Státnice za týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44193
5.6.20 19:46
@Anonymní píše:
Ty myšlenkové mapy zkusím, mám pocit, že se to snažím učit zbytečně podrobne. Jinak po kolika zopakovanich máte pocit, že to umíte. Vím, že je to individuální, ale mě to všechno hrozně trvá, potřebuju dohnat otázky.

Určitě se něčím slovo od slova, to jen definice a citace některých zákonů, protože mám zjištěno, že to u státnic chtějí. Potom samozřejmě vysvětlit. A taky převést do praxe, zkušenost z ledna. Já jsem se poctivě učila celé tři roky, takže se neučím v podstatě nic nového. Líp mi funguje dlouhodobá paměť. Takže určitě umím hned předměty z prváku než ze tretaku. Ty opakuji víc. Počet opakování nepocitam. Každý den opakuji něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.20 00:08
@Anonymní píše:
Zakladatelko, jak ti to dopadlo? A jdete někdo tento měsíc ke stanicím? Já na konci měsíce, jsem s dětma kvůli školy na OČR, tak se snažím učit, ale mám pocit, ze v hlavě zůstává tak desetina. Počítám s tím, že to napoprvé nedám, mám strach i z obhajoby :?

Zdravím, dlouho jsem tu nebyla. Dopadlo to tak, že dva jsem dala a na dva jdu za 4 týdny 😂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.20 00:10
@Anonymní píše:
Ahoj, mě čekají státnice na konci června. Učím se asi 2 tydny a zvládla jsem pouze 8 otázek. Myslím si, že nemám problém si něco zapamatovat. Spíš je problém s tím, že myslím neustále na to, kolik mi toho zbývá a pak začnu panikařit a nejsem schopná se dal ucit… Nemáte někdo nějakou radu, jak zachovat chladnou hlavu?

Mám to podobně. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.20 18:07
@Anonymní píše:
Zdravím, dlouho jsem tu nebyla. Dopadlo to tak, že dva jsem dala a na dva jdu za 4 týdny 😂

Přeji štěstí. Já to udělala naštěstí vše, tak si užívám léta a chystám se číst knihy, co jsem kvůli školy odkládala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.20 18:09
@Anonymní píše:
Přeji štěstí. Já to udělala naštěstí vše, tak si užívám léta a chystám se číst knihy, co jsem kvůli školy odkládala.

Jo děkuji. :D

• Citovat
  • Upravit
1064
15.7.20 18:18

Ježiš mě je úplně fyzicky zle, když čtu ty kometáře :poblion: naštěstí mám státnice už měsíc za sebou! Všem přeju hodně štěstí. Pro mě ten měsíc učení bylo nejhorší období života. :pocitac: Bc. státnice byla oproti Mgr. totál pohodička :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.20 19:15
@Lovelytrue píše:
Ježiš mě je úplně fyzicky zle, když čtu ty kometáře :poblion: naštěstí mám státnice už měsíc za sebou! Všem přeju hodně štěstí. Pro mě ten měsíc učení bylo nejhorší období života. :pocitac: Bc. státnice byla oproti Mgr. totál pohodička :zed:

Na chvíli jsem koketovala s myšlenkou, že bych pokračovala za rok na Mgr. Takže mám si radši zajít chuť, pokud mám ráda své duševní zdraví, jo? :) K práci to nepotřebuji, šla bych na Mgr sama za sebe, tak na to kašlu.

• Citovat
  • Upravit
1064
16.7.20 11:12
@Anonymní píše:
Na chvíli jsem koketovala s myšlenkou, že bych pokračovala za rok na Mgr. Takže mám si radši zajít chuť, pokud mám ráda své duševní zdraví, jo? :) K práci to nepotřebuji, šla bych na Mgr sama za sebe, tak na to kašlu.

Já na Mgr. šla kvůli tomu, že bez toho bych nemohla dělat tu práci, kterou jsem chtěla dělat. Ale jinak bych se na to taky vykašlala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová