí stejně nevěnuje o moc víc času.
Naopak se může stát, že se díky tomu vybičuješ k dobrým výkonům. ![]()
A obhajoba je v mých očích spíš většinou už jen taková formalita. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lenka_Hal píše:
Lidi jsou dobre staveni ke kratkodobemu stresu (chronicky stres je jina kapitola). 14 bude krusnych, ale jestli to mas tak, tak do toho jdi. Podari se a uvidis, jak se ti ulevi.
Sakra hoooodne se mi ulevi po tooolika letech… ![]()
Zakladatelka ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat jestli jste některá z Vás stihla naučit se státnice za 14 dnů. Já jsem nešla na jarní termín neboť jsem rodila. Pak jsem s malou byla úplně hotová pořád plakala a bylo to špatne. Teď mi mamka řekla že mi ji pohlídá at se můžu učit. Ale já mám 70otazek nechápu jak bych to měla stihnout a k tomu si připravit obhajobu diplomové práce.
Holky co mám dělat, mám to hecnout nebo myslíte že to mám radši posunout na příští rok a nenervovat se teď. Jsem z toho hotova
nějaké okruhy jsem si už napsala mám i od spolužáků z jarního termínu vypracované okruhy, celkem podrobně takže to se nenaučil, jedině že bych z každého vzala něco a když tak bych přišla o. pokus. Jak dlouho jste se učili Vy na státnice?