Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Sibyla0 píše:
@Krkael J já taky, původně jsem chtěla založit diskuzi o kojení školkového dítěte, pak zvítězil zdravý rozum
Však jsi chytrá žena
A která to zvládala hůř??
@Krkael malá je úplně v pohodě. Tudíž jsem v pohodě i já. Prostě nastal správný čas. Užila jsem si kojení dosytosti ![]()
Nejhůř to zvládá babička, ale už jí to přechází, když vidí, že malá neřve a nehysterčí.
Já mám „znaky autismu“ v pětatřiceti a autista nejsem
Prostě bude mít ráda věci pěkně v pořádku, kolíčky podle barev, ponožky na šňůře podle velikostí, lentilky bude nejprv shlukovat do skupinek podle barev a tak, aby v každý bylo stejný množství a nejdřív sežere ty „lichý“ navíc, v lednici bude mít všechno svoje místo… bude s tím prudit chlapa a bude se rozčilovat nad prkotinama… ALE TY Z TOHO NEMUSÍŠ BÝT ŠPATNÁ ![]()
Nj a já si myslela, že je moje dcera šikovná a ona je autista ![]()
zakladatelko, některé děti staví komíny, jiné řady
u těch autistů je to spíš snaha o dokonalost, kdy se ty věci snaží mít srovnané v naprosto přesné lajně, barvy musí jít vždy přesně po sobě apod.
moje 9m dcera je oproti první (2roky) mnohem hloubavější a už teď si různě skládá věci, o jejím zdraví nepochybuju ![]()
@mallinka
Bud v klidu, to by bylo autisticke kazde dite. Sestinedeli je takove vesele obdobi
![]()
@MartinKa36
ockovani je treba poresit i v diskusich o vareni, pleteni ci dusich na testech… sup tam.
Všem moc děkuju za uklidnění. Šestinedělí ze mě pravidelně dělá idiota, divím se, že po minulých zkušenostech se mnou chtěl chlap ještě další dítě ![]()