Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pristelepe píše:![]()
![]()
trollové mívají kratší šestinedělí.
Prosím?? To ze davam normální otazku musim byt hned troll? Minochodem, zda nemate normalni odpovedet, tak neodpovídejte.. Jinak kdyby vas to zajimalo, tak uz jsem matka jednoho certika..Otazka=normalni. odpoved ![]()
@Anonymní píše:
Prosím?? To ze davam normální otazku musim byt hned troll? Minochodem, zda nemate normalni odpovedet, tak neodpovídejte.. Jinak kdyby vas to zajimalo, tak uz jsem matka jednoho certika..Otazka=normalni. odpoved
Ne, fakt mě to nezajímá. 😂 Sestinedeli je šest neděl. Není to třínedelí.
@pristelepe píše:
@Anonymní píše:
Ahoj maminky..byla jsem na revizi a dr mi rekl, ze mam zkracene sestinedeli. A to z 6tydnu na 3tydny.Mela jste to taky nektera tak? Pry po třech týdnech se mam chovat uz normalne tj. (Koupani ve vane, milování) dekuji za odpovědi
Příjde mi to jako hloupost. Dodržela bych šest týdnů.
@pristelepe píše:
Neurážej ostatní jen proto, že máš mezery ve vzdělání. Po revizi se dneska skutečně nedodržuje klasických šest týdnů, ale někteří lékaři doporučují jen tři týdny. Jak se k tomu postaví pacientka, to už je na ní. Klasických šest týdnů je po porodu nebo po větších gynekologických operacích.
@Janli píše:
Neurážej ostatní jen proto, že máš mezery ve vzdělání. Po revizi se dneska skutečně nedodržuje klasických šest týdnů, ale někteří lékaři doporučují jen tři týdny. Jak se k tomu postaví pacientka, to už je na ní. Klasických šest týdnů je po porodu nebo po větších gynekologických operacích.
Ježíš dekuji moc…Ja ted premyslela, zda jsem slysela dr dobre a nebo ne..Opravdu mi prave rekl, ze jen 3tydny..Ja se zminila, ze nas čeká dovolena v laznich atd..Tak rekl jen ty 3tydny..Dekuji
Ahoj maminky..byla jsem na revizi a dr mi rekl, ze mam zkracene sestinedeli. A to z 6tydnu na 3tydny.Mela jste to taky nektera tak? Pry po třech týdnech se mam chovat uz normalne tj. (Koupani ve vane, milování) dekuji za odpovědi