Štědrý den o samotě

533
23.12.19 18:26

Štědrý den o samotě

Je tady někdo, kdo bude zítra taky úplně sám? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2250
23.12.19 18:31

Jj, ale z vlastni vule. Minuly rok jsem byla jeste u nasich a po cca sesti letech slaveni s pritelem cislo jedna a pak jeden rok s dvojkou jsem to nejak nevnimala uplne ok. Tak tenhle rok poprvy sama a uvidim. Mam v planu zitra jit do zoo, vecer si udelat klasiku salat, rybu a polivku (uz mam hotovou) a proste byt v klidu, uzit si ten cas sama se sebou, tesim se do zoo a vecer na dobry jidlo, cukrovi a par dobrych vanocnich filmu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
23.12.19 18:37

@Jagwa Lidi, co to zazilo je… Ja to tak taky jeden rok mel, mohl jsem k rodicum, segre, ale rozhodl jsem se byt sam a svym zpusobem to bylo fajn. Zadny typicky shon, proste pohoda, klid, rozjimani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
23.12.19 18:37

Já nebudu úplně sama, navečer půjdu k rodičům, ale jsem letos bez dětí, jsou u táty. Bude to drsný jako každý druhý rok, kdy jsou děti pryč. Vadí mi jen ten Štědrý den, ale sama jsem to před lety navrhla, tak to musím taky ustát.

• Citovat
  • Upravit
2144
23.12.19 18:48

Já byla, když jsem žila jednu dobu ve Francii, jedny Vánoce sama. Kolegové mě sice zvali k jejich rodinnému stolu, ale mně se nějak nechtělo. No dopadlo to tak, že to byla nejlepší párty mého života :mrgreen:. Šla jsem se projít k Eiffelovce, kde jsem potkala další dva kolegy, kteří byli také cizinci a takhle se nás nakonec sešlo asi 12 :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
23.12.19 18:50

Dvoje vánoce a vlastně to mělo své kouzlo. Klid, pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.12.19 18:55
@yocheved píše:
Já byla, když jsem žila jednu dobu ve Francii, jedny Vánoce sama. Kolegové mě sice zvali k jejich rodinnému stolu, ale mně se nějak nechtělo. No dopadlo to tak, že to byla nejlepší párty mého života :mrgreen:. Šla jsem se projít k Eiffelovce, kde jsem potkala další dva kolegy, kteří byli také cizinci a takhle se nás nakonec sešlo asi 12 :mrgreen:.

pěkně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.12.19 19:06

Zažila jsem to kdysi a není to špatný. Salát můžeš jíst v křesle u televize jako čuňátko a nemusíš se házet do gala. Stihneš všechny pohádky.
Teď je to víc hektické, ale taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
23.12.19 19:08

A proc budes sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
23.12.19 19:17
@Černá vdova píše:
Já nebudu úplně sama, navečer půjdu k rodičům, ale jsem letos bez dětí, jsou u táty. Bude to drsný jako každý druhý rok, kdy jsou děti pryč. Vadí mi jen ten Štědrý den, ale sama jsem to před lety navrhla, tak to musím taky ustát.

Mám to stejně, akorát já letos ty děti mám. Čeká mě to příští rok. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
23.12.19 19:17

O jaké zoo se jedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.12.19 19:19
@Božislava píše:
O jaké zoo se jedná?

do které klece tě strčili? :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.19 19:23
@pe-terka píše:
do které klece tě strčili? :hug: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: dobře ty :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
23.12.19 19:28

Také jsem byla párkrát kdysi dávno sama na Štědrý den, ( i když jsem mohla jet k našim) a vždy jsem si to užila. Nic jsem neřešila, udělala si trochu salátku a řízek, prostě byla pohoda. Koukala jsem na pohádky a odpočívala jsem. Žádný stres a na nikoho jsem se nemusela vázat. Udělala jsem si tento den podle sebe a vzpomínám na to ráda :andel: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
23.12.19 19:31

Byvam doma sama, ale až večer. Dopoledne mám vánoce s dítětem (to pak odváží k tatínkovi), odpoledne a na večeři budu u našich. Nechtěla bych být úplně sama a nechci ani řidiče nechat samotný. Ale večer si vždycky dám v klidu vínko a koukám na filmy a je to prostě pohoda. Už jen proto, když vím, že mě nebude ráno budit dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová