Státnice za 14 dní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Wani píše:
Taky mám MU, asi máme vystudovanou podřadnou školu.
Jdu zalezt do kouta… ![]()
To uz je tak davno
Svuj ucel to splnilo..neco jsem se naucila a nakoplo me to dal. A mne se na MU libilo. Profesory jsem mela fakt rada (az na par vyjimek) a starali se o nas pekne. Tech krasnych vzpominek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
neplete, otazky byly prurez toho, co jsme brali v prubehu studia, nic noveho jsem se na statnice neučilana 90% otazek jsem našla odpoved v materialech, ze kterych jsem se učila na zkousky.
OK. Hádat se nebudu. Já studovala FF UPOL v letech 2003-2008. A byl to dril. Nikdo nám nic neservíroval na stříbrném tácy a spoustu informací jsme si museli vyhledávat v rámci „samostudia“. Nelituji. Jednoduše jsem se ocitla jen ve špatné diskuzi.
Zakladatelce přeji úspěšné získání titulu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas píše:
OK. Hádat se nebudu. Já studovala FF UPOL v letech 2003-2008. A byl to dril. Nikdo nám nic neservíroval na stříbrném tácy a spoustu informací jsme si museli vyhledávat v rámci „samostudia“. Nelituji. Jednoduše jsem se ocitla jen ve špatné diskuzi.Zakladatelce přeji úspěšné získání titulu.
A co máš za obor? Protože já na státnice taky jela dost z materiálů, které jsem měla ke zkouškám, které teda za hubičku nebyly, také jsme byli řádně drilovaní.
Dokonce jsme měli pár předmětů jménem Dril.
A co všechno nového sis musela na státnice vyhledat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas píše:
OK. Hádat se nebudu. Já studovala FF UPOL v letech 2003-2008. A byl to dril. Nikdo nám nic neservíroval na stříbrném tácy a spoustu informací jsme si museli vyhledávat v rámci „samostudia“. Nelituji. Jednoduše jsem se ocitla jen ve špatné diskuzi.Zakladatelce přeji úspěšné získání titulu.
Hele, my to taky nemeli jednoduche, na stribrnem tace nam taky nikdo nic neserviroval (ok, mluvim za sebe)…jen jsme si to odedreli behem studia (nekteri se pri tom stihli i bavit). Nas bylo nakonec (pred stanicema) v kruhu sest lidi
Ctyri z tech sesti delaji vyzkum, dva (vcetne mne) na zahranicni univerzite. Presto muzu rict, ze statnice uz byla pohodicka. Snizuje to uroven studia? OPet rikam, nemyslom si to… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas píše:
Jsi proste dobra, zes to dala! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas píše:
však se hadat nemusime. ony ty materialy ke zkouskam se taky teda neobjevily jen tak, že…ale je proste fakt, že nektere zkoušky byly o 1000% tezsi nez statnice, taky na nich hodne lidi skoncilo…takze pak asi nemaji potrebu nas dusit u statnic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani Se mi prave vybavila vzpominka na kamaradku, jak prave sedi nad tim svym „materialem“ ze zkousek pred statnicema a horekuje „jezismarja, po kolikate se to uz ucim??“ a ja: „vidis, ja ti rikala, neprehanej to“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to zkusila…státnice jsem absolvovala teď v červnu, měla jsem na to měsíc, ale už jsem pár otázek věděla. Měla jsem také velké dilema, zda to risknout, nebo ne…a nelituji!
Ber to tak, že risk je zisk a něco na tom určitě bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše:
@Wani Se mi prave vybavila vzpominka na kamaradku, jak prave sedi nad tim svym „materialem“ ze zkousek pred statnicema a horekuje „jezismarja, po kolikate se to uz ucim??“ a ja: „vidis, ja ti rikala, neprehanej to“
To opakování znám, to jsem měla často u lingvistických předmětů, horší ještě bylo, když se lingvisté a jejich výzkumy začali objevovat i v teorii literatury.
Na druhou stranu, pamatuji si to výborně dodnes. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, zkus se naučit co nejvíc to jde. Omluvit se ze státnic už taky nejspíše nejde (vyjma zdravotních důvodů), takže pokud bys tam nešla, ztratila bys termín.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani píše:
To opakování znám, to jsem měla často u lingvistických předmětů, horší ještě bylo, když se lingvisté a jejich výzkumy začali objevovat i v teorii literatury.Na druhou stranu, pamatuji si to výborně dodnes.
Tak hlavne, ze to taky vyuzijes
(co to bylo za obor?Cesky jazyk a literatura?
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše:
Tak hlavne, ze to taky vyuzijes(co to bylo za obor?Cesky jazyk a literatura?
)
Jojo, to byl jeden z mých oborů, aneb jak milovníky české literatury naučit nesnášet čtění české literatury. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani píše:
Jojo, to byl jeden z mých oborů, aneb jak milovníky české literatury naučit nesnášet čtění české literatury.
Az tak?
Ja ceskou literaturu vzdycky milovala…tak jeste ze jsem to nesla studovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše:
Az tak?Ja ceskou literaturu vzdycky milovala…tak jeste ze jsem to nesla studovat
Samočetba zhruba 60 knih každý semestr tě k tomu dožene.
Ted už ji čtu zase s chutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas píše:
FF Upol teď dálkově studuji, tak mě docela děsíš
- Citovat
- Upravit