Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Suché brambory? ![]()
K večeři mám sojový plátek obalený jako řízek, bramborový salát ![]()
Já mám vegetariánský řízek od Garden Gourmet + bramborový salát. ![]()
Naše návštěva si k tomu salátu poručila smažený sýr
sto lidí, sto chutí.
Tempech, tofu, smažená Hlíva, sójové řízky atd atd.. Moře možnosti ![]()
Do klasickyho trojobalu se da prece dat i plno obycejny zeleniny, at ma ten rizek. Nemusis prece shanet nic specialniho. Treba zampiony, kvetak, brokolice. Jestli tedy neni vegan a vadilo by mu i to vajicko.
@martina.se píše:
Tempech, tofu, smažená Hlíva, sójové řízky atd atd.. Moře možnosti
přesně tak…šmakoun je taky super…a když se cokoli flákne do trojobalu, tak ani nebude poznat, že má něco jiného ![]()
At si rekne co chce ne? Muzes hodit do trojobalu k rizkum a kaprovi treba zampiony, syry (takovy hermelim je fajn a slavnostnejsi nez treba eidam), tofu, prodavaji sójové platky, coz vypada a pri dobrem zpracovani i chutna jako maso. Fakt mate doma vegetariana a servirujete mu suche brambory? ![]()
@Billi píše:
Otázka je jasná z nadpisu. Jak připravujete večeři pro vegetariány? Syn nejí maso ani ryby, salámy, nic. Salát je jasný, ale co k tomu? Loni a předloni měl jen suché brambory, ale ráda bych, aby to měl slavnostnější. Nějaké nápady samozřejmě mám, ale ráda si přečtu další tipy a třeba mu obohatím jídelníček.
My ostatní budeme mít řízek/rybu.
Napadá mě obalované tofu, smažené žampiony, smažené sýry, třeba camembert ať to je slavnostní. Proč brambory? Vždyť salát je také vegetariánský, jsou tam jen vejce a majonéza.
Jestli hledáš svátečnější smaženou prasárničku, tak jak tu někdo psal - většina věcí od Garden Gourmet je velmi jedlá. Chutnají mi ty jejich špenátový řízky - vypadaj celkem podobně na smaženýho kapra ![]()
@Berry77 píše:
@Billi suché brambory? To je tedy fantazie
On neví, co rád jí??
Ano, suché brambory. Jeden rok jsem zkoušela salát a sýr, druhý rok salát a brokolici. Skončilo to tak, že nejedl nic z toho, tak jsem mu oloupala bramboru a tu snědl. Salát jsme už vymysleli tak, že ho jí.
A on nejí skoro nic, o to to je těžší. Takže hledám něco, co mě třeba ještě nenapadlo a aby to bylo aspoň podobné tomu, co mají ostatní.
Sóju mu dávat nechci a stejně ho nezaujala. On nejí nic, co mu připomíná maso, byl u babičky a ta ho chtěla takto obelstít na důvěra se ještě nevrátila.
Já si dělám obalovaný syrový špíz
Určitě nemusí mít suché brambory
@Billi Salát bez majolly a salámu..
Vegetariánský řízek, třeba zeleninový
@Lalelale brambory, protože nechtěl salát. Letos v pohodě, během 2 let jsme již našli a vychytali recept tak, že ho jí.
V záloze mám brokolici s goudou.
Otázka je jasná z nadpisu. Jak připravujete večeři pro vegetariány? Syn nejí maso ani ryby, salámy, nic. Salát je jasný, ale co k tomu? Loni a předloni měl jen suché brambory, ale ráda bych, aby to měl slavnostnější. Nějaké nápady samozřejmě mám, ale ráda si přečtu další tipy a třeba mu obohatím jídelníček.
My ostatní budeme mít řízek/rybu.