Staví řady - autismus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
909
11.5.14 09:56

@Sibyla0 Mne se zase libi tvuj chodici kojenec :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.5.14 10:03
@Sibyla0 píše:
Nečti..

přesně…

to snad dělaj uplně všechny děti a nebudeš přece stanovovat diagnouzu podle jednoho příznaku. tak klíídd ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
11.5.14 10:04

Neřeš, dcera to dělala do cca tří let, pastelky nemohly být položené na stole normálně, musely být všechny vedle sebe přesně na milimetr srovnané, totéž kostky, prostě cokoliv, nyní je jí 9 let, je naprosto normální, akorát je strašně pečlivá a perfekcionista, no, po někom to dítě prostě je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.5.14 10:04

@magistra K mě taky :mrgreen: musela jsem vymyslet, jak ho tam nechat, když už nekojím a povedlo se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aff
1267
11.5.14 10:08

Syn dava do rady auta doted a je zcela normalni. dokonce si patuju ze je daval jednu dobu podle znacky, barvy, podobnosti a to bylo revu kdyz se jedno auto nekam zatoulalo a nemohli jsme ho najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
11.5.14 10:09

Klííííd zakladatelko :hug: :hug: :hug:

taky řadíme… auta, pastelky, všechno. A je naprosto normální :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
11.5.14 10:10
@Eemii píše:
@MartinKa36 muzes hodit nejaky odkaz, kde se uvadi, ze pri encefalitide dite stavi rady?

Ta vazba je opačně pokud se u dítěte projeví autistické sklony například stavění kostek do řady jako následek očkovaní tak se nejedná o autismus ale o Encefaliditu.

Stačí ti jako důkaz odkaz na komentář rozebírající rozsudek vakcinačního soudu v USA který ukazuje že dítě u kterého se vyvinuly autistické syndromy dostalo odškodnění za Encefalitidu vyvolanou MMR vakcínou?

http://www.huffingtonpost.com/…2468343.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
11.5.14 10:16

@MartinKa36 Ne, rozsudek o odskodneni nema stejnou vahu jako vedecky dukaz, a to ani v pripade, ze by dotycna poskozena osoba byla skutecne odskodnena za autismus. Takovych pripadu, ze lide byli odskodneni na zaklade hypotez, ktere se pozdeji ukazaly byt mylne, bylo v historii uz nekolik; odkazy ted hledat nebudu, nebot nemam cas.

Jak dopadl tzv. Autism omnibus trial predpokladam vis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
11.5.14 10:19

Proč se tady skoro každá diskuze zvrhne v kritiku očkování, nekojení a nebo jednorázových plínek?
Už jsem z toho fakt otrávená :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
11.5.14 10:24

Klid, podle mě pokud ji nerozhodí, že to rozhážeš, nemusíš se stresovat… My občas máme řadu autíček po celým dětským pokoji, starší prcek je staví po silnici :-D Autista fakt není… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
11.5.14 10:41

Nečti…moje starší dítko stavělo řady ze všeho a ještě to vyšperkovávalo tím, že vše bylo buď podle velikosti nebo podle barvy a nikdo na tu řadu nesměl sáhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.5.14 10:48
@Sibyla0 píše:
@magistra K mě taky :mrgreen: musela jsem vymyslet, jak ho tam nechat, když už nekojím a povedlo se :mrgreen:

Ty už nekojíš??? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.5.14 10:50

@Krkael já vím, jsem strašná. Navíc za odměnu dostala k večeři párky. A co ty? Makáš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.5.14 10:52
@Sibyla0 píše:
@Krkael já vím, jsem strašná. Navíc za odměnu dostala k večeři párky. A co ty? Makáš? :mrgreen:

No to jsi teda pěkná matka, já čekala, že zrovna ty u toho vydržíš tak do 3,5-4 let :nevim: Já už teda skončila taky :D Ne teda s prací, ale s kojením :lol: Pracuju pořád, jasně že. Nechci mít na svědomí něčí život :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.5.14 10:57

@Krkael J já taky, původně jsem chtěla založit diskuzi o kojení školkového dítěte, pak zvítězil zdravý rozum :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí