Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Sibyla0 píše:
Nečti..
přesně…
to snad dělaj uplně všechny děti a nebudeš přece stanovovat diagnouzu podle jednoho příznaku. tak klíídd ![]()
Neřeš, dcera to dělala do cca tří let, pastelky nemohly být položené na stole normálně, musely být všechny vedle sebe přesně na milimetr srovnané, totéž kostky, prostě cokoliv, nyní je jí 9 let, je naprosto normální, akorát je strašně pečlivá a perfekcionista, no, po někom to dítě prostě je
@magistra K mě taky
musela jsem vymyslet, jak ho tam nechat, když už nekojím a povedlo se ![]()
Syn dava do rady auta doted a je zcela normalni. dokonce si patuju ze je daval jednu dobu podle znacky, barvy, podobnosti a to bylo revu kdyz se jedno auto nekam zatoulalo a nemohli jsme ho najit.
Klííííd zakladatelko
![]()
taky řadíme… auta, pastelky, všechno. A je naprosto normální ![]()
@Eemii píše:
@MartinKa36 muzes hodit nejaky odkaz, kde se uvadi, ze pri encefalitide dite stavi rady?
Ta vazba je opačně pokud se u dítěte projeví autistické sklony například stavění kostek do řady jako následek očkovaní tak se nejedná o autismus ale o Encefaliditu.
Stačí ti jako důkaz odkaz na komentář rozebírající rozsudek vakcinačního soudu v USA který ukazuje že dítě u kterého se vyvinuly autistické syndromy dostalo odškodnění za Encefalitidu vyvolanou MMR vakcínou?
@MartinKa36 Ne, rozsudek o odskodneni nema stejnou vahu jako vedecky dukaz, a to ani v pripade, ze by dotycna poskozena osoba byla skutecne odskodnena za autismus. Takovych pripadu, ze lide byli odskodneni na zaklade hypotez, ktere se pozdeji ukazaly byt mylne, bylo v historii uz nekolik; odkazy ted hledat nebudu, nebot nemam cas.
Jak dopadl tzv. Autism omnibus trial predpokladam vis…
Proč se tady skoro každá diskuze zvrhne v kritiku očkování, nekojení a nebo jednorázových plínek?
Už jsem z toho fakt otrávená
![]()
Klid, podle mě pokud ji nerozhodí, že to rozhážeš, nemusíš se stresovat… My občas máme řadu autíček po celým dětským pokoji, starší prcek je staví po silnici
Autista fakt není… ![]()
Nečti…moje starší dítko stavělo řady ze všeho a ještě to vyšperkovávalo tím, že vše bylo buď podle velikosti nebo podle barvy a nikdo na tu řadu nesměl sáhnout
@Sibyla0 píše:
@magistra K mě takymusela jsem vymyslet, jak ho tam nechat, když už nekojím a povedlo se
Ty už nekojíš??? ![]()
@Krkael já vím, jsem strašná. Navíc za odměnu dostala k večeři párky. A co ty? Makáš? ![]()
@Sibyla0 píše:
@Krkael já vím, jsem strašná. Navíc za odměnu dostala k večeři párky. A co ty? Makáš?
No to jsi teda pěkná matka, já čekala, že zrovna ty u toho vydržíš tak do 3,5-4 let
Já už teda skončila taky
Ne teda s prací, ale s kojením
Pracuju pořád, jasně že. Nechci mít na svědomí něčí život ![]()
@Krkael J já taky, původně jsem chtěla založit diskuzi o kojení školkového dítěte, pak zvítězil zdravý rozum ![]()